70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm

sabah:dometes,salatalık,biber 1 yumurta 2d.kepek ekmeği

öğlen:nesfit

akşam:menemen,2d.kepek ekmeği

22,00 de meyve yemeyi planlıyorum.

bugünkü menüm

aralarda da bişeyler yemelisin bence :44:
selaamm kızlarr

nasılsınız gelemiyom kaç gündür iş güç bi yandan bi de hasta oldum 2 gündür titriyom bugün işi de astım boğaz bitik :27:

handee tatile mi gidiyon :46::46::46:
geçmiş olsun canım c vitamini al portaka limon sıkıp karıştır iç ben hep öle toparlıyorum:7:

kızlar bugünkü menümü yazayım kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği üzerine light labne sürdüm,ara yarım simit ayran,öğle yemeği 8 kaşık kabak yemeği,4 kaşık yoğurtlu makarna,akşam 5_6 kaşık piyaz,yarım kase sebze çorbası,1 dilim kepek ekmeği yedim 2.5 lt su spor da jillian
canımmenülerin alt alta yaz biz öle yapıyoz daha iyi yorumlanıyor.
yani
sabah
ara
öğle gibi:makarna olmamış ekmekte yemişsin çünküm.8 kaşık yemekte fazşla 6 ya inddir.gerçi ben 4falan yiyorum.bu arada 1 kase çorba 1 dilimekmek dolayısıyla karbonhidrat fazla olmuş bugun bence:ssz:
bizim giyim üzerine deeil canım beyaz eşya üzerine.yaşadıklarına üzüldüm gerçekten hakkını yemişler çok:ssz:
ay evet sorma ama beyaz eşyayla ilgili anımda var.bizim çamaşır makinemiz aldığımızdan beri kötü yıkıyor ama hep makinenin tavsiye ettiği derterjan ne yaptıysak ne ettiysek olmuyor 4kez servis geldi.bölge müdürlüğünden teknisyen geldi makinada birşey yok ama benim çay lekelrimbile çıkmıyor delirecem.en son bir bayan geldi eve çamaşır yıkamaya ay ne güldük kadın 10 tane mutfak elbezini 1 gömlek birde baş kavlusunu 8 kilo makineye doldurup ön yıkamalı 60 dereceye attı.bir sürüde leke yaptı atarken.kadın aynı tv reklemlarındaki ayşe teyzeye benziyor ev içinde arkandan geziyor kendi söylüyor kendi gülüyor.ay gülcem yanlışanlar die gülemiyom.neyse yıkandı çamaşırlar bir zeytin yağlekesi çıkmamış.neymiş efendim o çiğ zeytin yağmış çıkmazmış.eşimde bana mana buldu sen yıkamayı bilmion die.kdın gitti yine olmuyor yine olmuyor.en son başka bir marka aldık.ay 6 ay kirli çıkan çamaşırlar mis gibi çıkmazmı :1:
selaamm kızlarr

nasılsınız gelemiyom kaç gündür iş güç bi yandan bi de hasta oldum 2 gündür titriyom bugün işi de astım boğaz bitik :27:

handee tatile mi gidiyon :46::46::46:

he bacım günü birlşik gezecem nere gitsem diom suzi sana faceten slm söyledi geçmiş olsuın dedi :9:

sağolun vallahi bişey de yiyemiyom iyi oldu biyandan zayıflarım belki :27::27:

günübirlik alaçatı olur ama orda da çok gitcek yer yok denizede gidersen iyi orası ama denize hazirandan önce tavsiye etmem çok soğuk oranın suyu eylülden sonra bana oturmaya gelirsin kız alaçatı gelini olcam ben :27::27:

canımmenülerin alt alta yaz biz öle yapıyoz daha iyi yorumlanıyor.
yani
sabah
ara
öğle gibi:makarna olmamış ekmekte yemişsin çünküm.8 kaşık yemekte fazşla 6 ya inddir.gerçi ben 4falan yiyorum.bu arada 1 kase çorba 1 dilimekmek dolayısıyla karbonhidrat fazla olmuş bugun bence:ssz:

