70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aidattan haberimiz var cnm 300 tlymiş.. bir yakınının falanmı devremülkü var canım bilgi sahibisin...varsa memnunlarmı ?
canım hangi firmadan almışlar bir sorarmısın...

cnm okudum evet bizde devremülk aldık kafan rahat olsun bence yinede araştırın iyice tıkınıyorum valla:19: :19: :19: :19: :19:

yaa niye çıktın azcık bilgi verseydin :4:

selam kizlar nasilsiniz ?basinda olmasamda benim pc aksama kadar acikti .topik de oyle.simdi gecmisi okudum.gevezeler siziii 2 saat bakmasam 10 safya atiyo hee masallah.
bugun bi is yapasim gelmedi.ben de film seyredicem demistimm ve ohh keyifle 2 filmi ustuste seyrettim valla.sonra gittim kizlari okuldan aldim geldim o saatten sonra yemek yaptim.iyiki cocuklarin yemeklerini okul veriyor da aklim onlarda kalmiyor o saate kadar .sicak sicak yemeklerini yiyolar cok sukur.ama eve geldiklerinde yinede acikiyolar tabi.hemen bikac cesit biseyler yaptim.tabiki sebze yemekleri agirliktaydi.ben de sebze yemeklerinin susuz yerinden ve azcik bulgur pilavi yedim.insallah bu saatten sonra da tutabilirim kendimi.bu arada ben de yaptigim yemeklerin tariflerini arada bir bloguma koyuyorum.benimki oyle sizinki gibi profesyonel degil ama yine de bakmak isterseniz;
EN YENİ TARİFLER - Blogcu
ev yemekleri filan iste :1:.
:26: aaa su icmeyi unuttum ben buguuunnnnnn:18::18::18:

aa öğretmensin anladığım kadarıyla orti..
ben doğumdan hemen sonra işe başlamak zorunda kaldım canım..
bebişlerim 25 kasımda 1 yaşlarını doldurdular teyzesii....

bugün ki menüm çok mu kaçmış kızlar;
sabah; 1 yumurta 2 dilim ekmek
bir kibrit kutusu peynir, 3 zeytin..

ara öğün: 1 mandalina, 1 litreye yakın 5 i 1 yerde çayım.
öğle yemeğine kadar 1 litre su içtim ayrıca.
öğlen: 100 gram civarında tavuk, yarım kase çorba, 3 tane biber kızartması ve patlıcan, yoğurt, çeyrek dilim revani.
ara öğün: 1 elma 1 mandalina
1 litre su içtim.
akşamda fazla kaçırdığımı düşünüm bir kase aşure ve 4 tane kraker...

evet canım öğretmenim.maşallah fıstıklara.benim oğlum da 24 aralıkta 2 olucak.bu arada orticimmm bu gün leslie yaptım ve mutluyum ve huzurluyum.

slmmmmm kızlaaaarrrr.ancak gelebildim.yine yazılı zamanı geldi ve ben soru hazırlamaya gömüldümmm.

selam kizlar nasilsiniz ?basinda olmasamda benim pc aksama kadar acikti .topik de oyle.simdi gecmisi okudum.gevezeler siziii 2 saat bakmasam 10 safya atiyo hee masallah.
bugun bi is yapasim gelmedi.ben de film seyredicem demistimm ve ohh keyifle 2 filmi ustuste seyrettim valla.sonra gittim kizlari okuldan aldim geldim o saatten sonra yemek yaptim.iyiki cocuklarin yemeklerini okul veriyor da aklim onlarda kalmiyor o saate kadar .sicak sicak yemeklerini yiyolar cok sukur.ama eve geldiklerinde yinede acikiyolar tabi.hemen bikac cesit biseyler yaptim.tabiki sebze yemekleri agirliktaydi.ben de sebze yemeklerinin susuz yerinden ve azcik bulgur pilavi yedim.insallah bu saatten sonra da tutabilirim kendimi.bu arada ben de yaptigim yemeklerin tariflerini arada bir bloguma koyuyorum.benimki oyle sizinki gibi profesyonel degil ama yine de bakmak isterseniz;

filizzzz bloğunu çok beğendim ve hemen sık kullanılanlara ekledim hayatım.çok güzel tariflr var.bilinen şeylere bile çok güzel şekiller vermişsin.mesela o milföyee bayıldım.şimdi çok acıktım hepsine bakamadım.yeni tarifler ile bulşmak üzreeeee:16:

