Sagol canim baktim baktim bakmaz olaydim, fici gibisin dedi bana...
Ben de baktım hakikaten keşke bakmaz olaydım ya moralim bozuldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takip ettiqini biliyorum cnm aşada seni görüyorum o yorumları yazan kişi yazıları yarım yamalak okuyup yorum yapıyor hergün kahvaltıda börek yenicek diye okumuş diqer yazılanlarıda kendi anladıqı gibi anlamış hani bir söz vardır ya sen ne kadar anlatırsan anlat karşındaki anlayabildiqi kadarını anlar atalarımız bazı sözleri çok güzel yerine oturtmuşlar bu arada estaqfirullah uzamanlık ne haddime ben sadece yaşadıklarımı ve tecrübelerimi paylaşıyorum belki faydası olur diye çünkü banada ilk başladıqım zamanlarda yol gösteren bi büyüqüm olmuştu bugünlere gelmeme onun tavsiyeleri ve desteqi neden oldu belki bende bi nebze sizin kilo vermenizde yardımcı olabilirsem iki kelime duanızı alabilirsem ne mutlu bana hakkımdaki güzel düşüncelerin içinde ayrıca teşekkür ederim cnmcanım senin üyesi olduğun diğer topiğide aynı anda takip ediyorum...sen kimseyi takma elbette başarılı ve uzman olan sensin sana bikez daha hayran oldum çok bilinçli ve bilerek sağlığını bozmayarak iyi yönlendirerek bize deneyimlerini aktarıyorsun okilolardan bu kiloya inmek bilinçli olmayı istikrarı gerektirir sonuna kadar destekçinim canım öptüm seni profum benim![]()
aysecim bu kaçamakları okurken aklıma şu geldi cuma malum yakın yarın bildirim yapıcaz buna raqmen gözünü karartıp bunları yiyebilmekte bir başarıdır dolapta 1 haftadır k-barlar duruyor daha tadına bile bakamadım ama nacizane fikrim madem çok canın çekti keşke 1 tanesini yeseydin kaç tane yersen ye alacaqın tad aynı cnm..bugünkü menüm de kaçamağım:
1/2 küçük tulumba
1 parça çikolata
k-bar![]()
Kizlar benum gunluk menume bir bakin iyimi boyle devam edeyimmi?
8 de bir bardak lahana suyu
9 da kahvalti,
1 haslanmis yumurta,
1 dilim beyaz peynir,
5 tane zeytin,
2 dilim ekmek,
Domates, salatalik,
1 bardak formcay,
11 de ara: bir bardak sut,
1 de: 1tabak gunun yemegi,
3 de : 1 tane elma,
6 da: bol yesil salata,
Bir bardak formcay
8 de: 1 bardak lahana suyu
Tum gun 1100 cl falan yapiyor,
Tum gun 3 lt su,
Spor: 40 dakika eliptik bisiklet,
40 dakika kosu bandi,
50 mekik,
100 er bel, kalca, bacak, kol hareketi
Kizlarrrr nasil sizce.....hergun boyle iyimiii,
Günaydın canlarımmbirazdan kursa gidicem akşama kadar yokum herkes bişeyler yapıp getiriyor öqlen hep beraber yiyoruz bende 5.5ta kalkıp poça yaptım ve en küçüqünden kahvaltıda 1 tane yedim kursta hiçbişey yemicem ya evden pırasa koyup onu yerimm yada dışarda ızgara yerim diye düşünüyorum hiç iyi olmadı aslında bildirim öncesi poça olayı neyse artık inşallah yarına çok yansımaz çok öpüyorum sizi gelince inşaallah görüşürüz laptopun şarjıda akşama gelirse bolbol sonhet ederiz belim ve sırtım aqrıdı burdan yazmaktan
![]()
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim (tam tahıllı/tam buqday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeqi kansızlık yaptıqı için listemizde yok kahvaltı dışında ekmek yenmeyecek eqer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse gün içinde deqil kahvaltıda 2dilim ekmeqin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta sala sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..
