canım bak yemekler konan yağ süt yapmaz heralde. sen sağlıklı beslen. yağı azalt mutlaka. bebek emzirince içinin geçme sebebi emzirirken insan çok kalori harcar. ondan acıkırsın. bi nevi spor yapmış oluyosun tabi. bence sen emziren kadın diyeti falan diye ara internette mutlaka sana yardımcı olur bence.
yani ben bu konuyu çok araştırdım ve bilmediğim kalmadı diyebilirim. tabiki uzmanlardan öğrendim. 1 yılımı aldı öğrenmek ve araştırmak. ve anlattım burda herkese
evet canım gayet güzel tercih. bende sulu köfteyi pirinç yerine ince bulgurlu yaptım ve çok lezzetli oldu. nu akşamda yiyeceğim. pirinçte çok sağlıklı ama işte insülini oynatıyo ama kabuklu pirinç insülini çıkarmazmış. bi ara yedim gayet iyiydi. ya ben eşime ayrı kendime ayrı yemek yapıyorum. yemek yaparken baktımda en masum yemeğe bile yağı resmen şişeden döküyorum. ya ne kadar giriyo belli değil. çünkü normalde biz yağı bol kullanan milletiz. 1 kaşıkta 125 kalori, 2 kaşıkta 250 gerisini siz düşünün. sadece bu yağ olayında bile dikkatli davransak yine kilo almadan yaşarız.
slm kızlar ben bu gruplarda daha öncede vardım 15 kilo vermiştim şimdi doğumdan sonra kalan 13 kilo fazlalığım var kızım 4 aylık emzirdiğim için diyet yapamıyom ama spor aletllerim var kızm dursa spor ve akşam yemeğimi keserek zayıflamaya çalışıcam
eskiden yarışma düzenlenirdi burda öyle bişi varmı
şuanki kilom 71 boyum 1,68
umarım en kısa sürede hedeflediğimiz kilolara ulaşırız canım.ben 60 -65 arasını hedefliyorum,çünkü 60 ın altına indiğimde çok kötü görünüyorum,yakışmıyor.son günlerde kilo vermem durdu,zaten 70in altını göreceğimden bile umudu kestim diyebilirim ama halen direniyorum bakalım sonuç ne olacak.harikayım seninde ara ara kilo vermen duruyormu ya da yavaşlıyor mu?
canım ben zaten öyle çok sğır bi diyet yapamam sütüm zaten yetmiyo başından beri bebeğe iyce kesilmesinden korkarım spora başladım bgn bide akşam 6 dan sonra bişi yemiycem o kadar
haşlanmış pirinç diyetini yani lapayı hamile kalmadan öncekilo vemem durduğunda yapıyodum iki günde 1-2 kilo fark ediyodu 15 kilo vermiştim o zamn burdaki çeşitli diyetleri uygulayarak
evet bazen tatlı krizi basıyo emzirdikten sonra için geçiyo fln benm bebek mamada yiyo
ama mağazaya gidip herkesin üstüne gülmesi daha kötü
en son gittiğimde başıma geldi abim dedi kızlar ben kabindeyken dışarda kıkırdıyolarmış
oda hamilelikten önce incecikti bu kız 36 bdn giyerdi sizde doğurun görcez demiş
uf ya 36 bdn ken 44e çıkmak zor
psikolojikmen eşim bile beni beğenmiyomuş gibi geliyo
onun için inat ettim kurtulacan yaza kadr bu kilolardan
hugocuk ya ben 2 haftadır spor yapıyorum ama artık incelmiyor gibi hissediyorum.offfff.basen ve göbek gitmesi gerek.ne yapacam daha ya.sen ne zanman sonra etkisini görmüştün.sırtında incelmiş ne güzel ya darısı başıma.bak 35 40 dk tempolu yürüyorum 10-15 dk bisiklet ip atlıyorum falan.sence nasıl
hep aynı tempoda yapma. vücut alışınca daha az kalori yakıyo. sende benim gibi kardiyomu çalışıyosun. kardiyo çalışma daha hızlı yağ yakıyo bence. evet sırtımdaki katkat yağlar gitti. hatta fazla yağ gitti diyebilirim. elimi atınca kemikler elime geliyo. kaslar bakınca belli. valla işte 6 haftadır diyet artı sporla eridi canım. göbeğimde öyle ama o kadar çok yağ vardıki yada göbek yağları o kadar zor eriyoki hala göbeğimde var. sorun sırt ve göbekti. sırttan kurtuldum. popom havaya kalktı çok
ilk başlarda hemen etkisini gördünmü peki yoksa 2-3 haftadan sonra mı moralim bozulmak üzere
aslında yememi değiştirmedim.yani kaçamak falan yok.gayet d iyi gidiyor.ama ben biraz çabuk olsun istiyorum galiba.ilk güne göre tabi verdim kilo ve sıkılaşma var.ama ne bileyim işte hemen gitse hemen incelsem diye sanrım bu endişem.hayır canım bende şöyle oldu. malum üst beden kiloluydu. göbek kilo alıp vermekten iyice gevşemişti. tekrar 1 saat spora başlayınca önce göbeğim toplandı. sıkılaştı ve eskisinden daha zayıf gözüktü. 1 haftada sonuç almaya başladım ama kas olarak diyebilirim canım. kaslarım gelişti. tam anlamıyla yağlarımın eridiği geçen hafta belli oldu. bugünde sırtım bayağı gitmişti. bak canım hep diyorum şok diyetler kürler falan hikaye. vücudun çalışması için aç olmamak gerek. sen gerçekten veremiyosan spor yaptığın iiçin kasların oluşuyodur canım. yağında varsa eğer kalın gözükürsün. bak vücuduna mutlaka değişiklik vardır canım. ama unutma yağlar kolay erimiyo. zaman lazım. birde şok diyet falan yapıpta metabolizmanı yavaşlatma sakın. vücut şok diyette su ve kas verir. aç kalma. iştahını açacak şeylerdende uzak durki canın kaçamak falan istemesin. mutlaka vereceksin. bak ben tam 2 hafta 74 kiloda kaldım ve 1 gram eksik göstermedi tartı ama en azından sıkılaşıyodu vücudum ve azda olsa yağlarımın eridiğini anlıyodum demekki doğru yoldayım dedim ve devam ettim. ama hala herşeye uyuyorum ve kilo veremiyorum diyosan hormon testi, guatr testi falan yaptır. unutma spor yapanda yağ olmaz canım. hiç yağlı sporcu gördünmü olmaz. iri olur ama asla yağlı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?