• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 günlük takip günlüğüm

oh mşallah hadi başla canım
gelince de hep beraber oturmayamı geldk dersin
ohhhhh şöyle kimsenin basmayacağını bilsem müzik açıp kıvırıcam azda ama yakalanırsam rezil olurum diye cesaret edemiom:KK70:

dün akşam beypazarı kurusunun dibine vurdum, bu can sıkıntısı yemeleri hırsımı yemekten çıkarmak hiç iyi olmuyor:KK11: artık toparlanmam lazım:KK67:
neyse dün eve giderken 30 dk daha yürüyüş yaptım hemde azıcık hızlı tempoda(kuruları yemeyeydim yazık olmazdı yürüyüşlerime:KK62:)
bugün telafi günü:KK76::KK49:

43. gün kilo:52,9(hemen kısa bi özet geçeyim bu takılmalarımın sebebi yıllarca 53 civarında kilolardaydım, inşallah bu direnç kırılacak)

sabah
1 haşlanmış yumurta(5:30 da kalktım ve hem spor hem de güzel bi kahvaltı yaptım:KK76:)
1 kk beyaz peynir
2 adet ceviz

ara
çaylarrrrr
1 çaybardağı sütle yapılmış şekersiz neskafe

öğle
1 tane tavuk incik
bol salata

ara
çaylarrrrr
1 çaybardağı sütle yapılmış şekersiz neskafe+ 1/3 çay bardağı sarı leblebi

akşam
bezelye yemeği(yarım kase)
yoğurt(yarım kase)

spor hedefi:
dün akşam yapmam gereken eliptiği bu sabah yaptım 15 dk(bu cezaydı bana)
bugün
öğle arası 1 saat orta tempoda yürüyüş
eve giderken dolmuş kullanmayarak 30 dk yürüyüş
evde 15 dkka eliptik bisiklet+ yer hareketleri(bu sefer pineklemeyeceğim:KK11:)

hergün bu kadar spor yapmayı düşünmüyorum, bu gün dünkü yağlı kuruların acısını ödeticem kendime(öyle böyle değil 2 tabak minik kurulardan bitirdim:KK67:)

öğle arası sporumu yaptım 45 dk yürüdüm, ne yazıkki arkadaşın biri ısrarla lafa tuttuğu için 45 dk oldu:mad: buarada bu 45 dakkayı nerde yokuş varsa orda yürüdüm(bilen bilir ankaranın yokuşunu), yeni yollar yeni yerler keşfettim. kedi, köpek sevdim. bütün stresimi atıp geldim. tek sıkıntı hiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççç gelip çalışasım gelmedi. ankara bu gün çoooookkkk güzel ılık ve güneşli :)
eve gidince leslie 1 mil beni bekler ekstradan
şimdide limonlu yeşilçayyy:cool:

günaydın kız günlükcüm dün evde eliptikimi yaptım, yer hareketlerini de + bi de 20 squat yaptım(yavaş yavaş arttırıcam) fekat akşam ara öğününde:
2 kase patlamış mısır(bu kendimi tutmuş halim oluyor:-)) pişman değilim
1 küçücük elmanın yarısını yedim.
buarada leslie 1 mil yapmadım çünkü gün içinde çok yorulmuşum:KK57:

44. gün kilo:52,3(günlükcüm benim vücut baya su toplayıp atıyor galibao_O) bu kadar kolay kilo veremem çünkü.
sabah
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
2 adet ceviz
1 ince dilim beyaz ekmek

ara öğünler yok(ara öğünlerimi evde unuttum, inşallah çok acıkmam:cry:)

öğle-akşam(bugün aynı olacak ne yazıkki)
soslu biftek:kk77:
salata

bugün mesaiye kalacağım ekstradan,eve geç gideceğim o yüzden spor hedefi:
sabah 10 dkk eliptik yaptım
günün geri kalanında:
30 squat
50 arka bacak
50 yan bacak
50 öne tekme
50 diz çekme

bugün yürüyüş yok, ankara yine kasvetli offfff:KK34:

günlükccüm ara öğün yapmadığım için çok acıktım, artık öğle arası olsa da yemek yesem. hatta sevmeme rağmen makarna bile yesem mi diye düşünmeye başladım:KK70:

günlükcüm ofisin boş olmasını fırsat bilerek
leslie 1 mile
30 squat
50 arka bacak yapıldı
50 diz çekme
50 öne tekme yapıldı
arkadaşım gelmeseydi 50 yan bacağı da yapardım ben ama :( neyse o da eve kalsın. inşallah üstüne yatmam

günlükccüm ara öğün yapmadığım için çok acıktım, artık öğle arası olsa da yemek yesem. hatta sevmeme rağmen makarna bile yesem mi diye düşünmeye başladım:KK70:
kızz yemedin demi o makarnayı bakım sen kırarım bacaklarını
yan bacak yapamassın:KK67:
bayadır topiğine burnumu sokmadıydım iyi oldu:cool:

kızz yemedin demi o makarnayı bakım sen kırarım bacaklarını
yan bacak yapamassın:KK67:
bayadır topiğine burnumu sokmadıydım iyi oldu:cool:
yok yimedim valla:KK52:
ama şimdi 6 tane sarı leblebi buldum, neskafeynen onu yedim. o kadarcık kalmış daha olsa yerdim:KK53:

sen ne yedin bakim öğlen?
hem sabah poğaça ye hem bana çemkir cadı:KK67:

yok yimedim valla:KK52:
ama şimdi 6 tane sarı leblebi buldum, neskafeynen onu yedim. o kadarcık kalmış daha olsa yerdim:KK53:

sen ne yedin bakim öğlen?
hem sabah poğaça ye hem bana çemkir cadı:KK67:
:KK53:unuttum ben onu ahh bu içimdeki açık olma duygusu :KK35:
neseeee 174 kalori falan hallederizz
sen onu bunu bırakta ben adet oldum :KK17:
nasılda lafımı çevirdim :KK52:

:KK53:unuttum ben onu ahh bu içimdeki açık olma duygusu :KK35:
neseeee 174 kalori falan hallederizz
sen onu bunu bırakta ben adet oldum :KK17:
nasılda lafımı çevirdim :KK52:
yok kız nolcak bi poğaçadan:KK19: halledersin tabi. oyyyy bu hafta tartılma sakın moralin bozulur. sana günde 2 kare bitter+ haftasonu sütlü bi tatlı:KK50:

yok kız nolcak bi poğaçadan:KK19: halledersin tabi. oyyyy bu hafta tartılma sakın moralin bozulur. sana günde 2 kare bitter+ haftasonu sütlü bi tatlı:KK50:
allah allahh ohh mis sağol canım :KK30:
ama ben havuçlu tarçınlı kek yesem
sütlü tatlıyı ona saysak

allah allahh ohh mis sağol canım :KK30:
ama ben havuçlu tarçınlı kek yesem
sütlü tatlıyı ona saysak
illa hamurişi diosun piki dostum, enazından şekerini ve yağını az koy olmaz mı?

illa hamurişi diosun piki dostum, enazından şekerini ve yağını az koy olmaz mı?
ben yapamam ki aşağıdan alırım
güzel çok şekerli yapmıyorum napıyım dostum canım istedi :KK23:

öğle arası sporumu yaptım 45 dk yürüdüm, ne yazıkki arkadaşın biri ısrarla lafa tuttuğu için 45 dk oldu:mad: buarada bu 45 dakkayı nerde yokuş varsa orda yürüdüm(bilen bilir ankaranın yokuşunu), yeni yollar yeni yerler keşfettim. kedi, köpek sevdim. bütün stresimi atıp geldim. tek sıkıntı hiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççç gelip çalışasım gelmedi. ankara bu gün çoooookkkk güzel ılık ve güneşli :)
eve gidince leslie 1 mil beni bekler ekstradan
şimdide limonlu yeşilçayyy:cool:
harika bir yürüyüş olmuşş kediler ve köpüşlerle :)) dün hava neydi bugün ne di mi?gerçi ben yagmuru da çok severim:KK68:

Back
X