İyiymiş ama sağlık açısından ilk önce verilmeli.
Çok olmamış mı?:26:
önümüzdeki hafta bakıcam işte,verirsem çok olmamış demektir. öğünlerimi düzene sokayım da gerekirse haftaya azaltırım.
50 dakika da yürüyüş yaptım sabah onu eklememişim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiymiş ama sağlık açısından ilk önce verilmeli.
Çok olmamış mı?:26:
ama kavrulmus tuzlu badem degil cnm dikkatet![]()
Bu yazılan alıntılara göre söylemedim charm arkadaşım doktorum programında ki 7.5 kilo su içen arkadaşınevet canım okudum bunları burda paylasmakta faydalı olmus..
fazla su ıcmenın bobrekle ılgılı problem yaratması dısında daha once gelenı ıse kandakı bazı degerlerı bozması imiş..
mide delinmesi gibi birşey söz konusu değil yani.. :)
ben form çayı içtiğim halde düzelmedi, korkarımda kabızlıktan annem biilaç verdi onu içecem inşallah düzeliraynı durumdayım bende kabızım2gündür wcye çıkamadım,ama birazdan form çayı içicem ne zamandır bitki çayı içemiyorum rahatsızım diye,inşallah gene faydası olur,bu durum bugünkü kilomada yansımıştır büyük ihtimal,ama olsun haftaya kalsın verceğim kilolar
![]()
canım aslında sadece 2 gün güzel gitti onunlada yetmedi ben haftabaşında çok kötü dağıtmıştım dünde fazla yedim ama kabızlıkta var karnım fecii şişoysaki senin menülerin bu hafta ne kadar azdı
demeki az yemekde çözüm değil
yada biryerde fazla kaçırmışsın
kabızlık tabikiproblem canım onunda etkisi büyük
hamileyken bile hiç kabız olmamıştım sindirimin yavaş çalıştığını farkedince hemen önlemini alıyordum şimdi düzelmedi şiştim kaldı vallaaynen kabızlık nerdeyse hıc yasamadıgım bırsey.ama dıyete basladım baslayalı kabız oldum olacam nerdeyse! normalde gunde 2 kere cok rahat cıkarım tuvalete.ama sımdı 1 kere zoru zoruna resmen:18: bünye afalladı tabı.yemek geldıkce gelıyodu geldıkce gelıyodu,gelmeyınce bagırsaklarda bı yavaslama oldu kanımca...
canım çok güzel bilgilerdi sen canını sıkma, aslada deme herkes okumak bilgilenmek zorunda değil ben memnun oldum kendi adımaAyyy sinir oldum yaaa
insanlara faydalı olmaya çalışırsın bir gerginlik bir
anlamsız ifadeler neyse ya birdahamı asla bilgi paylaşmıcam
ben çıkıyorum kısçeler görüşürüz
belki düzelince gelirim
aa noldu şimdi beaaa? bılgıler gayet faydalıydı saol paylasım ıcın.arkadas bence art nıyetle bıse yazmamıstır.Ayyy sinir oldum yaaa
insanlara faydalı olmaya çalışırsın bir gerginlik bir
anlamsız ifadeler neyse ya birdahamı asla bilgi paylaşmıcam
ben çıkıyorum kısçeler görüşürüz
belki düzelince gelirim
iltifat süper yannıssssAy canım ben buraya Temmuz da geldim ağlanıyordum sevdicek beni beğenmiyor.
Hazır askerdeyken veriyim şok olsun diye.
Beni 84-85 le bırakmıştı.
İzne geldiğinde 72 ile gördüoldu.
Güzelleşmişsin, değişmişsin. Yemek yiyoruz formundasın falan.
Saçların şöyle güzel vs vs vs.
Kadınların hoşuna gidebilecek herşeyi söyledi.
En son geldiğinde 66.5 dum işte.
Bunda iyiceoldu.
Artık inanıyorum verdiğine dedi. Biraz daha versen tam ideal kilonda olacaksın dedi.
O gelene kadar 58-59 olursam bi sürü bişiler alıcak sözü var.
Eskiden neydin falan diye dalga geçiyo.
Hatta hödük espri diye eskiden damacanaydın şimdi su şişesi dedi.
Hödüklüğüne verdim.
Eski kıyafetlerini deniyormusun olmuyordur tabi de falan diyo.
Çok sevinçli o da
Erkekler kilo ne olursa olsun aynı davranır diyolar ya bence genelde öyle değil.
Gözlemlerime göre kilo verince daha bi ilgili oluyorlar.
Kilolu oldugunda seninle alışverişe çıkmamak için binbir takla atan erkek kilo verdiğinde hadi gel sana şunu alalım bunu alalım çok yakışıcak falan diyo.
Ay öyle işte![]()
Bu soruna da cevap veriyim.
Ben lise 2 de kilo almaya başladım. 3 gibi çıkıyorduk okuldan eve gelip makarna, pattes falan öyle 65 i buldum.
Üniyi dışarda okudum. Orda da evde kaldık 76yı gördüm.
Üni bitti eve geldim 66-67 oldum sonra işe başladım.
Kasım 2009 da işe başladım Ocak 2011 de 86 kiloydum düşün
Sonrası da malum işte.![]()
günaydın...
üzülme cnm regilidendir o.regli bitince güzel kilo verirsin.maşallah azimli kızsın sen..
hemende 3 kilocuk gitmiş bile..bende ilk iki haftamda 3 kilo vermiştim.4 aydır hala aynıyım bak..
oysa benden sonra gelen kısçeler bile ne güzel kilolar verdiler..
