70 günlük takip günlüğüm

hepfit

boy:158 BK:62 GK:53,7 hedef:50
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
12.563
44.516
merhabalar
ben 28 yaşında evli, çalışan bi bayanım. boy 158 kilo 54,3(bu sabah çıkan). aslında başka günlüklere de yazıyorum ama ne yapıyorum, ne yiyorum daha derli toplu olması için buraya yazacağım.(diğer türlü göremiyorum:KK43:) neden 70 gün sorusunun cevabı da : kolesterol hastasıyım 70 gün sonra ilacım bitecek, kilo verince kolesterolümde düşme olup olmayacağını merak ediyorum. 70 günlük sağlıklı beslenme hastalığımı geriletir mi? sorusunun peşindeyim :)

hemen bugünden başlıyım
sabah
1 su bardağı yarım yağlı süt+ meyveli çıtır müsli(2 yemek kaşığı dolusu)

merhabalar
ben 28 yaşında evli, çalışan bi bayanım. boy 158 kilo 54,3(bu sabah çıkan). aslında başka günlüklere de yazıyorum ama ne yapıyorum, ne yiyorum daha derli toplu olması için buraya yazacağım.(diğer türlü göremiyorum:KK43:) neden 70 gün sorusunun cevabı da : kolesterol hastasıyım 70 gün sonra ilacım bitecek, kilo verince kolesterolümde düşme olup olmayacağını merak ediyorum. 70 günlük sağlıklı beslenme hastalığımı geriletir mi? sorusunun peşindeyim :)
geçmiş olsun canım.. günlügünde hayırlı olsun :KK36:saglıklı beslenmenin yanında stresten uzak bir 70 gün olursa ben eminim kollestrolün düşücektir.. bence yediginden çok stres daha etkili bu hastalıkta.. yani her hastalık gibi aslında.. mutlu günler
Amour77.gif

geçmiş olsun canım.. günlügünde hayırlı olsun :KK36:saglıklı beslenmenin yanında stresten uzak bir 70 gün olursa ben eminim kollestrolün düşücektir.. bence yediginden çok stres daha etkili bu hastalıkta.. yani her hastalık gibi aslında.. mutlu günler
Amour77.gif

haklısın canım bende ailesel(anne tarafımdan geliyor). düşün ilaç kullanmasam 400 lerde geziyo, ilaçla 240 falan :KK70: sınır 200 :KK47: stres konusunda da haklısın çünkü ben atama beklerken stresten çıktı(2010 da kasım ataması ertelenmişti) boş durmaya alışık olmadığım için çok strese girdim, o da tetikledi.
bakalım stresi de sporla yenmeyi başarabilirsem bi taşla iki kuş olur :confused:

buarada çooookkkk teşekkür ederim canım:KK24: sana da sevgiyle dolu mutlu günler:KK36:

Günlüğün hayırlı olsun canım...
biran önce ssağlığına kavuşursun inşallah...

sağol canım benim. amin inşallah(pek umudum yok ama bakalım :))

kız günlük açım sanki ben:KK17: neyse öğle yemeği vakti yaklaştı:kk77:

ara
3 fincan siyah çay
1 fincan yeşilçay
su şimdiye kadar 1 litre

öğle:kk77:
dana eti 30 g kadar olur(işyeri yemeğinde bulunan azcık miktar, aslında pilavın üstünde olacak ama pilav yok:KK20:)
karnabahar kızartma(1 porsiyon)- çok severim kız günlükcüm valla yicem
yoğurt yarım kase

akşam
sandal sefası 1 parça
2 kaşık yoğurt
1 lokma ekmek
1 yudum kocanın içtiği koladan

ara
1 avuç çekirdek(zor durdurdum kendimi)
1 elma
125 ml yarım yağlı süt

günlükcüm suçlu geldim sana :mad:

dün 3 avuç daha çekirdek yedim, benim imtihanım çerezlerle galiba. üstelik her avuçta yememeliyim diye diye yedim:KK70: ama yanımda çıt çıt yiyen biri olunca, mis gibi kokunca.... evet evet bahane buluyorum:KK67: bugün akşam yemeğinden sonra bişey yok ceza bana :KK11:

2. gün-53,9 kilo
sabah
meyveli müsli(1 dolu yemek kaşığı)
1 su bardağı yarım yağlı süt

ara
2 fincan çay+ 1 fincan bitki çayı(bergamotlu yeşilçay:KK50:)

öğle
dalyan köfte
salata

ara
2 fincan çay+ 1 fincan ayvalı ıhlamur

akşamı kestiremiyorum :63:

öğlen bi dolu kaşık patates püresi yemiş olabilirim:kk77: yidim:KK70:

akşam
1 yumurta ile çılbır(yoğurtlu)yağsız
erişte 3-4 kaşık

3, gün: 53,5

kahvaltı
hamurişi
kızartma
hiç sağlıklı bişey yoktu anlayacağın

akşam 1 eşşek kadar elma

başka bişey yok

4. gün :53,3
sabah
1 tatlı kaşığı kaymak
tereyağında 1,5 yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk dil peyniri
salatalık
4 dilim ekmek(coştum)
şekersiz çay bissürü

ara
yarım nar

dünkü menünün devamı
100-125 g arası etsiz çiğ köfte:kk77:
yarım lavaş

ara 1 porsiyon kazandibi:kk77:

5. gün: 53,5 (bi inio bi çıkıyo wuhuuuu, kafayı yedi vallahi benim kilo günlükcüm :))

sabah
müsli+1 su bardağı yarım yağlı süt

ara
2 bardak şekersiz çay+ 1 ayvalı ıhlamur

öğle
etli nohut
salata

ara
2 bardak çay+1 kiraz saplı form

iş yerindeyken daha düzenli oluyorum beeeeeennnn:KK71:

günlük türkiyede bayan olmaya küfrederken ve henüz sahip olmadığım yavrularımı nasıl koruyup kollayacağımın mutsuzluğuna düşmüşken menü yok sana! bu tarz insanları nasıl bir anne yetiştirir, nasıl göz yumar. her seferinde bi insan bunu nasıl yapar demekten bıktım.

X