70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çok yanlış bak pirinç iştah açar. bir saat sonra en geç acıkırsın ve canın tatlı bişeyler ister. pirin yerine bulgur ye. ayrıca pilavına 1 kaşık yağdan fazla koyma ve tavuk suyu tablet falanda kullanma. süt veriyosun dengeli beslen.

Canım pirinç pilavını mümkün olduğunca yememeye dikkat et.Çünkü pirinç tatlı isteğini uyandırıyo insanda pirinç yerine bulgur ye daha sağlıklı

71 kiloya düştüğüm için bu akşam ödüllendireceğim kendimi. akşam kahvemden sonra yarım paket çubuk kraker yiyeceğim. çok seviyorum. 55 kalori falan olur yarısı işte. geçen haftada eşofman takımıyla ödüllendirmiştim kendimi. üstelik herkes lahmacun yiyip nasıl vereceğiz derken ben hem sevdiğim ızgarayı yiyodum hemde zayıflıyodum :lepi:

kızlar biliyorumda bulgur kızımda çok gaz yapıyo yediğim zamanlar yavrucak sabaha kadar uyuyamıyo ve evdede pişmiş bi tek o vardı yemek yapmayada üşendim açıkçası
döküleceğine ben yedim

benim bugün yaptığım ıspanak yemeğide pirinçle yapılıyordu normalde bende bulguru tercih ettim.

evet canım gayet güzel tercih. bende sulu köfteyi pirinç yerine ince bulgurlu yaptım ve çok lezzetli oldu. nu akşamda yiyeceğim. pirinçte çok sağlıklı ama işte insülini oynatıyo ama kabuklu pirinç insülini çıkarmazmış. bi ara yedim gayet iyiydi. ya ben eşime ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum. yemek yaparken baktımda en masum yemeğe bile yağı resmen şişeden döküyorum. ya ne kadar giriyo belli değil. çünkü normalde biz yağı bol kullanan milletiz. 1 kaşıkta 125 kalori, 2 kaşıkta 250 gerisini siz düşünün. sadece bu yağ olayında bile dikkatli davransak yine kilo almadan yaşarız.

kızlar biliyorumda bulgur kızımda çok gaz yapıyo yediğim zamanlar yavrucak sabaha kadar uyuyamıyo ve evdede pişmiş bi tek o vardı yemek yapmayada üşendim açıkçası
döküleceğine ben yedim

ay canım kusura bakma bebeğe gaz yaptığını bilmiyodum. ama kendine ayrı yemek yapman gerek. yada evdekilerde 1 kaşık yağlı yemek yiyosa o zaman olur

canım dünde yazmıştım sana nasıl bir diyet bu benim kilo vermem şu an durdu 3 haftadır aynıyım.şok bişeyler yapmam lazım.yoksa bırakacam diyeti yazarsan sevinirim

ebruli yazayım şekerim ne demek:))

PZT
sabah---- 1 dilim kepek ekmeği, 30 gr peynir, 6 dilim salatalık, 6 dilim domates, 1 meyve
öğle----- 1 yumurtalı, biberli ve domatesli makarna salatası, yoğurt 2 kaşık
akşam---- 100 gr etle hazırlanmış türlü, 1 tabak salata

SALI
sabah---- hep aynı
öğle------ 300 gr patatesle hazırlanan peynirli ve bezelyeli kumpir
akşam------ kıymalı ıspanak, 2 kaşık yoğurt, salata, 1 dilim ekmek

ÇARŞAMBA
öğle--- 200 gr yoğurt, 1 salatalık ve 1 dilim kepek ekmeği
akşam---- etli nohut yada kuru fasülye, salata

PERŞEMBE
öğle---- salamlı peynirli sandviç ve 1 bardak ayran
akşam----- 2 tane kabak ya da biber dolması, 1 kase yoğurt

CUMA
öğle---- dondurmalı meyve salatası
akşam---- 250 gr tavuk, 1 tabak salata

CUMARTESİ
öğle------- 50 gr tuzsuz peynir, 1 dilim kepek ekmeği, 300 gram karpuz
akşam--- 6 tane ızgara köfte, 1 tabak salata

PAZAR
öğle---- krep, ayran
akşam--- mercimekli bulgur pilavı, cacık

canım inşallah verirsin:)))

istediğin kadar bitki çayı içebilirsin....

