Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aralarda da bişeyler yemelisin bence :44:bugünkü menüm
sabah:dometes,salatalık,biber 1 yumurta 2d.kepek ekmeği
öğlen:nesfit
akşam:menemen,2d.kepek ekmeği
22,00 de meyve yemeyi planlıyorum.
geçmiş olsun canım c vitamini al portaka limon sıkıp karıştır iç ben hep öle toparlıyorumselaamm kızlarr
nasılsınız gelemiyom kaç gündür iş güç bi yandan bi de hasta oldum 2 gündür titriyom bugün işi de astım boğaz bitik
handee tatile mi gidiyon![]()
canımmenülerin alt alta yaz biz öle yapıyoz daha iyi yorumlanıyor.kızlar bugünkü menümü yazayım kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği üzerine light labne sürdüm,ara yarım simit ayran,öğle yemeği 8 kaşık kabak yemeği,4 kaşık yoğurtlu makarna,akşam 5_6 kaşık piyaz,yarım kase sebze çorbası,1 dilim kepek ekmeği yedim 2.5 lt su spor da jillian
ay evet sorma ama beyaz eşyayla ilgili anımda var.bizim çamaşır makinemiz aldığımızdan beri kötü yıkıyor ama hep makinenin tavsiye ettiği derterjan ne yaptıysak ne ettiysek olmuyor 4kez servis geldi.bölge müdürlüğünden teknisyen geldi makinada birşey yok ama benim çay lekelrimbile çıkmıyor delirecem.en son bir bayan geldi eve çamaşır yıkamaya ay ne güldük kadın 10 tane mutfak elbezini 1 gömlek birde baş kavlusunu 8 kilo makineye doldurup ön yıkamalı 60 dereceye attı.bir sürüde leke yaptı atarken.kadın aynı tv reklemlarındaki ayşe teyzeye benziyor ev içinde arkandan geziyor kendi söylüyor kendi gülüyor.ay gülcem yanlışanlar die gülemiyom.neyse yıkandı çamaşırlar bir zeytin yağlekesi çıkmamış.neymiş efendim o çiğ zeytin yağmış çıkmazmış.eşimde bana mana buldu sen yıkamayı bilmion die.kdın gitti yine olmuyor yine olmuyor.en son başka bir marka aldık.ay 6 ay kirli çıkan çamaşırlar mis gibi çıkmazmıbizim giyim üzerine deeil canım beyaz eşya üzerine.yaşadıklarına üzüldüm gerçekten hakkını yemişler çok![]()
selaamm kızlarr
nasılsınız gelemiyom kaç gündür iş güç bi yandan bi de hasta oldum 2 gündür titriyom bugün işi de astım boğaz bitik
handee tatile mi gidiyon![]()
bugünkü menüm
kız hangi markaydıki o? bizim markaya benziyor eve kadın gelmesi falancanımmenülerin alt alta yaz biz öle yapıyoz daha iyi yorumlanıyor.
yani
sabah
ara
öğle gibi:makarna olmamış ekmekte yemişsin çünküm.8 kaşık yemekte fazşla 6 ya inddir.gerçi ben 4falan yiyorum.bu arada 1 kase çorba 1 dilimekmek dolayısıyla karbonhidrat fazla olmuş bugun bence
ay evet sorma ama beyaz eşyayla ilgili anımda var.bizim çamaşır makinemiz aldığımızdan beri kötü yıkıyor ama hep makinenin tavsiye ettiği derterjan ne yaptıysak ne ettiysek olmuyor 4kez servis geldi.bölge müdürlüğünden teknisyen geldi makinada birşey yok ama benim çay lekelrimbile çıkmıyor delirecem.en son bir bayan geldi eve çamaşır yıkamaya ay ne güldük kadın 10 tane mutfak elbezini 1 gömlek birde baş kavlusunu 8 kilo makineye doldurup ön yıkamalı 60 dereceye attı.bir sürüde leke yaptı atarken.kadın aynı tv reklemlarındaki ayşe teyzeye benziyor ev içinde arkandan geziyor kendi söylüyor kendi gülüyor.ay gülcem yanlışanlar die gülemiyom.neyse yıkandı çamaşırlar bir zeytin yağlekesi çıkmamış.neymiş efendim o çiğ zeytin yağmış çıkmazmış.eşimde bana mana buldu sen yıkamayı bilmion die.kdın gitti yine olmuyor yine olmuyor.en son başka bir marka aldık.ay 6 ay kirli çıkan çamaşırlar mis gibi çıkmazmı