ay evet sorma ama beyaz eşyayla ilgili anımda var.bizim çamaşır makinemiz aldığımızdan beri kötü yıkıyor ama hep makinenin tavsiye ettiği derterjan ne yaptıysak ne ettiysek olmuyor 4kez servis geldi.bölge müdürlüğünden teknisyen geldi makinada birşey yok ama benim çay lekelrimbile çıkmıyor delirecem.en son bir bayan geldi eve çamaşır yıkamaya ay ne güldük kadın 10 tane mutfak elbezini 1 gömlek birde baş kavlusunu 8 kilo makineye doldurup ön yıkamalı 60 dereceye attı.bir sürüde leke yaptı atarken.kadın aynı tv reklemlarındaki ayşe teyzeye benziyor ev içinde arkandan geziyor kendi söylüyor kendi gülüyor.ay gülcem yanlışanlar die gülemiyom.neyse yıkandı çamaşırlar bir zeytin yağlekesi çıkmamış.neymiş efendim o çiğ zeytin yağmış çıkmazmış.eşimde bana mana buldu sen yıkamayı bilmion die.kdın gitti yine olmuyor yine olmuyor.en son başka bir marka aldık.ay 6 ay kirli çıkan çamaşırlar mis gibi çıkmazmı :1:

he bacım günü birlşik gezecem nere gitsem diom suzi sana faceten slm söyledi geçmiş olsuın dedi :9:
kız hangi markaydıki o? bizim markaya benziyor eve kadın gelmesi falan :6: 6 ayda makinamı değiştirdin :1::1:

kız hangi markaydıki o? bizim markaya benziyor eve kadın gelmesi falan :6: 6 ayda makinamı değiştirdin :1::1:

o sadece reklamlarda olmuyomudu :27::27: vala elektronik beyaz eşya şans işi bende çok kararsızım bunlarda :18::18: indesit çamaşır makinesi aldım buzdolabı da eve aldık 6 aydır kullanıyoz problem çıkmadı onu da indesit düşünüyom

sağolun vallahi bişey de yiyemiyom iyi oldu biyandan zayıflarım belki :27::27:

günübirlik alaçatı olur ama orda da çok gitcek yer yok denizede gidersen iyi orası ama denize hazirandan önce tavsiye etmem çok soğuk oranın suyu eylülden sonra bana oturmaya gelirsin kız alaçatı gelini olcam ben :27::27:
aa ne güzel ben düğün fotolarımı çekindim orda çok güzeldi :ssz:
robot :ssz:
o sadece reklamlarda olmuyomudu :27::27: vala elektronik beyaz eşya şans işi bende çok kararsızım bunlarda :18::18: indesit çamaşır makinesi aldım buzdolabı da eve aldık 6 aydır kullanıyoz problem çıkmadı onu da indesit düşünüyom

yok biz hiç indesit yok biz hep o marka kullandık annem makinesini 20 yıl kullandı bişey olmadı benim makine deterjandanmış zati sonra naldık ama geç oldu.he ya böle büyük şehirlerde çamaşır yıkamaya geliolarmış son çare olarak belgindi bayanın ismi galba orta yaşlı bi bayan çok komilkti ama kadının giyim tarzı konuşmadı gülüşü tavsiyelri sanki tv den fırlamış:9::9::9:

Selam kızlar:) menümü yazmadan önce sorumu sorayım, 9'lu çay kullanan var mı aranızda, yararını/zararını gören?

Sabah aç karna 9'lu çay,
domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim tam tahıllı ekmek,

Öğle yemeği öncesi 9'lu çay,
Izgara köfte, 3 dilim ekmek, kocaman bi künefe :((
(Arkadaşlarla buluştuk çok ısrar ettiler bi günden bişey olmaz diye cezalıyım biliyorum kızın bana:(( )

Akşam yemeği öncesi 9'lu çay
1 elma, bir kase yulaflı kuru üzümlü yoğurt (öğlen yediğim künefe telafi olur mu bilmiyorum)

