70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok ailemle kalıyorum ben ama bahaneler bitmiyo ki. Boş günüm yok ve haftanın 4 günü sabah erken gidip akşam geç dönüyorum düzenli beslenemem diye başlamadım hiç. Ama en son tartıya çıkıp 76'yı görünce karar verdim artık kilo vermeliyim.
Ama sen 8 kilo vermişsin bence kendine inanırsan istediğin kiloya düşebilirsin. 8 kilo az değil

baslarken 5 kılo bıle versem ne guzel olur dıyordum sımdı 8 gıttı bana pek bısı degısmıs gıbı gelmıyor.. :/
bi 8 daha gıtse belkı bellı olur :)))

çk bi gayret etmeden kaçamaklarla verdım 8 i hala aynı duzende gıbıyım ama nedense artık öyle bı etkısı yok..

Bu konulara çok hakim değilim ama nacizane fikrim yaptıklarına biraz egzersiz eklemek olabilir günlük 1saat yürüyorsan mesela onun üzerine 15dk cardio hareketleri ekleyebilirsin. Ben zamanında yapmıştım gerçekten etkili

mrb kızlar bende doğumdan sonra 79 dan aşagı indiysem bile yine bu kiloya çıktim ve malesef bu yıl hiç kilo veremedim nasıl becerecez bu işi bilmiyorum benim gobek çevrem çok fazla onu eritmem lazim

Merhaba kizlar
Sisteminiz nasil isli gruba nasil katiliyoruz bikmiyorum ama yardimci olursaniz sevinirim .
20 yasindayim 72 kiloyum 1.58 boyum
2 ay bucuk once dogum yatim .
Hamilelikte 9 kilo aldim hepsini verdim ama sut olsun diye yediklerim tekrar kilo yapti cahiligime geldi sanirim :)
Sutumun kesilmesini onleyerek zayiflamam lazim acilennnnnnn :)

Merhabalar...
90'lardan 82'lere kadar inen ben bir türlü 80 ve altını görememiştim bu sefer çok şükür oldu...
Bugün 79.7 gelerek 8'li rakamlara 5-6 seneden sonra veda ettim...Rabbim bir daha 8'li rakamları göstermesin inşallah..
Durmakkk yola devam ^_^

hoşgeldin bende bır kac sene 80 den düşememiştim 6 aydır fln 78 cevresınde tur atıyorum ama dıyet ya da spor olmadan yasıyorum.. nasıl gıttı ben de ınanamadım ama gıttı

Ben de 6 yıl dan sonra bu cuma 79.6byi gördüm tam gaz devam ediyorum.

Selam kizlar

Bende araniza katilmak istiyorum.

2 ay once dogum yaptim. Sanirim artik diyet zamani geldi. Hamilelikte 20 kilo almıstim dogumdan sonra 10 kilo gitti ama 10 kilo hala üstümde. Yarin diyet alisverisimi yapip bende basliyorum.

75 kiloyum. Umarim en kisa surede dogum oncesi kilom.65 dusup.sonrada birazcik daha verebilirim.

hoşgeldin bende bır kac sene 80 den düşememiştim 6 aydır fln 78 cevresınde tur atıyorum ama dıyet ya da spor olmadan yasıyorum.. nasıl gıttı ben de ınanamadım ama gıttı
Hoşbulduk
Hahaha iyimiş... Belki kafaya takmadan düşünmeden hayata devam ettiyseniz onun rahatlığıyla da kilo vermiş olabilirsiniz.

Ben de 6 yıl dan sonra bu cuma 79.6byi gördüm tam gaz devam ediyorum.
Aaaa ne tesadüf...
Bende şuan 78 kiloyum :)
Aynen tam gaz devam....

Hoşbulduk
Hahaha iyimiş... Belki kafaya takmadan düşünmeden hayata devam ettiyseniz onun rahatlığıyla da kilo vermiş olabilirsiniz.

Aaaa ne tesadüf...
Bende şuan 78 kiloyum :)
Aynen tam gaz devam....
kesinlikle takmadan devam ettıgımden oldu ve sebebını bılmeeden vazgecemem dedıgım ekmekten sogudum onun da etkısı..

hoşgeldiniz... kendinizden bahsederek baslayabılırsınız mesela :)) bır dıyet uygulayamıyoruz sanırım suan en azından ben oyleyım ramazanı bır atlatalım paylasımlar artar ınslallah :)
Aynen ben de kilo almama derdindeyim yaşım 20 sayılır az kaldı 20 ye 77 kiloyum baya kilo verdim devam etmek istiyorum vermeye fakat azmimi kaybettim gibi diyetisyen kontrolünde veriyorum kiloları bana yıldız diyebilirsiniz

Merhabalar.
Genelde Yazılanları başarı öykülerini hep okuyorum ama bi türlü yazmaya cesaret edememiştim herhalde sürekli başarızlıktan korktuğun için kimsenin de tanık olmaması için ama artık zayıflama konusunda gücüm tükendiği için buraya yazarak benim gibi insanların desteği ve sadece ben olmamak hissi ile yazmaya karar verdim.
70 lerde olan kilom şu son bir yılda Bugün tam 80 İ gördüm. birbirimize yardım edelim kurtulalım bu durumdan, desteğinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…