70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün reglim bitti ve ben kilo almış gözüküyorum.Oysa reglimin ikinci günü kilo kaybım olmuştu ve bidaha da o rakamı göremedim.

sahi hayell nasıl bişey tadı falan. iştahını kapattımı. bu arada şeker yasakmış onu kullanırken. şekeri ve tatlıyı bıraktınmı tamamen

canım aktardan aldım bitkiler sirke s.sakızı 10 tl filan tam bilmiyorum tadı berbat ötesi

kızlar hafta sonuna kadar bekleyin kullanmaya başlayalı 2 gün oldu bazıları kilo bile alıyomuş

neyse kızlar misafirlerim dolaşmaya çıktılar onlar gelmeden işlerimi bitireyim arada bakarım ok

Haftalık kilo çizelgesi​

Hugocuk...................77...........................72.........................65...........

Ethos...................... 81...........................79,7......................58............

Hayell......................73...........................69,5......................65.............

Kate_34...................75...........................73.........................65.............

Özlemilker...............90............................79.........................75............

Bbetül.................... 73..........................71,8........................53................

SultanSena..............73........................ 68,8.........................62...............

Arzum.d..................72.........................68.............................58....................

Pembelii.................76........................74,6............................60...................

Feyza85................73..........................................................59 (yeni başladı arkadaşımız)

YaSelin.................77........................73..............................65............

Kırmızı:başlangıç kilonuz
Yeşil:hedeflenen kilo
Siyah:bulunduğunuz kilo

Arkadaşlar haftalık kilo çizelgesinde yer almak isteyenler özelden bana başlangıç kilosu,bulunduğu kiloyu ve hedeflediği kiloyu yazsın.

Bu hafta cumartesi de herkes tekrar özelden bana ne kadar kilo olduğunu tartılıp yollasın.

Bu hafta bakalım kim kaç kilo verecek?haftanın birincisi kim olacak?

:hooray: bu kupa kimin olacak? alkisalkisalkis

kızlar bende demin yemeğimi yedim 6 dan sonra meyva dışında bişi yemiycem artık
akşam yemeğim yarım tabak çam fıstıklı kuş üzümlü pirinç pilavıydı şimdi ıhlamur içiyom brzdan bebeğim uyanmazsa spor yapçam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…