Günaydınn kızlaarr :)

ayy ben de diyopm şu arkadakı çıtır kdr mi değil mi kararsız kaldıydım senmıs mıysın oo :1:
hee..hani mor eşofmanlı siyah atletli olan:1:bugün yapamadım yolculuğa hazırlığım var..yaırn ank.ya giidyorum:10:
slm kızlar,

yoğunluktan geçmişe bakamıyorum ama bir kaç gündür bakamadığım için geçmişe dönmeye kalksam kaybolurum beni bulamazsınız:9: çenenin düşük anam ben napayım:38: umarım keyifler yerindedir. benim yerinde ama şu yoğunluk beni bitiriyo bugün yeni makinalar geldi onun teleşı vardı kurulumu yaptılar çok şükür 1 taneside haftaya gelecekmiş. pazartesi yeni yerde iş başı yapacağım burda yerim rahattı bakalım orda nasıl olcak odam ayrı olcak burda idari kısım avrupa yakası dizisindeki gibiydik orda bölüncez muhasebe depertmanı ayrı olcak yanıma eleman gelcek heycanlıyom biraz işallah huzurum daha beter bozulmaz. patronla biraz uzak yerlerde kalcaz:1: en güzel tarafıda bu :27:

diyetimde güzel gidiyor cumaya bomba gibi geliyorumm. sanmayınki sizden uzak kalıyorum diye size ihanet ediyorum:27: son derece sadığım. aklımdasınız bütüngün ha şimdi gircem ha gireyim derken fırsat olmuyo bi baktım yine akşam olmuş dünde bu saatlerde girmiştim. ben girdiğimdede kimse olmuyo.

bu arada sizinle paylaşcağım birşey var ben 5 günlük bi şok diyet yapmaya karar verdimmm... kaptanım bana kızıp topikten atmazsın umarım.:39: arkadaşlara örnek olmasını isemediğimden diyetin ismini yazmıyom :1: daha önce denedim ve sonuç aldım o yüzden cesaret aldım. eşimi kandırmam zor oldu ama ona beşiktaş manisa spor maçına bilet alınca heycandan tamam dedi :52: çok çakalım ya :35: yinede tam gönüllü değil :23: bana kızmayın kızlar benim metoyu biraz çalıştırmam lazım hızlansın acık :9:

sizi seviyorummm:38:
hey orti:3:ben buhafta belkide bildiremem annemde tartı yok ama bakıcam yinede:26:hem anne anne bildirim vaktim geldimi diyecem:9::9:
hayd,i bakalım sen tam gaz geliysoun galiba..ben 3gündür orucum ve akşmlarım çok oldu biraz tabi erkende olsa..dikkate devam etmeliyim anne yemeklerinin tadı bi başka ama bide hep biarada olucaz kardeşlerimlee:32::32:

Son düzenleme:
filizzzz bloğunu çok beğendim ve hemen sık kullanılanlara ekledim hayatım.çok güzel tariflr var.bilinen şeylere bile çok güzel şekiller vermişsin.mesela o milföyee bayıldım.şimdi çok acıktım hepsine bakamadım.yeni tarifler ile bulşmak üzreeeee:16:

tesekkur ederim canom begendigine sevindim.simdide asure tarifini yazdim ama cok yavasladi yarina eklerim artik.

