slm kızlar,
yoğunluktan geçmişe bakamıyorum ama bir kaç gündür bakamadığım için geçmişe dönmeye kalksam kaybolurum beni bulamazsınız

çenenin düşük anam ben napayım

umarım keyifler yerindedir. benim yerinde ama şu yoğunluk beni bitiriyo bugün yeni makinalar geldi onun teleşı vardı kurulumu yaptılar çok şükür 1 taneside haftaya gelecekmiş. pazartesi yeni yerde iş başı yapacağım burda yerim rahattı bakalım orda nasıl olcak odam ayrı olcak burda idari kısım avrupa yakası dizisindeki gibiydik orda bölüncez muhasebe depertmanı ayrı olcak yanıma eleman gelcek heycanlıyom biraz işallah huzurum daha beter bozulmaz. patronla biraz uzak yerlerde kalcaz

en güzel tarafıda bu
diyetimde güzel gidiyor cumaya bomba gibi geliyorumm. sanmayınki sizden uzak kalıyorum diye size ihanet ediyorum

son derece sadığım. aklımdasınız bütüngün ha şimdi gircem ha gireyim derken fırsat olmuyo bi baktım yine akşam olmuş dünde bu saatlerde girmiştim. ben girdiğimdede kimse olmuyo.
bu arada sizinle paylaşcağım birşey var ben 5 günlük bi şok diyet yapmaya karar verdimmm... kaptanım bana kızıp topikten atmazsın umarım.

arkadaşlara örnek olmasını isemediğimden diyetin ismini yazmıyom

daha önce denedim ve sonuç aldım o yüzden cesaret aldım. eşimi kandırmam zor oldu ama ona beşiktaş manisa spor maçına bilet alınca heycandan tamam dedi

çok çakalım ya

yinede tam gönüllü değil

bana kızmayın kızlar benim metoyu biraz çalıştırmam lazım hızlansın acık
sizi seviyorummm