he bacım günü birlşik gezecem nere gitsem diom suzi sana faceten slm söyledi geçmiş olsuın dedi![]()
kız hangi markaydıki o? bizim markaya benziyor eve kadın gelmesi falan6 ayda makinamı değiştirdin
![]()
aa ne güzel ben düğün fotolarımı çekindim orda çok güzeldisağolun vallahi bişey de yiyemiyom iyi oldu biyandan zayıflarım belki
günübirlik alaçatı olur ama orda da çok gitcek yer yok denizede gidersen iyi orası ama denize hazirandan önce tavsiye etmem çok soğuk oranın suyu eylülden sonra bana oturmaya gelirsin kız alaçatı gelini olcam ben![]()
robotkız hangi markaydıki o? bizim markaya benziyor eve kadın gelmesi falan6 ayda makinamı değiştirdin
![]()
o sadece reklamlarda olmuyomuduvala elektronik beyaz eşya şans işi bende çok kararsızım bunlarda :18::18: indesit çamaşır makinesi aldım buzdolabı da eve aldık 6 aydır kullanıyoz problem çıkmadı onu da indesit düşünüyom
anladım bizim markaymışrobot
yok biz hiç indesit yok biz hep o marka kullandık annem makinesini 20 yıl kullandı bişey olmadı benim makine deterjandanmış zati sonra naldık ama geç oldu.he ya böle büyük şehirlerde çamaşır yıkamaya geliolarmış son çare olarak belgindi bayanın ismi galba orta yaşlı bi bayan çok komilkti ama kadının giyim tarzı konuşmadı gülüşü tavsiyelri sanki tv den fırlamış![]()
ben kullanıyom yeni başladım wc ye sık çıkarıyo ...yanlız o ekmekleri künefeyi yersen 9 lu deil 19 lu çay bile kar etmez canımSelam kızlar:) menümü yazmadan önce sorumu sorayım, 9'lu çay kullanan var mı aranızda, yararını/zararını gören?
Sabah aç karna 9'lu çay,
domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim tam tahıllı ekmek,
Öğle yemeği öncesi 9'lu çay,
Izgara köfte, 3 dilim ekmek, kocaman bi künefe(
(Arkadaşlarla buluştuk çok ısrar ettiler bi günden bişey olmaz diye cezalıyım biliyorum kızın bana( )
Akşam yemeği öncesi 9'lu çay
1 elma, bir kase yulaflı kuru üzümlü yoğurt (öğlen yediğim künefe telafi olur mu bilmiyorum)
Bu gün hiç ara öğün yapamadım, ama 2 litre suyumu içtim :))
aa ne güzel ben düğün fotolarımı çekindim orda çok güzeldi![]()
değişmedi makinam şimdi memnunum sorun önerdikleri övdükleri deterjandabana yaramadı hiç onun dediği gibi az çamaşır atmsa batarımozamn nie 8 kşilo aldım dimiamaanladım bizim markaymışşimdi ne marka kullanıyon dolunun tersimi
ben kullanıyom yeni başladım wc ye sık çıkarıyo ...yanlız o ekmekleri künefeyi yersen 9 lu deil 19 lu çay bile kar etmez canım![]()
ay sorma bizim fotografçıda 1800 den kapı açtı ma eşimin arkadaşlımın dayısıydı die uçak biletleri dahil 1000 liraya anlaştık.uçak biletleri allahtan uzuca denk geldi yoksa batardık istanbuldan geldi habertürkte sanat yönetmedibende istiyodum ama benimki dışarda istemiyo stüdyo çektircez biz bi de 1000-1500 tl civarı fiyat veriyolar kıyamıyom ben vala koca koca hantal albüm yapcaklar 3-5 sene sonra onları sokmaya yer arıcam sonrabende vazgeçtim ondan
kolay gelemerhabalar herkse, dıyette kolaylıklar sohbette şen kahkahalar diler makale yazmaya geri döner ben.. akademisyenlik zor iş zorrr..
haklısın ben bugün yazamiyeceğim meselaGünaydın kızlarr,
Bazıları neden kimse menü yazmıyor demişler, doğru demişler, ama ben kendi adıma söyleyim diyetlik menülerim olmuyor ki yazayım, ama herkes yazmaya çalışsın anacım, yazmadan olmuyor bu işler.