heeeyyy asagida bekleyen bebisler neden bekliyosunuz muhabbet nerde:21::29::4::16:

yok canım ya sen daha çok yeni doğum yapmışsın 1 ay:) şişkinlik vardır üstünde hiçbirşey yapmadan 10-12 kilo zaten gider senden hele birde emziriyorsan. Ben 22 kilo almıştım 3 ayda 17 kilo verdim. bakma doğumdan sonra kilo kalıyor diyoruz ama hiç alakası yok tamam vücut dengesi değişiyor. mesela ben eskiden yesem bile kilo almazdım ama doğumdan sonra metobolizmam yavaşladı.sana tavsiyem abur cubur yeme (benim gibi) . habire tatlı yersen /benim gibi) böyle 70 de kalırsın.
bebişin için sakın diyet yapma bol su iç. etini sebzeni ye ekmek fazla yeme yeter bence. 6-7 ay sonra hala kilolu isen (umarım olmaz) diyet yaparsın:)

Hımm haklısın galiba canım...aslına öyle çok iştahlı da degilimdir ama annemler eşim falan sürekli ye ye diye baskı halindeler bende tedbir alayım diye düsündüm gerçi sıkı bir diyet zaten
yapmamalıyım bunu biliyorum bakalım aynen abur cubur yemez ekmegide sınırlarsam cok sorun olmaz heralde...
ayrıca burdan da kontrolü sağlarm böylece abartmam ayrıca içimi rahatattın canm cidden hamilelikte bünye değisiyor bende 18 kilo aldım

ay inanmıyorumm çok çok beğendim been,,bide demezmi sizinkiler gibi profesyonel değil diyee:57:valla benim hiç yapmadığım biyığın şey var sende ,,cidden çok emek isteyen şeylerde var eline sağlık,,deniycem ama aklıma yatanlar var,,banada çeşit lazımdı en basidinden,,eşime ne kadar kek börek yapsamda arada değişik güzel lezzetlerde aramıyo değilim,,azcık farklı lezzetler tatsın aşkım bakalım beğenecekmi,,eğer laf ederse,,gelir seni burda boğarıım:23::23::9::9:

Hımm haklısın galiba canım...aslına öyle çok iştahlı da degilimdir ama annemler eşim falan sürekli ye ye diye baskı halindeler bende tedbir alayım diye düsündüm gerçi sıkı bir diyet zaten
yapmamalıyım bunu biliyorum bakalım aynen abur cubur yemez ekmegide sınırlarsam cok sorun olmaz heralde...
ayrıca burdan da kontrolü sağlarm böylece abartmam ayrıca içimi rahatattın canm cidden hamilelikte bünye değisiyor bende 18 kilo aldım

bencede cok erken senin icin.biraz vucudun kendini toparlasin.zaten simdiden sonra kendiliginden verirsin sen kilolari.insallah isteddigin kadar emzirebilirsin bebisini.boylece gitsin yaglarrrr:21::21:

$390661_240551582670487_191095597616086_702164_1571672714_n.webp yarın cevaplıyım artık pek geçmişe gidemedim uykum vaaaar,,çocuklar uyumuşken bende yatayım hemen...eşimden sıra gelmediki bu akşam bana ,,daha demin kalktı yattı yerine bende geliyorum bi bakıyım dedim..ama dayanamıycam uykum fena geldii,,eşim allahtan işe sabah kendi kalkıp gidiyoo:23:6.50de evden çıkıyo..7de servise biniyo,,bende öğlene kadar uyuyorum ,,keşke eşim giderken bende kalkabilsem ama kafa kalkmıyoo,,mecburiyetimde olmadığı için,,küt geri yatıyorum:21::9::10:

ay inanmıyorumm çok çok beğendim been,,bide demezmi sizinkiler gibi profesyonel değil diyee:57:valla benim hiç yapmadığım biyığın şey var sende ,,cidden çok emek isteyen şeylerde var eline sağlık,,deniycem ama aklıma yatanlar var,,banada çeşit lazımdı en basidinden,,eşime ne kadar kek börek yapsamda arada değişik güzel lezzetlerde aramıyo değilim,,azcık farklı lezzetler tatsın aşkım bakalım beğenecekmi,,eğer laf ederse,,gelir seni burda boğarıım:23::23::9::9:

yok ben deniyorum zaten bunlari.kizkardesimle beraber ugrasiyoruz blogla aslinda.ikimiz de evde yaptigimiz yemeklerin resimlerini aninda cekip tarif yaziyoruz.aslinda bikac ay once actik daha.ama arkadaslar begeniyolar saolsunlar.senin de begendigine sevindim tatlim.