Bu gün hiç ara öğün yapamadım, ama 2 litre suyumu içtim :))

robot :ssz:

yok biz hiç indesit yok biz hep o marka kullandık annem makinesini 20 yıl kullandı bişey olmadı benim makine deterjandanmış zati sonra naldık ama geç oldu.he ya böle büyük şehirlerde çamaşır yıkamaya geliolarmış son çare olarak belgindi bayanın ismi galba orta yaşlı bi bayan çok komilkti ama kadının giyim tarzı konuşmadı gülüşü tavsiyelri sanki tv den fırlamış:9::9::9:
anladım bizim markaymış:ssz:şimdi ne marka kullanıyon dolunun tersimi :1:
Selam kızlar:) menümü yazmadan önce sorumu sorayım, 9'lu çay kullanan var mı aranızda, yararını/zararını gören?

Sabah aç karna 9'lu çay,

(Arkadaşlarla buluştuk çok ısrar ettiler bi günden bişey olmaz diye cezalıyım biliyorum kızın bana:(( )

1 elma, bir kase yulaflı kuru üzümlü yoğurt (öğlen yediğim künefe telafi olur mu bilmiyorum)

ben kullanıyom yeni başladım wc ye sık çıkarıyo ...yanlız o ekmekleri künefeyi yersen 9 lu deil 19 lu çay bile kar etmez canım:9::9::9:

aa ne güzel ben düğün fotolarımı çekindim orda çok güzeldi :ssz:

bende istiyodum ama benimki dışarda istemiyo stüdyo çektircez biz bi de 1000-1500 tl civarı fiyat veriyolar kıyamıyom ben vala koca koca hantal albüm yapcaklar 3-5 sene sonra onları sokmaya yer arıcam sonra :D bende vazgeçtim ondan

merhabalar herkse, dıyette kolaylıklar sohbette şen kahkahalar diler makale yazmaya geri döner ben.. akademisyenlik zor iş zorrr..

anladım bizim markaymış:ssz:şimdi ne marka kullanıyon dolunun tersimi :1:

ben kullanıyom yeni başladım wc ye sık çıkarıyo ...yanlız o ekmekleri künefeyi yersen 9 lu deil 19 lu çay bile kar etmez canım:9::9::9:
değişmedi makinam şimdi memnunum sorun önerdikleri övdükleri deterjandabana yaramadı hiç onun dediği gibi az çamaşır atmsa batarımozamn nie 8 kşilo aldım dimiama:1:
bende istiyodum ama benimki dışarda istemiyo stüdyo çektircez biz bi de 1000-1500 tl civarı fiyat veriyolar kıyamıyom ben vala koca koca hantal albüm yapcaklar 3-5 sene sonra onları sokmaya yer arıcam sonra :D bende vazgeçtim ondan
ay sorma bizim fotografçıda 1800 den kapı açtı ma eşimin arkadaşlımın dayısıydı die uçak biletleri dahil 1000 liraya anlaştık.uçak biletleri allahtan uzuca denk geldi yoksa batardık istanbuldan geldi habertürkte sanat yönetmedi :9::9::9::9:bizide sanat yaptı gitti
merhabalar herkse, dıyette kolaylıklar sohbette şen kahkahalar diler makale yazmaya geri döner ben.. akademisyenlik zor iş zorrr..
kolay gele:32:

QUOTE=ftemiz;30351851]Doğru diyor ablan canım, onu kıyama, bunu kıyama birike birike dağ oluyo, geçen diğer topiklerde okudum, kızın birisi demiş ki 2 sene boyunca o kıyafetimi hiç giymemişsem o tür kıyafetleri biriktirip ihtiyaç sahibi birine veriyorum, çok mantıklı, benim belki 10 yıllık takımım var, niye bekletmişsem insan bir de iyi para verince kıyamıyorsun, ama onu okuduktan sonra karar verdim hepsini vericem birilerine gitsin, ev rahatlasın:27:

Tatlı krizi demir eksikliğinde de olurmuş:26::26:

Buzluğa at, lazım oldukça çıkar dilim dilim ye, ben öyle yapıyorum.
Ay kız hiç korkmadın mı, ruhu falan gelir diye, alemsin ha, hiç korkmuyorsun ama ne güzel.