kız işe gitmedin 7:80de sabah günaydın demişsin nie o saat te uyandınHayır minecim canım benimBugün işe gitmedim ya ondan keyfim yerinde
Ama cuma günü gelsin diye bekliyorum açıkçası en az 2 kilo hedefliyordum çünkü fakat bu hafta regl geldi o yüzden olmayabilir :26:
Senin durumlar nasıl gidiyor ki, sende coş kuzum o zaman yuaaa
umut fakirin ekmeğidirgünaydın kızlar
sabah artıydım +500 hemde
kilo veremiycem sanırım![]()
koşu bandın vardı demi seninkızlar günaydın
ben hala çok yorgunum dinlenemiyorum bi türlü
akşam kociş dediki akşama kadar bişey yemedim çok açım
allahtan evde yemek vardı
yemekten sonra çok sewiyo die dondurmalı irmik helvası yaptım ona
sonrada sabah giderken götürsün yesin die patatisli poğaça yaptım
zaten 9 da geliyorum eve
12 çıktım mutfaktan doğru yatağa
oysa çok hırslanmıtım yürüyüşe başlıcaktım koşu bandında
olmuyor olmuyor vakit kalmıyor![]()
güzel menü olmuş bencegunaydinlar kizlar
dun ufak tefek cizlarim oldu ama menum iyiydi
bugun ac karinla suyumu uctim
kavalti aksam esime hafif yaglayip firina atigim zebzeden iki dilim patlican yarim domates bir biber
2 DILIM kepek ekmegi
yarim yumurta
4 mini zeytin yedim
simdide sekersiz cayimi iciyorum
oglen corba salata
aksama etli turlu yarim tabak
yarim kase corba
exra form cayi enaz 3 lt su
aralarda ananas tuketirim
ayy bişi dcem ama utanıyorummdisarda cimleri biciyorlar miss gibi koktu
ay benim gidisat hic iyi degiilll :18:![]()
geçmiş olsun cibinlik kaldı artıkay bu kiz beni deli ediceeeekkkk
gecen cibindirik gördü bir yerde illa istedi kizim alma dedim kullanamzsin sen onu deli yatiyor cünkü
daha bir hafta olmadi cikarmis atmis dolaba
pahali birsey degildi ama ne gerek var zaten fazla esyayi hiic sevmem
ay gercekden cok sinirlendim![]()
hep böyle ister ister kullanmaz![]()
ne yapicam ben bunu bilmiyorum almicam diyorum kiyamiyorumda
ne yapayim simdi kizlar![]()
haklısın toparlanamız lazm ama bugün kociş izinli yarın toparlanıyımmı??Kızlar cumaya daha 3 gün var , toplarlayın hemen kendinizi, bende akşam spora çıkıcam az önce cıs yedim çünkü
Ufak bişi yedim ama olsun , ben kaçıyorum size bol muhabbetler![]()
ben bilirriiim Eki Görüntüle 711106
maalesef spora bizim bu semtte çıkılmazbugünkü bildirimimi yazıyım hemen
sabah =yeşilçay+3bardak su
kahvaltı=2dilim çavdar ekmeği
2dilim peynir
domates salatalık
ayran
ara=2çilek
öğlen=2kaşık makarna
3köfte
salata
ayran 1bardak
ara=1fincan şekersiz neskafe+1 petibör bisküvi
akşam=yarım kase çorba
=1porsiyon mantarlı tavuk
=salata
ara =1bardak sıkma meyve +1ısırık muz
2lt su fazlasını sayamadım
Çok iyi bir menü olmuş spor da yapıyor musun
evdede hiç vakit kalmıyor....