4-Günde 2 defa ara öqün yapılavak ara öqünlerde 1 tane meyva yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek
5-Eqer pilav makarna dolam gibi karbonhidratlı ürünler yiceksek kesinlikle öqle öqününde 2 kaşık yenecek akşam öqününde bunlar olmayacak klasik öqlen menümüz çorba+sebze veya et yemeqi+salata+yoqurt ürünleridir
6-Ara öqün tekrar yapılacak
7-Akşam öqünü en geç 6 da yenecek ve çok hafif geçirilecek öqlen ne ydiysek ona göre dengelicez öqlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoqurt gibi yicez akşam tek çeşit yemek yemeqe gayret edicez yanında salata yada yoqurt+ayran olabilir
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay form çayı ve 5i 1 yerde önerilir
9-Tatlı yemek istediqimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak süt ısıtıp içine çubuk tarçın atarak içecez yarım saat içinde tatlı isteqimiz ortadan kalkar
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak
11-Sabah öqle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyorki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR![]()
KAPTAN SENAA![]()
[/QUOTE]Hulk arakadaşımız izinliNo|İsim|Bşlngıç|Gçn hafta|Bu hafta|giden|tplmda giden|hedef
1|barkinim|71.3|68|66.4|1.600|4.900|60
2| green4 |78|65|63.6|1.400| 14.400 |60
3|esraersoy|75|75|73.7|1.300|1.300|63
4|nidah|72.4|67.8|66.8|1.000|5.600|60
5|dunedain|79.5|78.6|77.6|1.000|1.900|60
6|triendy21|79.8|74.7|73.8|900|6.000|65
7| jasminnnnn |96|76.3|75.4|900| 20.600 |65
8|arcak81|74|71|70.3|700|3.700|62
9|nigdelim|78|74.9|74.2|700|3.800|68
10| erginsena |90|69.6|69|600| 21.000 |60
11|fangolino|79|75.9|75.3|600|3.700|60
12|durusuuuu|79.3|75.9|75.4|500|3.900|69
13|chukuleta|73|66.2|65.8|400|7.200|60
14| KILAVUZ |86|71.9|71.5|400| 15.600 |60
15|sudem34|77.6|73.2|73.1|100|4.500|68
16| aysebahar |90|69.3|69.2|100| 21.700 |bil.yok
17|fdm|77|72|71.9|100|5.100|60
18|alaca|82.5|72.7|72.7|0|9.800|60
19|SemPatiK|79.6|78.4|78.4|0|1.200|60
20|shryvz|80|70.2|70.4|artı200|9.600|65
mektupp arkadaşımız izinli
onlymine arkadaşımız izinli
seker_portakali arkadaşımız bildirim yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmıştır
ismi kırmızı ile yazılan arkadaşlar 20 kilonun üstünde kilo verenlerdir
ismi mavi ile yazılanlar 10 kilonun üstünde kilo verenlerdir
kilo veren arkadaşlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim
kilo veremeyen arkadaşlara 150 mekik ceza
haftaya daha güzel bir tabloda görüşmek ümidiyle KAPTAN SENAA
aslında menün güzel,seninle hemen hemen aynı kiloyuz ve seni gizli gizli takipteyim rakip olaraktan yani:)))))))))))))))):78:![]()
Kızlar günaydın Konyada kar var bu gün işe zor geldik.Birgün önceki menülerimi yazıyoruz anlamadım ben günlük menümü yazıyorumda.
akşam arası dediğine bakma 5 civarı anca yiyebilmiştir ben konuşmaya tuttumdu çünkücnm sabah ara öğün neden yok bide öğlen 2 kase neden yedin ki akşam bişey yememişsin biraz dengesiz beslenme olmuş bence![]()
![]()
![]()
banada az ye dedi tombulsun dediSagol canim baktim baktim bakmaz olaydim, fici gibisin dedi bana...
geçmiş olsun.gununuz aydin, neseli, mutlu olsun fistiklar..bu arada reglimin ilk gunu butun kemiklerim kirilmis sanki....
akşam arası dediğine bakma 5 civarı anca yiyebilmiştir ben konuşmaya tuttumdu çünkü
banada az ye dedi tombulsun dedi
geçmiş olsun.![]()
Kizlar benum gunluk menume bir bakin iyimi boyle devam edeyimmi?
8 de bir bardak lahana suyu
9 da kahvalti,
1 haslanmis yumurta,
1 dilim beyaz peynir,
5 tane zeytin,
2 dilim ekmek,
Domates, salatalik,
1 bardak formcay,
11 de ara: bir bardak sut,
1 de: 1tabak gunun yemegi,
3 de : 1 tane elma,
6 da: bol yesil salata,
Bir bardak formcay
8 de: 1 bardak lahana suyu
Tum gun 3 lt su,
Spor: 40 dakika eliptik bisiklet,
40 dakika kosu bandi,
50 mekik,
100 er bel, kalca, bacak, kol hareketi
Kizlarrrr nasil sizce.....hergun boyle iyimiii,
bu hafta değişme olmasa bile haftaya epey bi değişiklik olacaktır motivasyonunu kaybetmeSAGOL CANIM yarin icin korkuyrum gene verememisimdir kesin 4 gundur tartilmiyom hasta olmayi bekliyrdum bakmayada korkuyom zaten
hoşgeldin aramıza.kilo çizelgezinin diyet grupları bölümündeki sabit başlıklarda nasıl yapılacağı hakkında bilgi verilmiş.ordan öğrenebilirsinherkese selam.düğümden sonraki 10 ayda 12 kg alıp 78kg olarak aranıza bugün katılmak istiyorum.
en başlarda 52kg idim son 3 sende 78 kg ya kadar ulaştım.3 haftadır dikkat ediyorum ancak daha pek gelişme yok.sizinle bu işi başarabileceğimi düşünüyorum.
öncelikle sormak istediğim şu kg çizelgesini nerden yapıyoruz?bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
herkese selam.düğümden sonraki 10 ayda 12 kg alıp 78kg olarak aranıza bugün katılmak istiyorum.
en başlarda 52kg idim son 3 sende 78 kg ya kadar ulaştım.3 haftadır dikkat ediyorum ancak daha pek gelişme yok.sizinle bu işi başarabileceğimi düşünüyorum.
öncelikle sormak istediğim şu kg çizelgesini nerden yapıyoruz?bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
bu hafta değişme olmasa bile haftaya epey bi değişiklik olacaktır motivasyonunu kaybetme
canim ben iki uc haftadir fazla vermiyom iki ayda 10 kiloya yakin verdim sonra durdu zaten pazartesinden itibaren kendimi toplamaliyim diye simdiden alistiriyom