Ay sabah sabah hiç güleceğim kız zart diye adamın suratına, tövbe tövbe:52::52::52:

:52::52::52::52::52:

Günaydın canım:16::16:[/QUOTE]
demir eksikliğinden en sonalışveriş merkezinde bayılmıştım...bende aşırı d vitamini eksikliği ve demir eksikliği var ama ilaçlarımı kullanamıyorum aç karnına ilaç yutamıyorum....
Günaydın kızlarr,
Bazıları neden kimse menü yazmıyor demişler, doğru demişler, ama ben kendi adıma söyleyim diyetlik menülerim olmuyor ki yazayım, ama herkes yazmaya çalışsın anacım, yazmadan olmuyor bu işler.
haklısın ben bugün yazamiyeceğim mesela:9::9:
Hayır minecim canım benim :23: Bugün işe gitmedim ya ondan keyfim yerinde :9:

Ama cuma günü gelsin diye bekliyorum açıkçası en az 2 kilo hedefliyordum çünkü fakat bu hafta regl geldi o yüzden olmayabilir :26:
Senin durumlar nasıl gidiyor ki, sende coş kuzum o zaman yuaaa :8::8::8:
kız işe gitmedin 7:80de sabah günaydın demişsin nie o saat te uyandın
günaydın kızlar
sabah artıydım +500 hemde
kilo veremiycem sanırım :ssz::ssz:
umut fakirin ekmeğidir
kızlar günaydın
ben hala çok yorgunum dinlenemiyorum bi türlü
akşam kociş dediki akşama kadar bişey yemedim çok açım
allahtan evde yemek vardı
yemekten sonra çok sewiyo die dondurmalı irmik helvası yaptım ona
sonrada sabah giderken götürsün yesin die patatisli poğaça yaptım
zaten 9 da geliyorum eve
12 çıktım mutfaktan doğru yatağa
oysa çok hırslanmıtım yürüyüşe başlıcaktım koşu bandında
olmuyor olmuyor vakit kalmıyor:31::31::31::31:
koşu bandın vardı demi senin
koşu bandına da vakit ayrılmıyorsa benhiç almıyım olmayınca olmuyor dememkkiii:50:
gunaydinlar kizlar:21::21::21::21::21::21::21:
dun ufak tefek cizlarim oldu ama menum iyiydi
bugun ac karinla suyumu uctim
kavalti aksam esime hafif yaglayip firina atigim zebzeden iki dilim patlican yarim domates bir biber
2 DILIM kepek ekmegi
yarim yumurta
4 mini zeytin yedim
simdide sekersiz cayimi iciyorum

oglen corba salata

aksama etli turlu yarim tabak
yarim kase corba

exra form cayi enaz 3 lt su
aralarda ananas tuketirim
güzel menü olmuş bence:34:
disarda cimleri biciyorlar miss gibi koktu :31:

ay benim gidisat hic iyi degiilll :18: :9::9::9::9::9:
ayy bişi dcem ama utanıyorumm:17::17::17::17:
bugün çok acıkmıştım ağaçlara baktım yaprak sarması alıma geldi bu ağaçlardan mı oluyodu die ağzım sulandı korktum kendimden
:18::18:
ay bu kiz beni deli ediceeeekkkk :52:

gecen cibindirik gördü bir yerde illa istedi kizim alma dedim kullanamzsin sen onu deli yatiyor cünkü

daha bir hafta olmadi cikarmis atmis dolaba :47::47::47:

pahali birsey degildi ama ne gerek var zaten fazla esyayi hiic sevmem :19:

ay gercekden cok sinirlendim :47:

hep böyle ister ister kullanmaz :4::4::4:

ne yapicam ben bunu bilmiyorum almicam diyorum kiyamiyorumda :ssz:

ne yapayim simdi kizlar :47:
geçmiş olsun cibinlik kaldı artık:1:
her istediğini artık almazsın bence cibinlikle birkaç hakkı gider:34:

Kızlar cumaya daha 3 gün var , toplarlayın hemen kendinizi, bende akşam spora çıkıcam az önce cıs yedim çünkü :52::52::52:

