70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba okuldan geldim ,yemek yaptım çok yorgunum daha ütü var ve ben hastayım hala iyileşemedim(( diyet beni hiç yormadı inşallah böyle devam ederim halsiz kalırsam bırakırım ne yapayım...

hugocum bana kızdın değil mi:))) ama ne yapayım şekerim çok uzun zamandır hiçbir yerimden belli olmuyor o nedenle sadece 1 hafta deneyeceğim hep böyle değil yoksa 2haftalık bir diyet...

canım dünde yazmıştım sana nasıl bir diyet bu benim kilo vermem şu an durdu 3 haftadır aynıyım.şok bişeyler yapmam lazım.yoksa bırakacam diyeti yazarsan sevinirim

benimde sütüm yetmiyo doğdğu günden beri mamada veriyom benim kız yaramaz gaz sorunu flnda çok çektik bende rahatsızlandım antibiyotik iğneler fln süt kalmadı eskiye göre haliyle siteyede yoğun tempoda giremedim uzun süredir gelen gidende çok oldu
tolamda 27 kilo almıştım kaldı 13 kilosu ama nasıl rahatsız ediyo kilolar 36 bedenden 44 bedene çıkmak beğendiğin kıafetlerin olmaması bana gına getirdi zayıflayıp eski kıyafetlerime girmek istiyom çok önce başarmıştım gene başarırım
ama emzirdikten sonra şu iç geçkinliği olmasa hiç emek yemiycemde
şimdilik ekmeği ve akşam yemeğini kesmeyi düşünüyom
geceleride yatmadan önce elma sirkesi içiyom onun çok faydasını görmüştüm bebeğe bi zararı olmaz demi
ayrıca süt yapsın diye ısırgan otu rezene melisa anason kaynatıp içiyom aralardada ıhlamur çayı
bgn başladım spora yavaş yavaş ama 10 dk bisiklet çevirdim 10ar dklık setlerle yarım saat yapçam bgn mekikte çekiyom çok bi göbeğim yok allahtn
hepimize kolay gelsin
hos geldin,emziriken diyet yapmak zor oluyor bende emziriyorum,dogumdan sonra 2 bucuk ayda 8 kilo verdim ,spor yapmak cok etkili oluyor walk at home hele bayildim ben bu spora cok eglenceli birde ter icinde kaliyorsun cok kolay zayiflanir onunla

teşekürler canm,kaydirigubbakcemile2dediğin ne pek anlamadım uzun süredir uzağım tv ve nete ondan

canım dünde yazmıştım sana nasıl bir diyet bu benim kilo vermem şu an durdu 3 haftadır aynıyım.şok bişeyler yapmam lazım.yoksa bırakacam diyeti yazarsan sevinirim

:roflol: sende strec posetle walk at home yap ,herkese ayni tavsiyede bulunuyorum kendim :roflol:4 g+nde 2 cm inceldim ya ondan,bana faydasi bu oldu ,sok biseylerden sonra geri almayasin

tv den degil canim,youtubeden walk at home yazdimi cikiyor o kadin ne yapiyors aynisini yaparsan cok güzel bir spor

selam millet ben geldim. demincek tartıldım 1 kilo daha vermişi. 71 kiloya düştüm ve yine göbekten ve sırttan yağ gitti. özeliikle sırtımdaki yağ iyice azaldı nerdeyse belli olmuyo daha önceden sırt çalıştığım için sırt kaslarım belli olmuş yağlar gidince. güzelde olmuş ha beğendim.

demincek yine koştum 1 saat. zayıfladıkça dahada motive oluyorum ya. moral süper. üstelik regl dönemindeyim. buna rağmen kilo vermişim.

hugocuk tebrikler alkisalkisalkis

sağol canım. özellikle yağlar gidiyo ona çok seviniyorum. sırtım resmen erimiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…