İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar 70 beden sütyen nerede bulabilirim?

penugam

mezunum da mezunum:)
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2010
271
4
68
İstanbul
kızlar benim göğüslerim çok küçük istanbulda oturuyorum. ama nereye sorduysam 70 beden sütyen bulamadım. bildiğiniz mağazalar var mı nerede olduğunu söyleyebilir misiniz?

küçük anlaşıldı üzre
bennımde oyle
34 a şeklinde la senza'dan alabilrisin

çok sağolun kızlar aldım penti 'den ama tabiki bizim gibi küçük göğüslü hanımlar için paylaşımlara devam:92:

çok sağolun kızlar aldım penti 'den ama tabiki bizim gibi küçük göğüslü hanımlar için paylaşımlara devam:92:

canım pentide mesela slikonlu jartiyer çorapları falan normal kalıplara göre daha geniş oluyor, sütyen kalıpları nasıl darmı? yani bizim işimizi görürmü? gidip deneme fırsatım olmadıda...

ben beğendim iki çeşit denedim içi dolgulu vardı tabiki o daha iyi oldu. denemeden alma derim. hani diğer markaları kullanma fırsatım olmadığı için dar mı geniş mi tam olarak yardımcı olamayacağım bu konuda ama benim bayağı bir küçük güzel oldu.

ya canım ben bunu uyguladım tabi bitirmedim tam ama etkisi olcağına dair umudum yoktu bıraktım. 2 haftaya finallerim var bir atlatayım bakacağım yeniden inceliyeceğim. sağol ilgine.

istanbul'da çeşitli yerlerde mağazası olan suwen markasını önermem mesela, modelleri çok güzel ama kalıpları büyüktür .

ama kalıpları küçük olan bir marka biliyorum: kesinlikle anıl iç giyim. 75 bedenleri bile 70 gibi denk geliyor. nerede satılıyor ya da mağazası var mı bilmiyorum ama şu sitede satılıyor biliyorum; ecamasir.com , bir goz atabilirsin.

genelde küçük göğüslülerin çok aramadan, denemeden sütyen alması daha kolaydır, umarım sende de öyle olur.

sevgiler;

saol canım kendi siteside varmış netten bakındım bıraz. hem fıyatlarıda baya makulmuş. teşekkürler:54:

Back
X