70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yakın zamanda tv de izlemiştim. bir diyetisyen bademin faydalarından bahsediyordu. ara öğünde 17 tane badem yiyebilirsiniz demişti. bugün netten de baktım. öyle bir araştırma yapılmış. badem tüketenlerin daha çok zayıfladığı ve bel bölgesinde daha fazla incelme olduğu görülmüş. tam benlik. bayılırım bademe. dışarıda olunca kolay oluyor ulaşıp tüketmesi. ana öğünde de yiyecek bir şey bulamazsanız 50 tane badem tüketebilirsiniz diyordu yazıda.

ama kavrulmus tuzlu badem degil cnm dikkatet:34:

benimkiler tombul kus seviyor:52::52::52::52::52:

İyiymiş ama sağlık açısından ilk önce verilmeli.:52:

kızlar bugünki menümü yorumlarınıza sunuyorum...

kahvaltı:
1 dlm çavdar ekmeği
1 dlm kaşar peyniri
1/2 dlm beyaz peynir
maydanoz
1 kase zeytinyaglı kırmızı lahana salatası
4 zeytin
1 yumurtadan zeytinyağlı omlet
4 badem
ara1:

7 tane badem
1 günkurusu

öğle yemeği:

çavdar ekmeği arasına ızgara tavuk ve bol yeşillikle sandwich
300 ml ayran

ara2:
8 badem
4 kuru üzüm

ara 3:
1 kase şehriye çorbası
2 yk yoğurt

akşam:
ızgara tavuk ve
bol salata yemeyi planlıyorum

ara4:

sütle meyve veya sütle kuruyemiş olabilir. artık canım hangisini isterse

Çok olmamış mı?:26:

evet canım okudum bunları burda paylasmakta faydalı olmus.. :34:
fazla su ıcmenın bobrekle ılgılı problem yaratması dısında daha once gelenı ıse kandakı bazı degerlerı bozması imiş..
mide delinmesi gibi birşey söz konusu değil yani.. :)
Bu yazılan alıntılara göre söylemedim charm arkadaşım doktorum programında ki 7.5 kilo su içen arkadaşın
açıklamalarına göre konuştum
ben bilgi vermek istedim keza gülmen neyin ifadesi anlamışda değilim.

Ayyy sinir oldum yaaa
insanlara faydalı olmaya çalışırsın bir gerginlik bir
anlamsız ifadeler neyse ya birdahamı asla bilgi paylaşmıcam
ben çıkıyorum kısçeler görüşürüz
belki düzelince gelirim

aynı durumdayım bende kabızım:5: 2gündür wcye çıkamadım,ama birazdan form çayı içicem ne zamandır bitki çayı içemiyorum rahatsızım diye,inşallah gene faydası olur,bu durum bugünkü kilomada yansımıştır büyük ihtimal,ama olsun haftaya kalsın verceğim kilolar:23::1:
ben form çayı içtiğim halde düzelmedi, korkarımda kabızlıktan annem biilaç verdi onu içecem inşallah düzelir
oysaki senin menülerin bu hafta ne kadar azdı
demeki az yemekde çözüm değil
yada biryerde fazla kaçırmışsın
kabızlık tabikiproblem canım onunda etkisi büyük
canım aslında sadece 2 gün güzel gitti onunlada yetmedi ben haftabaşında çok kötü dağıtmıştım dünde fazla yedim ama kabızlıkta var karnım fecii şiş
aynen kabızlık nerdeyse hıc yasamadıgım bırsey.ama dıyete basladım baslayalı kabız oldum olacam nerdeyse! normalde gunde 2 kere cok rahat cıkarım tuvalete.ama sımdı 1 kere zoru zoruna resmen:18: bünye afalladı tabı.yemek geldıkce gelıyodu geldıkce gelıyodu,gelmeyınce bagırsaklarda bı yavaslama oldu kanımca...
hamileyken bile hiç kabız olmamıştım sindirimin yavaş çalıştığını farkedince hemen önlemini alıyordum şimdi düzelmedi şiştim kaldı valla
Ayyy sinir oldum yaaa
belki düzelince gelirim
canım çok güzel bilgilerdi sen canını sıkma, aslada deme herkes okumak bilgilenmek zorunda değil ben memnun oldum kendi adıma

selam kızlar görüşmeyeli nasılsınız bakem

başlangıç:77.5
geçen hafta:75.2
bu hafta:75
giden:200 gr
toplam giden:2.5 kg

kızlar 2 gündür yoktum çok fazlasıyla yoğundum yinede buna rağmen 200 gr verdim aldım diye hesap ediyordum şükür almamışım çokta vermemişim ama almaktan iidir heralde bu hafta inş. daha çok veririm.