tek bayanların gittiği biyer bulana kadar boştayım
kimbilir neler yapmıştır onlar bizden katbekat daha rahat çok kıskanırım ya umutsuz vaka gb hissettim kendimikızlar şimdi netten umutsuz ev kadınları izliyorum da ceyda düvenci ne güzel zayıflamış eski halinden eser yok resmen 10 yaş gençleşmiş....Ahhh kilolaaaar ahhhh
oooooo süper minemhava kapalı
karnım şiş
başımı iki yandan sıkıyorlar gibi
sıkıldım
zaman geçmiyor
ama ilginçtirki aç değilim![]()
kız hande sen gerçekten çatlaksın yabak şimdik bacım mesela ben sana örnek vereyim aklında kalıcı olsun.şimdik mesela spor yapcan ısındın.tabi önce vücütünü ısıtmak çok önemli kültür fizik hareketleri falan gibi yaniiyice ısındıktan sonra plates gibi düşün böle tek olan birşey değil bu birinin hareketlerine yardımcı olması gerek.mesela eşin bizimki gibiyse sana yardımcı olabülür.örneğin yere oturacan bacak hareketlerini çalışırken.eşinde sana yardımcı olacak.kollarını kaldıracak.bacağını kaldıracak vs.yani biz buna aramızda sanat diyoruz. bu yöntemle topikte çoğu insanda 1 haftada çok kilo farketti.acayip kalori yaktırıcı bişey.he birde birinin gaz vermesi lazım ki daha çok gaza gel.1 ay sonunda 4 kilo vermezsen gel beni bul
he bide bol su içecen en az 3litre diyette yapacan dikkat et biz ne yiyoz burda öle işte![]()
güzel menü olmuş bencekızlar bugünkü menümü yazayım kahvaltı 2 dilim kepek ekmeği üzerine light labne sürdüm,ara yarım simit ayran,öğle yemeği 8 kaşık kabak yemeği,4 kaşık yoğurtlu makarna,akşam 5_6 kaşık piyaz,yarım kase sebze çorbası,1 dilim kepek ekmeği yedim 2.5 lt su spor da jillian
bugünkü menüm
Selam kızlar:) menümü yazmadan önce sorumu sorayım, 9'lu çay kullanan var mı aranızda, yararını/zararını gören?
Sabah aç karna 9'lu çay,
domates, salatalık, peynir, zeytin, 1 dilim tam tahıllı ekmek,
Öğle yemeği öncesi 9'lu çay,
Izgara köfte, 3 dilim ekmek, kocaman bi künefe(
(Arkadaşlarla buluştuk çok ısrar ettiler bi günden bişey olmaz diye cezalıyım biliyorum kızın bana( )
Akşam yemeği öncesi 9'lu çay
1 elma, bir kase yulaflı kuru üzümlü yoğurt (öğlen yediğim künefe telafi olur mu bilmiyorum)
Bu gün hiç ara öğün yapamadım, ama 2 litre suyumu içtim :))
ıııımm yorum yok..............
9lu diiiiiil ama 7li içtim diyetisyenim vermişti biara
demir eksikliğinden en sonalışveriş merkezinde bayılmıştım...bende aşırı d vitamini eksikliği ve demir eksikliği var ama ilaçlarımı kullanamıyorum aç karnına ilaç yutamıyorum....QUOTE=ftemiz;30351851]Doğru diyor ablan canım, onu kıyama, bunu kıyama birike birike dağ oluyo, geçen diğer topiklerde okudum, kızın birisi demiş ki 2 sene boyunca o kıyafetimi hiç giymemişsem o tür kıyafetleri biriktirip ihtiyaç sahibi birine veriyorum, çok mantıklı, benim belki 10 yıllık takımım var, niye bekletmişsem insan bir de iyi para verince kıyamıyorsun, ama onu okuduktan sonra karar verdim hepsini vericem birilerine gitsin, ev rahatlasın![]()
Tatlı krizi demir eksikliğinde de olurmuş:26::26:
Buzluğa at, lazım oldukça çıkar dilim dilim ye, ben öyle yapıyorum.
Ay kız hiç korkmadın mı, ruhu falan gelir diye, alemsin ha, hiç korkmuyorsun ama ne güzel.
Ay sabah sabah hiç güleceğim kız zart diye adamın suratına, tövbe tövbe
Günaydın canım![]()
he çatlakımhep duyarım bu sözü nedensemaalesef spora bizim bu semtte çıkılmaz
evdede hiç vakit kalmıyor....
tek bayanların gittiği biyer bulana kadar boştayım
kimbilir neler yapmıştır onlar bizden katbekat daha rahat çok kıskanırım ya umutsuz vaka gb hissettim kendimi
oooooo süper minem
kız hande sen gerçekten çatlaksın ya
güzel menü olmuş bence
ıııımm yorum yok..............
9lu diiiiiil ama 7li içtim diyetisyenim vermişti biara
kızlar bugün doktora gittim gözümde yanma vardı göz tansiyonum yükselmiş haftaya bida gitcem
kızlar aöf hakkında bilgisi olan varmı diğer aöf topiklerinde cvp alamıyorum bişi sormam lazm hatta aöf de bi tanıdığınız varsa sorsanızda olur:26::26: