kızlar bende demin yemeğimi yedim 6 dan sonra meyva dışında bişi yemiycem artık
akşam yemeğim yarım tabak çam fıstıklı kuş üzümlü pirinç pilavıydı şimdi ıhlamur içiyom brzdan bebeğim uyanmazsa spor yapçam
kızlar bende demin yemeğimi yedim 6 dan sonra meyva dışında bişi yemiycem artık
akşam yemeğim yarım tabak çam fıstıklı kuş üzümlü pirinç pilavıydı şimdi ıhlamur içiyom brzdan bebeğim uyanmazsa spor yapçam
benim bugün yaptığım ıspanak yemeğide pirinçle yapılıyordu normalde bende bulguru tercih ettim.
kızlar biliyorumda bulgur kızımda çok gaz yapıyo yediğim zamanlar yavrucak sabaha kadar uyuyamıyo ve evdede pişmiş bi tek o vardı yemek yapmayada üşendim açıkçası
döküleceğine ben yedim
canım dünde yazmıştım sana nasıl bir diyet bu benim kilo vermem şu an durdu 3 haftadır aynıyım.şok bişeyler yapmam lazım.yoksa bırakacam diyeti yazarsan sevinirim
kızlar biliyorumda bulgur kızımda çok gaz yapıyo yediğim zamanlar yavrucak sabaha kadar uyuyamıyo ve evdede pişmiş bi tek o vardı yemek yapmayada üşendim açıkçası
döküleceğine ben yedim
ay canım kusura bakma bebeğe gaz yaptığını bilmiyodum. ama kendine ayrı yemek yapman gerek. yada evdekilerde 1 kaşık yağlı yemek yiyosa o zaman olur
cok iyi anliyorum seni arkadasim ,bende bulgur yedimi sanci yapiyor bebegime ,pirincide uzak tutuyorum,ama ben dogum ettikden sonra ebe bana dediki mutalak haslama pirinc ye vücudundaki suyu alir dedi,hamileykeden cok önermisdi,emziriken dikkat etmek cok zor ,
cnm eşim pekyağlı yemek sevmez ben hep kaçırırım yağı 1 kaşık az olmazmı bn 2 kaşık koyım bari
evde karnıyarık yemeğide vardı kızartma diye yemedim bn
cnm eşim pekyağlı yemek sevmez ben hep kaçırırım yağı 1 kaşık az olmazmı bn 2 kaşık koyım bari
evde karnıyarık yemeğide vardı kızartma diye yemedim bn
canım ben zaten öyle çok sğır bi diyet yapamam sütüm zaten yetmiyo başından beri bebeğe iyce kesilmesinden korkarım spora başladım bgn bide akşam 6 dan sonra bişi yemiycem o kadarelbette. sonuçta eskisinden daha az kullandığın için yine zayıflarsın
haşlanmış pirinç diyetini yani lapayı hamile kalmadan öncekilo vemem durduğunda yapıyodum iki günde 1-2 kilo fark ediyodu 15 kilo vermiştim o zamn burdaki çeşitli diyetleri uygulayarakcanım sizin durumunuz farklı. zaten emzirenler bence diyetisyen kontrolünde zayıflamalıki süt kesilmesin. haşlanmış pirinç demiş zaten. yağlı pilav dememiş. haşla ve 1 kaşık yağdan fazla yağ koyma.
cok iyi anliyorum seni arkadasim ,bende bulgur yedimi sanci yapiyor bebegime ,pirincide uzak tutuyorum,ama ben dogum ettikden sonra ebe bana dediki mutalak haslama pirinc ye vücudundaki suyu alir dedi,hamileykeden cok önermisdi,emziriken dikkat etmek cok zor ,
ayrıca karnıyarığı yağda kızarmazsan ve iç malzemeside yağı az olursa ve böyle pişirirsen sende yiyebilirsin. ben kendime öyle yapıyorum. tencerede pişiriyorum tadıda gayet güzel oluyo bence. hatta ben kıymayıda yağsız kullanıyorum ve içinida yağsız yapıyorum. en son piştikten sonra yiyeceğim zaman 1 kaşık zeytinyağı gezdiriyorum tabağımdaki karnıyarığa ve inan yağsız piştiği belli olmuyo tam tersi yağlı bi tat veriyo. yemek pişerken yağ konunca belli olmuyo tadı. piştikten sonra üzerine gezdirilen 1 kaşık yağ daha çok lezzet veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?