Ayyy sinir oldum yaaa
belki düzelince gelirim
aa noldu şimdi beaaa? bılgıler gayet faydalıydı saol paylasım ıcın.arkadas bence art nıyetle bıse yazmamıstır.
sinirlenme hemen cıtır kısçeeee.
akıllı başlı kadınlarız,ufak tefek seylere takılmamak gerek :34:
:13::13::13::13:
Ay canım ben buraya Temmuz da geldim ağlanıyordum sevdicek beni beğenmiyor.
Hazır askerdeyken veriyim şok olsun diye.
Beni 84-85 le bırakmıştı.
İzne geldiğinde 72 ile gördü :53: oldu.
Güzelleşmişsin, değişmişsin. Yemek yiyoruz formundasın falan.
Saçların şöyle güzel vs vs vs.
Kadınların hoşuna gidebilecek herşeyi söyledi.
En son geldiğinde 66.5 dum işte.
Bunda iyice :53::53: oldu.
Artık inanıyorum verdiğine dedi. Biraz daha versen tam ideal kilonda olacaksın dedi.
O gelene kadar 58-59 olursam bi sürü bişiler alıcak sözü var.:1:
Eskiden neydin falan diye dalga geçiyo.
Hatta hödük espri diye eskiden damacanaydın şimdi su şişesi dedi.
Hödüklüğüne verdim.:1:
Eski kıyafetlerini deniyormusun olmuyordur tabi de falan diyo.:1:
Çok sevinçli o da :9::9:

Erkekler kilo ne olursa olsun aynı davranır diyolar ya bence genelde öyle değil.
Gözlemlerime göre kilo verince daha bi ilgili oluyorlar.
Kilolu oldugunda seninle alışverişe çıkmamak için binbir takla atan erkek kilo verdiğinde hadi gel sana şunu alalım bunu alalım çok yakışıcak falan diyo.

Ay öyle işte:9:
iltifat süper yannıssss :D damacanaydın su şisesi oldun :1::1::1: cok yaşa ıyı güldünm yanı :D
bencedde her erkek hatları guzel kadın ıster.
hoş hepsı 55 olsun ıstemez ama löplöp göbek,kocaman kalçalar,kılodan hareket olanı kısıtlanan kadını tabıkı istemez....
bizdede durum şu;
evlenırken 58 dım.kocacıgımın sayesınde aldım daha cok.aman ye nolcak dıye dıye tasırdı hep eve
ama 75 olduktan sonra hafıfden caktırmaya basladı.baktıkı bu kadının önü acıldı bı dur demek lazım :37::37::37:
"hatun ıkımızınde artık zayıflaması lazım baksana şu göbeğime,amma kılo aldım" dıyerek,banada göndermeler yaptı arada :D
ama genel ıtıbarıyle hiç kırıcı olmadı sağolsun.belkıde onun rahatlıgıyla aldım onca kıloyu ve veremedım
ıyıkı yolum buraya düştü,artık kesın kararlıyım,saygılar efenimmm hepinize :42::42::42::42:
Bu soruna da cevap veriyim.:1:
Ben lise 2 de kilo almaya başladım. 3 gibi çıkıyorduk okuldan eve gelip makarna, pattes falan öyle 65 i buldum.
Üniyi dışarda okudum. Orda da evde kaldık 76yı gördüm.
Üni bitti eve geldim 66-67 oldum sonra işe başladım.
Kasım 2009 da işe başladım Ocak 2011 de 86 kiloydum düşün:1:
Sonrası da malum işte.:9:

yanı ortalama 18 inden berı 65 ve üstüsün.okadar zamanda yyerlesmıs kıloyu cok ıyı vermıssın.ben enson 2008 mayıs gıbı 69-70 dım.ondan öncesı zaten gayet ınceydım
lisede 54-55
lıse bıttı 2003de, eşimle tanıstıgım dönemlerdı ve hep 53-56 arası gıttım geldım...
2006 da evlendım 57-58 dım
sonrası arta arta 2008 agustosta 76 oldum
hamıle kaldım 93 le doguma gırdım :53:
6 ayda 76 düştüm, aldım verdım aldım verdım.
2 senedır 72-76 arası gezdım
bu kış 79 a vurdu ibre:53::53::53:
neyse bugun ıtıbarıyle 78 im:52::52::52:

Selam hatun kişiler:3:

menümm
sabah
3 dilim sucuk 1 yumurtayla sucuklu yumurta
2 parça peynir
3 yeşil zeytin
1 çk nutella
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 avuç beyaz leblebi
2 tane hurma
öğlen
1 kase erişteli yeşil mercimke çorbası
1 kase salata
ara
1 tane kivi
2 galeta
akşam
1 tabak fırında karnıbahar
yarım kase yoğurt

2.5 lt su, 2 kupa yeşil çay...

çok hastaydım düzgün diyet bile yapamadım bu hafta bu yüzden özür dilerim ama yinede azda olsa vermişim

başlangıç:73.7
geçen hafta:72.3
bu hafta: 71.9
giden: 400 gr
toplam giden: 1.800

+100:50::50::50:
yarından itibaren artık diyete yeni başlamış gibi olcam artık.. bu sabah tartılınca kendime çok sinirlendim:47::47::47:

öncelikle kızlar eski msjları okuyamadım eğer benden alıntı yapmışsanız cevap yazmadım diye kızmayın :14:
yarın misafirim geleceği için bugün temizlik yaptım eve bayaaa kaloride yakmışımdır herhal bu sayede :34:daha anca sizlere msj yazma imkanım oldu hemen sizlerle menümü paylaşıyorum uygun olmuşmu szice:44:

sabah (7:15)
yarım domates,yarım salatalık,kk peynir,tavanın 5/1 i kadar kıymalı yumurta,1dilim ekmek,yarım çay

Ara(10:00)
2 ceviz

öğlen(13:00)
3-4 kaşık ıspanak yemeği ,1tane elimden büyükçe biraz ıspanaklı ısırgan otlu teflonda yapılmış köfte ,bol yoğurt,bide canım çay çekti bir su bardağı çay

Ara(16:00)
temizlik yaptığım için vakit bulamadım yemeğe

akşam(18:00)
yine otlu köfteden yaptım bu sefer 2 tane yedim ,bol yoğurt ve 4 çatal sulu kıyma yemeğinden yedim ekmek asla yemedim

yatarken bir elma yiyebilirim:53:meyveyi sevmesemde canım çekti nedense:44:

bu arada bol bol su içtim sürekli aklıma yemek geldikçe ben hep 2 bardak su mideyi doldurdum o zaman açlığım gitti kızlar:46::46:

yarım misafirlerede annem börek ve patatesli,maydonozlu salata yapmamı istedi trendy senin notlara bakıcam yine ama neyi nasıl yemem konusu hakkında bilgiler verirseniz sevinirim:34::119::54:

son olarak sürekli menümde şu otlu köfte var ama gerçekten çok güzel ve her gün yiyebilirim bide psikolojik olarak rahatlatıyor beni sebze olduğu için :34:

slm kızlar:3:
hemen kilo bildirimimi yapayım
başlangıç: 73
geçen hafta: 62.3
bugün: 62.1
giden: 200
toplam giden: 10.9
hedef:57

günaydın...
üzülme cnm regilidendir o.regli bitince güzel kilo verirsin.maşallah azimli kızsın sen..
hemende 3 kilocuk gitmiş bile..bende ilk iki haftamda 3 kilo vermiştim.4 aydır hala aynıyım bak..:14:
oysa benden sonra gelen kısçeler bile ne güzel kilolar verdiler..

Merhaba canım, inşallah regl bitince gider kilolar ya, canım sıkıldı böyle olunca çok :50:

Günaydın canım. Regl olduğu için işte üzülmeee haftaya tepelerde görücez seni.:16:

İnşallah canım, azıcık moral bozuldu ama gaza geldimmmm, bu hafta çok çok dikkat edeceğimmmm

ahh bu şişlikler yokmu bu şişliklerrrr.haftaya ıyı cıkarsın :34:

İnşallah canımmmmm

bunu daha dün çektim:17::17:biraz nü bi foto ama alıştınız artık:23:gerisini özel albümüme koycam,dün yapıyım dedim son rötuşları bitek bunu yapmışım ötekiler bekliyo,bende bunu koyıyım dedim buraya hazırlamışken:36:
Eki Görüntüle 363950

Tatlım maşallah :nazar:
Taş gibisinnnn , süperrr:46:

Bugünkü menüm
Uyanınca 1 bardak ılık su, 1 tatlı kaşığı pekmek
Kahvaltı:2 dilim çavdar ekmeği, 2kk peynir, 5 zetin, domates salatalık, kafeini alınmış yeşil çay
Ara: Birkaç tane leblebi, 2 fındık, 1-2 badem
Öğlen: Pirinçli tavuklu değişik bir çorba vardı, biraz ondan içtim ekmeksiz, salata, yoğurt
Ara: 1 kepekli galeta
Ara: 1 elma
Akşam: 3 köfte, yarım dilim çavdar ekmeği, salata, yoğurt

Back
X