Günaydın canım. Regl olduğu için işte üzülmeee haftaya tepelerde görücez seni.![]()
ahh bu şişlikler yokmu bu şişliklerrrr.haftaya ıyı cıkarsın![]()
bunu daha dün çektimbiraz nü bi foto ama alıştınız artık
gerisini özel albümüme koycam,dün yapıyım dedim son rötuşları bitek bunu yapmışım ötekiler bekliyo,bende bunu koyıyım dedim buraya hazırlamışken
Eki Görüntüle 363950
sagol canim ben normalde hic korkmuyodum taki son ucusumuza kadar pilot nasil suruyosa artik son ucusumuzda havada hep kemerleri bagli tutturdu somra habire hava bosluguna dustuk tam bitti bu kabus inise gectik dedik pilot ucagi durduramadi ve yerde biraz surdukten sonra tekrar havalandi sonrada aciklama yapiyo eger durmaya calissaydim kesin carpardik biyere dedi ikinci denemesindede zar zor indik ve biz ucaktan inerken hava limani gorevlileri ucagi bantlarla cevreliyolardi dusunun artik bizdeki korkuyu yoksa hic korkmazdim bundan once hele bulutlarin ustunde oyle guzel bi goruntu oluyoki sanki pamuk gibi atlayasi geliyo insanin ustuneiyi canı işlerin düzelmesine sevindim..
herkesde bi heyecan vardır şimdi..
niye korkuyorsun korkma bişicikler olmaz inşallaah..
bende ıçağa hiç binmedim..
eşim işi dolayısıyla il dışına çok çıkar ayda 4-5 kez uçakta çok korkardı o da..
benide inşallah havalar iyi olsun istanbula gezmeye götürcek uçakla gitcez..
heyecanla bekliyorum o günü..
evet canim hedefe az kaldi beni gorduklerindeki bakislari cok merak ediyorum firsat bulunca kk ye girip sizede yazarimTeşekkürler tekrar yayınladıgın için.
Çok geçmiş olsun seninle beraber artık o da dikkat eder.
Tebrik ederim kısçem süper gitmiş.
Hoşgeldin aramızaa
Bol bol tüyo verilir merak etme sen.
Hedefe az kalmış süper.
Tebriklerrr
Aminn canımmmm hep berabr zayıflayalımm
Geldi çıtır kaynana adayım
Kilo almamışsın ona şükret bence.
Kararlıysan kilo vermeye devam eder ve de verirsin.
İnşaallah düzelirr ay ben kız hissediyorum nedense
Geçmiş olsun canımmm.
6lı rakamlarda güzel
Güzelmiş afiyet olsun..![]()
aynen oyle canim hava bosluklari sahane son ucusuma kadar kucuk hava bosluklari vardida son ucusta feci bosluklara yakalandik yoksa ucaktan niye korkuyosunuz derdim herkesegecmis olsun cnm esiyin sayasinde aile boyu diyet yapacaksiniz yani.su ucak korkusunu anlamiyorum ben bayiliyorum ucaga binmeye helede hava bosluguna girince süperrr![]()
sagol canim amin evetya kilo herderdin basicok saol canım benım amın evet rastlasamadık o ara bende son zamanlarda pek gırmıyom buraya arada ugruyorum ıste
görmezsin tabi gırmıyon kı fazla evet tubıs hamıleyım bakalım hayırlısıyla cok saol guzel dıleklerın ıcın
oglumdada 2-3 olmustu en fazla ama bud akötü bısey ysemde iğrenmek kötü bısey sankı hastaymısım gıbı ama dedıgın gıbı buna şükür gene de canım
hadı cnaım gözünaydın korkma bısey olmaz Allahın ıznıyle esınde dıkkat ederse sorun olmaz kılo herseyde basa bela valla
ah dılekcımmm agzın bal yesınıns dogru hıssedıyosundur oyleyse dıel benden ne dılersen valla
tabı once saglıklı olsun ama kız ıstıyom ben herkes erkek dıyooo
![]()
bunları duymakta beni çok mutlu ediyo canım çok sağol
canım toplam 20 kilo verdim dahada fazlasını göremedim 6aydır
20.11.2010=79.8kg
21.10.2011=59.8kg
işte canım durum buydu ozamandan beri 60-61 arası gidip geliyorum,düzenli beslenmemeye rağmen kilo almadım şükür
hoşgeldiin canım ,,tebrikler güzel başlamışsın devamı gelir inşallah
vaauuuww tebrikler kız bravo
geçmiş olsun canım,sevindim adınıza
şimdiden hayırlı yolculuklar,kasma kendini uçak konusunda rahat ol,,iyi düşün iyi geçsin yolculuk
farkındayım artık,heleki bıraktıktan sonra tekrar kilo aldım fazlasıyla diyenleri görünce şükrediyorum elma sirkem sağolsun ne diyim,tabi işe yarayan oysaa
kararlıyım eveeeeeeeeeeeeeeettttttttttt
evet canım kilo koruma döneminde insan daha dikkatli olmalı ama başardım diyerek dengelemeyi bırakır homiligırtlak herşeyi yemeye başlarsa gene,hoop alır tabi,dikkatli ol bidahakine
inan bana kilo koruma dönemi verme döneminden çok daha kolay,çünkü yediklerini dengeliyosun sabit kalıyosun almıyosun,,ama vermek okadar kolay olmuyoooyüzden ben çok rahat olucamdan eminim koruma döneminde
senide görcem ben iki çocukla devamlı takılabilcenmi bakalım burayaa ozaman konuşak bu durumu,ozamanda ben sana diycem
aynen
aynı durumdayım bende kabızım2gündür wcye çıkamadım,ama birazdan form çayı içicem ne zamandır bitki çayı içemiyorum rahatsızım diye,inşallah gene faydası olur,bu durum bugünkü kilomada yansımıştır büyük ihtimal,ama olsun haftaya kalsın verceğim kilolar
![]()