Sizin evdekilerde ayrı garip he kimse kilo vermeni istemiyor
Evet bak sende de durum aynıymış.
Kilo verilmeli veyapılmalı
![]()
benimkiler tombul kus seviyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin evdekilerde ayrı garip he kimse kilo vermeni istemiyor
Evet bak sende de durum aynıymış.
Kilo verilmeli veyapılmalı
![]()
yakın zamanda tv de izlemiştim. bir diyetisyen bademin faydalarından bahsediyordu. ara öğünde 17 tane badem yiyebilirsiniz demişti. bugün netten de baktım. öyle bir araştırma yapılmış. badem tüketenlerin daha çok zayıfladığı ve bel bölgesinde daha fazla incelme olduğu görülmüş. tam benlik. bayılırım bademe. dışarıda olunca kolay oluyor ulaşıp tüketmesi. ana öğünde de yiyecek bir şey bulamazsanız 50 tane badem tüketebilirsiniz diyordu yazıda.
benimkiler tombul kus seviyor![]()
kızlar bugünki menümü yorumlarınıza sunuyorum...
kahvaltı:
1 dlm çavdar ekmeği
1 dlm kaşar peyniri
1/2 dlm beyaz peynir
maydanoz
1 kase zeytinyaglı kırmızı lahana salatası
4 zeytin
1 yumurtadan zeytinyağlı omlet
4 badem
ara1:
7 tane badem
1 günkurusu
öğle yemeği:
çavdar ekmeği arasına ızgara tavuk ve bol yeşillikle sandwich
300 ml ayran
ara2:
8 badem
4 kuru üzüm
ara 3:
1 kase şehriye çorbası
2 yk yoğurt
akşam:
ızgara tavuk ve
bol salata yemeyi planlıyorum
ara4:
sütle meyve veya sütle kuruyemiş olabilir. artık canım hangisini isterse
sevindim canim
ama gercekdende bazen insan cok bunaliyor ama bugün ne hikmetse icim huzur dolu
allahima sükürler olsun sagligim yerinde cocugum iyi hava güzel daha ne isteyeyim![]()
İyiymiş ama sağlık açısından ilk önce verilmeli.
Çok olmamış mı?:26:
ama kavrulmus tuzlu badem degil cnm dikkatet![]()
Bu yazılan alıntılara göre söylemedim charm arkadaşım doktorum programında ki 7.5 kilo su içen arkadaşınevet canım okudum bunları burda paylasmakta faydalı olmus..
fazla su ıcmenın bobrekle ılgılı problem yaratması dısında daha once gelenı ıse kandakı bazı degerlerı bozması imiş..
mide delinmesi gibi birşey söz konusu değil yani.. :)
ben form çayı içtiğim halde düzelmedi, korkarımda kabızlıktan annem biilaç verdi onu içecem inşallah düzeliraynı durumdayım bende kabızım2gündür wcye çıkamadım,ama birazdan form çayı içicem ne zamandır bitki çayı içemiyorum rahatsızım diye,inşallah gene faydası olur,bu durum bugünkü kilomada yansımıştır büyük ihtimal,ama olsun haftaya kalsın verceğim kilolar
![]()
canım aslında sadece 2 gün güzel gitti onunlada yetmedi ben haftabaşında çok kötü dağıtmıştım dünde fazla yedim ama kabızlıkta var karnım fecii şişoysaki senin menülerin bu hafta ne kadar azdı
demeki az yemekde çözüm değil
yada biryerde fazla kaçırmışsın
kabızlık tabikiproblem canım onunda etkisi büyük
hamileyken bile hiç kabız olmamıştım sindirimin yavaş çalıştığını farkedince hemen önlemini alıyordum şimdi düzelmedi şiştim kaldı vallaaynen kabızlık nerdeyse hıc yasamadıgım bırsey.ama dıyete basladım baslayalı kabız oldum olacam nerdeyse! normalde gunde 2 kere cok rahat cıkarım tuvalete.ama sımdı 1 kere zoru zoruna resmen:18: bünye afalladı tabı.yemek geldıkce gelıyodu geldıkce gelıyodu,gelmeyınce bagırsaklarda bı yavaslama oldu kanımca...
canım çok güzel bilgilerdi sen canını sıkma, aslada deme herkes okumak bilgilenmek zorunda değil ben memnun oldum kendi adımaAyyy sinir oldum yaaa
insanlara faydalı olmaya çalışırsın bir gerginlik bir
anlamsız ifadeler neyse ya birdahamı asla bilgi paylaşmıcam
ben çıkıyorum kısçeler görüşürüz
belki düzelince gelirim
aa noldu şimdi beaaa? bılgıler gayet faydalıydı saol paylasım ıcın.arkadas bence art nıyetle bıse yazmamıstır.Ayyy sinir oldum yaaa
insanlara faydalı olmaya çalışırsın bir gerginlik bir
anlamsız ifadeler neyse ya birdahamı asla bilgi paylaşmıcam
ben çıkıyorum kısçeler görüşürüz
belki düzelince gelirim
iltifat süper yannıssssAy canım ben buraya Temmuz da geldim ağlanıyordum sevdicek beni beğenmiyor.
Hazır askerdeyken veriyim şok olsun diye.
Beni 84-85 le bırakmıştı.
İzne geldiğinde 72 ile gördüoldu.
Güzelleşmişsin, değişmişsin. Yemek yiyoruz formundasın falan.
Saçların şöyle güzel vs vs vs.
Kadınların hoşuna gidebilecek herşeyi söyledi.
En son geldiğinde 66.5 dum işte.
Bunda iyiceoldu.
Artık inanıyorum verdiğine dedi. Biraz daha versen tam ideal kilonda olacaksın dedi.
O gelene kadar 58-59 olursam bi sürü bişiler alıcak sözü var.
Eskiden neydin falan diye dalga geçiyo.
Hatta hödük espri diye eskiden damacanaydın şimdi su şişesi dedi.
Hödüklüğüne verdim.
Eski kıyafetlerini deniyormusun olmuyordur tabi de falan diyo.
Çok sevinçli o da
Erkekler kilo ne olursa olsun aynı davranır diyolar ya bence genelde öyle değil.
Gözlemlerime göre kilo verince daha bi ilgili oluyorlar.
Kilolu oldugunda seninle alışverişe çıkmamak için binbir takla atan erkek kilo verdiğinde hadi gel sana şunu alalım bunu alalım çok yakışıcak falan diyo.
Ay öyle işte![]()
Bu soruna da cevap veriyim.
Ben lise 2 de kilo almaya başladım. 3 gibi çıkıyorduk okuldan eve gelip makarna, pattes falan öyle 65 i buldum.
Üniyi dışarda okudum. Orda da evde kaldık 76yı gördüm.
Üni bitti eve geldim 66-67 oldum sonra işe başladım.
Kasım 2009 da işe başladım Ocak 2011 de 86 kiloydum düşün
Sonrası da malum işte.![]()
günaydın...
üzülme cnm regilidendir o.regli bitince güzel kilo verirsin.maşallah azimli kızsın sen..
hemende 3 kilocuk gitmiş bile..bende ilk iki haftamda 3 kilo vermiştim.4 aydır hala aynıyım bak..
oysa benden sonra gelen kısçeler bile ne güzel kilolar verdiler..
Günaydın canım. Regl olduğu için işte üzülmeee haftaya tepelerde görücez seni.![]()
ahh bu şişlikler yokmu bu şişliklerrrr.haftaya ıyı cıkarsın![]()
bunu daha dün çektimbiraz nü bi foto ama alıştınız artık
gerisini özel albümüme koycam,dün yapıyım dedim son rötuşları bitek bunu yapmışım ötekiler bekliyo,bende bunu koyıyım dedim buraya hazırlamışken
Eki Görüntüle 363950