Ufak bişi yedim ama olsun , ben kaçıyorum size bol muhabbetler :21::21:
haklısın toparlanamız lazm ama bugün kociş izinli yarın toparlanıyımmı??
:9::9::52::52::52:
bugünkü bildirimimi yazıyım hemen

sabah =yeşilçay+3bardak su

kahvaltı=2dilim çavdar ekmeği
2dilim peynir
domates salatalık
ayran

ara=2çilek

öğlen=2kaşık makarna
3köfte
salata
ayran 1bardak

ara=1fincan şekersiz neskafe+1 petibör bisküvi

akşam=yarım kase çorba
=1porsiyon mantarlı tavuk
=salata

ara =1bardak sıkma meyve +1ısırık muz

2lt su fazlasını sayamadım

Çok iyi bir menü olmuş spor da yapıyor musun
maalesef spora bizim bu semtte çıkılmaz :47:
evdede hiç vakit kalmıyor....
tek bayanların gittiği biyer bulana kadar boştayım:50:
kızlar şimdi netten umutsuz ev kadınları izliyorum da ceyda düvenci ne güzel zayıflamış eski halinden eser yok resmen 10 yaş gençleşmiş....Ahhh kilolaaaar ahhhh
kimbilir neler yapmıştır onlar bizden katbekat daha rahat çok kıskanırım ya umutsuz vaka gb hissettim kendimi
hava kapalı
karnım şiş
başımı iki yandan sıkıyorlar gibi :37:
sıkıldım
zaman geçmiyor
ama ilginçtirki aç değilim :52:
oooooo süper minem:34:
bak şimdik bacım mesela ben sana örnek vereyim aklında kalıcı olsun.şimdik mesela spor yapcan ısındın.tabi önce vücütünü ısıtmak çok önemli kültür fizik hareketleri falan gibi yani:8:iyice ısındıktan sonra plates gibi düşün böle tek olan birşey değil bu birinin hareketlerine yardımcı olması gerek.mesela eşin bizimki gibiyse sana yardımcı olabülür.örneğin yere oturacan bacak hareketlerini çalışırken.eşinde sana yardımcı olacak.kollarını kaldıracak.bacağını kaldıracak vs.yani biz buna aramızda sanat diyoruz. bu yöntemle topikte çoğu insanda 1 haftada çok kilo farketti.acayip kalori yaktırıcı bişey.he birde birinin gaz vermesi lazım ki daha çok gaza gel.1 ay sonunda 4 kilo vermezsen gel beni bul:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
he bide bol su içecen en az 3litre diyette yapacan dikkat et biz ne yiyoz burda öle işte:4::4:
kız hande sen gerçekten çatlaksın ya :9::9::9::9::9::52:
kızlar bugünkü menümü yazayım kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği üzerine light labne sürdüm,ara yarım simit ayran,öğle yemeği 8 kaşık kabak yemeği,4 kaşık yoğurtlu makarna,akşam 5_6 kaşık piyaz,yarım kase sebze çorbası,1 dilim kepek ekmeği yedim 2.5 lt su spor da jillian
bugünkü menüm

:nazar:

Sabah aç karna 9'lu çay,

ıııımm yorum yok..............
9lu diiiiiil ama 7li içtim diyetisyenim vermişti biara

kızlar bugün doktora gittim gözümde yanma vardı göz tansiyonum yükselmiş haftaya bida gitcem
kızlar aöf hakkında bilgisi olan varmı diğer aöf topiklerinde cvp alamıyorum bişi sormam lazm hatta aöf de bi tanıdığınız varsa sorsanızda olur:26::26:

QUOTE=ftemiz;30351851]Doğru diyor ablan canım, onu kıyama, bunu kıyama birike birike dağ oluyo, geçen diğer topiklerde okudum, kızın birisi demiş ki 2 sene boyunca o kıyafetimi hiç giymemişsem o tür kıyafetleri biriktirip ihtiyaç sahibi birine veriyorum, çok mantıklı, benim belki 10 yıllık takımım var, niye bekletmişsem insan bir de iyi para verince kıyamıyorsun, ama onu okuduktan sonra karar verdim hepsini vericem birilerine gitsin, ev rahatlasın:27:

Tatlı krizi demir eksikliğinde de olurmuş:26::26:

Buzluğa at, lazım oldukça çıkar dilim dilim ye, ben öyle yapıyorum.
Ay kız hiç korkmadın mı, ruhu falan gelir diye, alemsin ha, hiç korkmuyorsun ama ne güzel.

Ay sabah sabah hiç güleceğim kız zart diye adamın suratına, tövbe tövbe:52::52::52:

:52::52::52::52::52:

Günaydın canım:16::16:
demir eksikliğinden en sonalışveriş merkezinde bayılmıştım...bende aşırı d vitamini eksikliği ve demir eksikliği var ama ilaçlarımı kullanamıyorum aç karnına ilaç yutamıyorum....

haklısın ben bugün yazamiyeceğim mesela:9::9:

kız işe gitmedin 7:80de sabah günaydın demişsin nie o saat te uyandın

umut fakirin ekmeğidir

koşu bandın vardı demi senin
koşu bandına da vakit ayrılmıyorsa benhiç almıyım olmayınca olmuyor dememkkiii:50:

ayy bişi dcem ama utanıyorumm:17::17::17::17:
bugün çok acıkmıştım ağaçlara baktım yaprak sarması alıma geldi bu ağaçlardan mı oluyodu die ağzım sulandı korktum kendimden
:18::18:

geçmiş olsun cibinlik kaldı artık:1:
her istediğini artık almazsın bence cibinlikle birkaç hakkı gider:34:

haklısın toparlanamız lazm ama bugün kociş izinli yarın toparlanıyımmı??

:9::9::52::52::52:
maalesef spora bizim bu semtte çıkılmaz :47:
evdede hiç vakit kalmıyor....
tek bayanların gittiği biyer bulana kadar boştayım:50:

kimbilir neler yapmıştır onlar bizden katbekat daha rahat çok kıskanırım ya umutsuz vaka gb hissettim kendimi

oooooo süper minem:34:

kız hande sen gerçekten çatlaksın ya :9::9::9::9::9::52:

:nazar:

ıııımm yorum yok..............
9lu diiiiiil ama 7li içtim diyetisyenim vermişti biara
he çatlakımhep duyarım bu sözü nedense:4:
kızlar bugün doktora gittim gözümde yanma vardı göz tansiyonum yükselmiş haftaya bida gitcem
kızlar aöf hakkında bilgisi olan varmı diğer aöf topiklerinde cvp alamıyorum bişi sormam lazm hatta aöf de bi tanıdığınız varsa sorsanızda olur:26::26:

benimkocam okuyo hala geçmiş olsun:6:

bugünkü menüm:
sabah:1bardak su,2kibrit kutusu büyüklüğünde çavdar ekmeği arasına yağsız tost,1 kaç sap maydonoz,1minik salatalık 3 fincan çay

ara:1 şekersiz kahve,1 kurabiye:17:

öğle:2 kaşık közlenmiş patlıcanla biber karışımı sarmısaklı yoğurt ve pulbiber eşliğinde,3 minik erik

ara:1 kupa yeşil çay,2 yulaflı diyet bisküvi

akşam:3 kaşık semizotu yemeği sarmısaklı yoğurtlu,1 kaşık pilav

off mis gibi pilav yapıpta bir kaşık alıp sonra onu çatalla sanki çok pilav yiyormuş gibi tüketmem çokkötü daha pilav istiom ben:52:

bunun yanında 3 litre su 1 saat yürüyüş.koca gün tepinme,otursam dahi bacaklarımı oynatıryom.bu sabh tartıda 72,5 görünce daha çok tepinesim var :9::9::9::9::9::9:

ana 45 dakka teppindim duş aldım hala boş bura öldüm yemek yiyip yaptım diye heral dalak şişti karnımdavul gib ioldu gazım var karnım ağrıyor:52:

hap koydum hap koydum kaynanama hap koydum
kaynanmın adını süper kaynana koydum
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Back
X