bencede cok erken senin icin.biraz vucudun kendini toparlasin.zaten simdiden sonra kendiliginden verirsin sen kilolari.insallah isteddigin kadar emzirebilirsin bebisini.boylece gitsin yaglarrrr:21::21:

Çok şükür ki emiyor acayip kalori yakıyormuş herkes öyle söylüyo umarım kiloya da yansır zamanla... zaten aşırı bir diyet yapamam bitki cayı falanda içmek bu süreçte olmaz en doğrusu sağlıklı beslenme... tabi lafta kalmazsa:)

Eki Görüntüle 302539 yarın cevaplıyım artık pek geçmişe gidemedim uykum vaaaar,,çocuklar uyumuşken bende yatayım hemen...eşimden sıra gelmediki bu akşam bana ,,daha demin kalktı yattı yerine bende geliyorum bi bakıyım dedim..ama dayanamıycam uykum fena geldii,,eşim allahtan işe sabah kendi kalkıp gidiyoo:23:6.50de evden çıkıyo..7de servise biniyo,,bende öğlene kadar uyuyorum ,,keşke eşim giderken bende kalkabilsem ama kafa kalkmıyoo,,mecburiyetimde olmadığı için,,küt geri yatıyorum:21::9::10:

neguzelmis ben hergece 4bucukta kalkip esime kahvalti hazirliyorum burda ise erken gidiyolar 6da isi basliyo ben alistim artik hersabah kalkmaya iyigeceler canim bende kizi uyuttum tam dalsin bende uyuycam hemen

neguzelmis ben hergece 4bucukta kalkip esime kahvalti hazirliyorum burda ise erken gidiyolar 6da isi basliyo ben alistim artik hersabah kalkmaya iyigeceler canim bende kizi uyuttum tam dalsin bende uyuycam hemen
tatlim sen nerde oturuyosun ?bir zamanlar bikac sene boyunca benimde esim o vakitlerde ise gidiyordu ama sukur ki simdi kendi isinde .o da rahatladi ben de.

Çok şükür ki emiyor acayip kalori yakıyormuş herkes öyle söylüyo umarım kiloya da yansır zamanla... zaten aşırı bir diyet yapamam bitki cayı falanda içmek bu süreçte olmaz en doğrusu sağlıklı beslenme... tabi lafta kalmazsa:)

canim sen daha yeni dogum yapmissin ben dogum yapali 4bucuk ay oldu ben 17 ekimde diyete basladim ama yesil cay icmiyorum hamilelikte 20kilo aldim ve hamilelikten onceki kiloma 6kilo kaldi dikkat edersen gidiyo canim 17 ekimden bugune7kilo verdim

nezamandir ben daha bisenedir burdayim evlenince geldim ama cok zor geliyo bana bide burda sadece esim ve kaynana var baska kimsem yok nebenim ailemden ne esimin

9 seneyi gecti ben geleli.ben de evlenince geldim.2 tane kizim oldu ALLAH bagislasin.belcikada benimde kimsem yok.esimin ailesi var.ama ben cevre edindim.arkadaslarim var.dili ogrendim.kimseyi goturmuyorum yanimda artik dil icin.bazen baskalari beni goturuyo yardimci olayim diye hatta.alistim yani ben.bende cooook zorluklar yasadim farkli konular yuzunden ama artik gecti sayilir.sen de sabret.alisacaksin bak gorursun.yadirgama ortamini.artik senin evin ,yasadigin yer orasi.tadini cikar..:7:

Back
X