Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız telefon daha pahalı...saat alırsan karlı çıkarsın...hımmm ben de bakıyorum ama kara veremedim yaaa.ben e demir kordon yani gümüş rangi olacak ööle istiyorum.bakalım buluruz belki bişeyler.aslında ben eşime telefon alacaktım ama o saat düşünmüş..
kafamda oluştu bişiler tek kurutm alıcam sanırım....sudemcimm kurutmaya karar verdin mi???
ayy mantara mı kaç gündür canım çekiyo da ya kalmıyo ya almayı unutuyom ....afiyet olsun....İyi geceler kısçelerrr
İftar menümü yazıp uyuyayım ben sahura kalkarım anca hoş pek biişi kalmamış
1 kepçe analı kızlı çorba,
1 porsiyon tavuk sote (mantarın kalorisi az oldugu için mantar koydum daha çok)
2 bardak ayran
Kıvırcık-domates salata
1 tatlı sütlü nuriye
Dondurmaaa:26:
Bu dondurmalar benim sonum olacak sanırım. Ama içim yanıyor napim:78:
hadı inş...ben 70 başlıgından baya zor kurtuldum da.....sen kolayca kurtul inş...eveeeeett bu başlıktan kurtulmama da az kaldı inşallah 73e kadar indim kızlar bunun öncesinde 80li başlıktaydım.... sıra 60lı başlığa geliyor inşallah![]()
kelebek ne tuba?dün iftarda
5tane fırında kızartılmış kelebek+4 tane biber
6kaşık peynirli erişte
yeşil salata
2kaşık yoğurt
karpuz
ara:97:
bi şeftali 2 siyah büyük erik
form çayı
sahurda
2tane kelebek bir tanede biber kalmıştı onları yedim
1domates
vede azcık erişte yedim yoğurtlayıp
bir bardak limonlu yeşil çay
bugün iftarda
mercimek çorbası bi kase
patlıcan közlemesi 3çatal(yine eşimden bana kalmadı)
son kalan erişteyi yoğurtlayıp yedik
yeşil salata+2kaşık yoğurt
1bardak ayran
ara :97:
yeşil çay ,daha bugün aldım yeni bitane a-c-e vitaminli diyo tadı güzelmi anlamadım burnumu tıkayıp içtiğim için geneldeportakal aromalı yazıyo:97:
demindende 1şeftali ve 2erik yedim
şimdide limonlu maden suyumu içiyorum
sahura eriştemi yesem acaba napsam :97::97:
dün iftarda
5tane fırında kızartılmış kelebek+4 tane biber
6kaşık peynirli erişte
yeşil salata
2kaşık yoğurt
karpuz
ara:97:
bi şeftali 2 siyah büyük erik
form çayı
sahurda
2tane kelebek bir tanede biber kalmıştı onları yedim
1domates
vede azcık erişte yedim yoğurtlayıp
bir bardak limonlu yeşil çay
bugün iftarda
mercimek çorbası bi kase
patlıcan közlemesi 3çatal(yine eşimden bana kalmadı)
son kalan erişteyi yoğurtlayıp yedik
yeşil salata+2kaşık yoğurt
1bardak ayran
ara :97:
yeşil çay ,daha bugün aldım yeni bitane a-c-e vitaminli diyo tadı güzelmi anlamadım burnumu tıkayıp içtiğim için geneldeportakal aromalı yazıyo:97:
demindende 1şeftali ve 2erik yedim
şimdide limonlu maden suyumu içiyorum
sahura eriştemi yesem acaba napsam :97::97:
canim kelebek ne bilemedim merak ettim:44:
tavuğun bi yeri ama bilmiyorum:97: ahanda bu ama bu mangal hali,ben fırında yapıyorum bütün biberlerde yanında halloluyo işte
Eki Görüntüle 236650
tubacıum ve muazzez kaptandan haber var mı*
5 gun oldu habersız bırakmazdı.....
tatılde bıle fırsat bulur mutlaka arada girerdi.....
bışey mı oldu aceba msn ye de hiç gelmıyo.....
kızının agustos ayında sınavları vardı aceba onun peşinde mi koşturuyo.......
ne de güzel görünüyo kız yaglıdırda ha...
ayy adını hiç duymadım....ee şimdi ben kasaba gıtsem kelebek ver desm kasap bana ya gülerse......kelebek ne abla derse tuba.....ben senı napıyım.....kız sana öncekı sayfalarda bişiler yazdım okumadın mı? ıkı sayfa önce felan
yok be gülmez sen git kelebek alıcam de ,hemen verirler eğer gülerlerse bana ne istersen yapabilirsinbu arada evet yağlı o koyuyo en çokta ama haftada 1 defa eşimin tatlinde hep alırız 12tane çıkıyo ortaklaşa tüketiyoruz ama oğlan uyuyodu dün oyüzden yarısını ben tükettim sahurdada 2tane daha ohh demindende fırında 1tane kalmış oğlana ayırmıştım onu öleştik ne kötüyüm yaa,ama önce yemicem dedi sonra ben yerken istedi ama elimde sadece yarısı duruyodu bende onu verdim suç bendemi yani şimdi
![]()
kızlar bana mesaj yazanlara ve yeni gelenlere cevap yazmıştım ama uyarıdan sonra konu ile ilgili iyi kötü içerik barındıran mesajlar siliniyormuş. ben de tam açığa kavuşturdum derken tabii mesajım silindi. böyle bir kuraldan ne yazık ki haberim yoktu. şimdi anlıyorum bazı keyiflerin nasıl birden yerine geldiğini. neyse. allah yukarıda, o biliyor. ne yazık ki geç kaldığım için geçmişte kalan tatsız bazı mesajlara cevap hakkımı kullanamıyorum. bu rahatsız edici. ben izninizi isteyeceğim. bazı çirkinlikler gerçekten mideme dokundu ve iştahımı kesti. yani kilo konusunda da faydalı oldu. bu hiçbir konunun devamı ya da cevabı değildir. bu mesaj neden uzaklaşmak istediğimin kapalı bir açıklamasıdır. yalnız isterdim ki ayşabahar ona yazdığım son mesajımı okumuş olsun, ama sanırım okuyamadı. sağlık olsun. burada zaman gerçekten güzel ve dolu dolu geçiyordu. çok sevmiştim burayı ve hepinizi. uzun yıllardır aynı ortamı paylaştığım dostlarımdan ayrılıyor gibiyim. tabii ki girip arada takip edeceğim, hedeflerinize nasıl ulaştığınıza tanık olacak ve sizinle sevineceğim.. ama bana buralardan gitmek düştü. bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim kızlar. beni şuan gözyaşlarına boğacak kadar kendinizi sevdirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. sağlıcakla kalın..
kızlar bana mesaj yazanlara ve yeni gelenlere cevap yazmıştım ama uyarıdan sonra konu ile ilgili iyi kötü içerik barındıran mesajlar siliniyormuş. ben de tam açığa kavuşturdum derken tabii mesajım silindi. böyle bir kuraldan ne yazık ki haberim yoktu. şimdi anlıyorum bazı keyiflerin nasıl birden yerine geldiğini. neyse. allah yukarıda, o biliyor. ne yazık ki geç kaldığım için geçmişte kalan tatsız bazı mesajlara cevap hakkımı kullanamıyorum. bu rahatsız edici. ben izninizi isteyeceğim. bazı çirkinlikler gerçekten mideme dokundu ve iştahımı kesti. yani kilo konusunda da faydalı oldu. bu hiçbir konunun devamı ya da cevabı değildir. bu mesaj neden uzaklaşmak istediğimin kapalı bir açıklamasıdır. yalnız isterdim ki ayşabahar ona yazdığım son mesajımı okumuş olsun, ama sanırım okuyamadı. sağlık olsun. burada zaman gerçekten güzel ve dolu dolu geçiyordu. çok sevmiştim burayı ve hepinizi. uzun yıllardır aynı ortamı paylaştığım dostlarımdan ayrılıyor gibiyim. tabii ki girip arada takip edeceğim, hedeflerinize nasıl ulaştığınıza tanık olacak ve sizinle sevineceğim.. ama bana buralardan gitmek düştü. bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim kızlar. beni şuan gözyaşlarına boğacak kadar kendinizi sevdirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. sağlıcakla kalın..
kız telefon daha pahalı...saat alırsan karlı çıkarsın...
ya bende telefonum bozulsun da yenısını alıyım dıye gözunun içine bakıyom maş. hala çalışıyo.....barı birine versem de kurtulsam
kafamda oluştu bişiler tek kurutm alıcam sanırım....
sen akşam menunu ver bakıyım kaçamak yaptın mı*
tatlı canavarı ne yedın? bakıyım....
canım aslında daha ucuz bişeyler almamız lazım bu bütçeyle ama ben kıyamıyorum işte.saatin güzel tatlım gidip mağazadan bakıcam sanırım.bi de ne yedim diye sormuşsun: yeşil fasulye,erişte,hoşaf,salata veeee tatlı.yürüyüş yaptım ama.ahh regl öncesiya patlam yaptı tatlı kriziii.bende merak ettim....
sehercım zevkini bilmiyorum ama benımkı bu bak belkı fikir verir.....
en güzel yanı havuza da gırıyom denıze de su felan kaçmıyo.....
diğer türlü başka markayı tak çıkar yapmaktan gına gelıyodu....
bunu kolumdan hiç çıkarmıyorum.....kız linki vermeyı unutmuşum...
Swatch SFK300G | Swatchsaat.com
cani anneeee birazını çocuğa saklar insann nasıl yedin onu obur seniiiiiyok be gülmez sen git kelebek alıcam de ,hemen verirler eğer gülerlerse bana ne istersen yapabilirsinbu arada evet yağlı o koyuyo en çokta ama haftada 1 defa eşimin tatlinde hep alırız 12tane çıkıyo ortaklaşa tüketiyoruz ama oğlan uyuyodu dün oyüzden yarısını ben tükettim sahurdada 2tane daha ohh demindende fırında 1tane kalmış oğlana ayırmıştım onu öleştik ne kötüyüm yaa,ama önce yemicem dedi sonra ben yerken istedi ama elimde sadece yarısı duruyodu bende onu verdim suç bendemi yani şimdi
![]()
cani anneeee birazını çocuğa saklar insann nasıl yedin onu obur seniiiii![]()
![]()