döküleceğine ben yedim

cok iyi anliyorum seni arkadasim ,bende bulgur yedimi sanci yapiyor bebegime ,pirincide uzak tutuyorum,ama ben dogum ettikden sonra ebe bana dediki mutalak haslama pirinc ye vücudundaki suyu alir dedi,hamileykeden cok önermisdi,emziriken dikkat etmek cok zor ,

valla arkadaşlar nasıl şok diyetki bu. patates, makarna, dondurma, biber dolması falan. ya bunlar iştah açar arkadaşlar. valla çok zorlanırsınız bu diyetle benden söylemesi. ayrıcada sadece ekmek yok bazı öğünlerde. ekmek zaten 60 kalori. çok bişey değil. bişey kazandırmaz. üstelik iştahınızı kontrol altında tutamayacağınızdanda eminim yemekler tatlılar geçecek gözünüzün önünden. deneyin bi. bakalım neler hissedeceksiniz

ay canım kusura bakma bebeğe gaz yaptığını bilmiyodum. ama kendine ayrı yemek yapman gerek. yada evdekilerde 1 kaşık yağlı yemek yiyosa o zaman olur

cnm eşim pekyağlı yemek sevmez ben hep kaçırırım yağı 1 kaşık az olmazmı bn 2 kaşık koyım bari
evde karnıyarık yemeğide vardı kızartma diye yemedim bn

canım sizin durumunuz farklı. zaten emzirenler bence diyetisyen kontrolünde zayıflamalıki süt kesilmesin. haşlanmış pirinç demiş zaten. yağlı pilav dememiş. haşla ve 1 kaşık yağdan fazla yağ koyma.

cnm eşim pekyağlı yemek sevmez ben hep kaçırırım yağı 1 kaşık az olmazmı bn 2 kaşık koyım bari
evde karnıyarık yemeğide vardı kızartma diye yemedim bn

ayrıca karnıyarığı yağda kızarmazsan ve iç malzemeside yağı az olursa ve böyle pişirirsen sende yiyebilirsin. ben kendime öyle yapıyorum. tencerede pişiriyorum tadıda gayet güzel oluyo bence. hatta ben kıymayıda yağsız kullanıyorum ve içinida yağsız yapıyorum. en son piştikten sonra yiyeceğim zaman 1 kaşık zeytinyağı gezdiriyorum tabağımdaki karnıyarığa ve inan yağsız piştiği belli olmuyo tam tersi yağlı bi tat veriyo. yemek pişerken yağ konunca belli olmuyo tadı. piştikten sonra üzerine gezdirilen 1 kaşık yağ daha çok lezzet veriyo

cuma günü içli köfte yapacağım üstelik çokta severim. o yüzden içini yaparken yağ koymayacağım. ikiye böleceğim. eşime yapacağım içe yağ ekleyeceğim benimki yağsız olacak. eşiminki kızartma benimki haşlama olacak.

elbette. sonuçta eskisinden daha az kullandığın için yine zayıflarsın
canım ben zaten öyle çok sğır bi diyet yapamam sütüm zaten yetmiyo başından beri bebeğe iyce kesilmesinden korkarım spora başladım bgn bide akşam 6 dan sonra bişi yemiycem o kadar
haşlanmış pirinç diyetini yani lapayı hamile kalmadan öncekilo vemem durduğunda yapıyodum iki günde 1-2 kilo fark ediyodu 15 kilo vermiştim o zamn burdaki çeşitli diyetleri uygulayarak

evet bazen tatlı krizi basıyo emzirdikten sonra için geçiyo fln benm bebek mamada yiyo
ama mağazaya gidip herkesin üstüne gülmesi daha kötü
en son gittiğimde başıma geldi abim dedi kızlar ben kabindeyken dışarda kıkırdıyolarmış
oda hamilelikten önce incecikti bu kız 36 bdn giyerdi sizde doğurun görcez demiş
uf ya 36 bdn ken 44e çıkmak zor
psikolojikmen eşim bile beni beğenmiyomuş gibi geliyo
onun için inat ettim kurtulacan yaza kadr bu kilolardan

cnm benimki buzlukta önceden yaptığımızdı fırında kızarmıştı ama kıyması çok yağlıydı yemedim işte
senn dediğinide deniycem

canım bak yemekler konan yağ süt yapmaz heralde. sen sağlıklı beslen. yağı azalt mutlaka. bebek emzirince içinin geçme sebebi emzirirken insan çok kalori harcar. ondan acıkırsın. bi nevi spor yapmış oluyosun tabi. bence sen emziren kadın diyeti falan diye ara internette mutlaka sana yardımcı olur bence.

ben geçmiş sayfalarda börek, mantı, yaprak sarma kek tarifi falan verdim. bayağı yazdım. neyi nasıl yersek hem zayıflarız hemde sağlıklı oluruz diye falan. oku onları sevdiğin yemekleri nasıl kalorisi hem düşük, hem iştah açmayacak şekilde yapıp yiyebilirsin yazdım ben bayağı. ben bunu uygularım. yani canım çekerse yağsız içli köfte, mercimek köftesi, kısır yapar yerim. hem zayıflarım. patates kızartma istersem çok nadir yağsız baharatlı fırnlarım köfteyle falan. yani istediğim şeyi yapmaya çalışırım. sadece tatlıyı bıraktım. diyetten sonra o da çok canım çekerse haftada 1 kez ya kazandibi yada vanilyalı dondurma. insülini dengelediğimden dolayı tatlı istemiyo hiç. 6. haftadayım ve hiç tatlı istemed canım vede hiç yemedim. kolay geliyo diyet bana. diyette olduğumuda hiç anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…