• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

70 günlük takip günlüğüm

öğle arası sporumu yaptım 45 dk yürüdüm, ne yazıkki arkadaşın biri ısrarla lafa tuttuğu için 45 dk oldu:mad: buarada bu 45 dakkayı nerde yokuş varsa orda yürüdüm(bilen bilir ankaranın yokuşunu), yeni yollar yeni yerler keşfettim. kedi, köpek sevdim. bütün stresimi atıp geldim. tek sıkıntı hiiiiiiiiiiiiiiiiiççççççç gelip çalışasım gelmedi. ankara bu gün çoooookkkk güzel ılık ve güneşli :)
eve gidince leslie 1 mil beni bekler ekstradan
şimdide limonlu yeşilçayyy:cool:
Canım limon yeşilçayın etkisini öldürürmüş diye duydum limonu katma istersen:cool:

:cool:lenn valla bütün pastaneyi yerimm ucunu açık bırakma :KK53::confused:

umarım yememişsindir, anca bugün girebildim:KK17:

harika bir yürüyüş olmuşş kediler ve köpüşlerle :)) dün hava neydi bugün ne di mi?gerçi ben yagmuru da çok severim:KK68:

ayyyy evet ya, bi açıyo bi kapıyoEn Büyük KK ben yağmuru evde olduğum zaman seviom sadec:-):-)

Canım limon yeşilçayın etkisini öldürürmüş diye duydum limonu katma istersen:cool:

amaaaaannnnnn nebilim limonlu suyla yeşilçayı birleştiriverdim gitti, üşengecim:cool:

45. gün kilo:52,3

ne yediğimi hatırlamıyorum bile genel yazayım
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek arası kaşarlı tost
yeşil zeytin saymadım

gün içinde 2 avuç fındıkk
1 avuç ceviz
1 avuç kuru kayısı
3 tane falan kuru incir

yine gün içinde
yarım beyaz ekmek
patates kızartması
kabak kızartması
patlıcan kızartması
biber kızartması
domates sosu
yoğurt
yine yeşil zeytin

patlamış mısır

daha da unuttuklarım olabilr, bugün hemen toparlıyorum

46. gün kilo:52,5(dünden sonra yine iyi almamışım çok)
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
8 adet zeytin
2 adet ceviz
1 minik domates

45. gün kilo:52,3

ne yediğimi hatırlamıyorum bile genel yazayım
1 yumurta
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek arası kaşarlı tost
yeşil zeytin saymadım

gün içinde 2 avuç fındıkk
1 avuç ceviz
1 avuç kuru kayısı
3 tane falan kuru incir

yine gün içinde
yarım beyaz ekmek
patates kızartması
kabak kızartması
patlıcan kızartması
biber kızartması
domates sosu
yoğurt
yine yeşil zeytin

patlamış mısır

daha da unuttuklarım olabilr, bugün hemen toparlıyorum
maşallah diyorum senin metabolizma süpermiş canım,kilo almamanı tebrik ederim kutlayalım bunu :KK50: :nazar::KK45:

umarım yememişsindir, anca bugün girebildim:KK17:

ayyyy evet ya, bi açıyo bi kapıyoEn Büyük KK ben yağmuru evde olduğum zaman seviom sadec:-):-)

amaaaaannnnnn nebilim limonlu suyla yeşilçayı birleştiriverdim gitti, üşengecim:cool:
Yok kız yemedim yermiyim ama zipladim ya ağrım o kadar olmadı bu sefer tramvolin geliyor pazartesi

düzeltilmiş ve eklenmiş pazar menüsü
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
8 adet zeytin
1 adet ceviz+ 5 fındık
1 minik domates

ekstra 2 dilim beyaz ekmek
2 kuru kayısı

ara öğün(dışarda olduğum için böyle oldu)
kepekli elma lifli mavi yeşilin yarısı(hemde kocamla pastanede olmamıza ve hangi tatlıyı alalım demesine rağmen çay alıp yanında bu biskviyi yedim, diğer yarısını da o yedi o da almadı:-))
çay

akşam(kayınvalidemlerde, bu kendimi tutmuş halim:KK52:)
tavuk çevirmenin göğüs kısmından 2 avuç ayası kadar tavuk
marul salatası
2 kaşık yoğurt
2 dilim beyaz ekmek(çok güzeldi susamlı ve taze dayanamadım)

çayın yanına
1 maraş kurabiyesiymiş(içinde ne var hiç bi fikrim yok:KK48:)
alman çikolataları vardı çeşit çeşit:KK53: kocam gözüne kestirdiği 4 taneyi seçti :KK59:bende tatlarını merak ettiğim için azıcık azıcık hepsinin tadına baktım :KK22:ama 4 çeşit çikolatadan ısırdığım miktar toplamda 2 kare kadar ancadır :KK51:o kadar minik ısırdım:rolleyes: kayınvalidemle kayınpederim ye dedikçe yemedim:KK69: evliliğin ilk zamanları bişey diyemiyodum,sonra fazla yemekten mide ağrısından kıvranıyodum:-)
1 tane kırmızı elma

düzeltilmiş ve eklenmiş pazar menüsü
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
8 adet zeytin
1 adet ceviz+ 5 fındık
1 minik domates

ekstra 2 dilim beyaz ekmek
2 kuru kayısı

ara öğün(dışarda olduğum için böyle oldu)
kepekli elma lifli mavi yeşilin yarısı(hemde kocamla pastanede olmamıza ve hangi tatlıyı alalım demesine rağmen çay alıp yanında bu biskviyi yedim, diğer yarısını da o yedi o da almadı:-))
çay

akşam(kayınvalidemlerde, bu kendimi tutmuş halim:KK52:)
tavuk çevirmenin göğüs kısmından 2 avuç ayası kadar tavuk
marul salatası
2 kaşık yoğurt
2 dilim beyaz ekmek(çok güzeldi susamlı ve taze dayanamadım)

çayın yanına
1 maraş kurabiyesiymiş(içinde ne var hiç bi fikrim yok:KK48:)
alman çikolataları vardı çeşit çeşit:KK53: kocam gözüne kestirdiği 4 taneyi seçti :KK59:bende tatlarını merak ettiğim için azıcık azıcık hepsinin tadına baktım :KK22:ama 4 çeşit çikolatadan ısırdığım miktar toplamda 2 kare kadar ancadır :KK51:o kadar minik ısırdım:rolleyes: kayınvalidemle kayınpederim ye dedikçe yemedim:KK69: evliliğin ilk zamanları bişey diyemiyodum,sonra fazla yemekten mide ağrısından kıvranıyodum:-)
1 tane kırmızı elma
banada kızım hasta gibi duruyon diyor
kayınpeder sonra yesene kızım diyor sürekli
ama ben galip geliyorum kaynanam
çok sevdiğim şeyleri yapmıyor
kayınpederin soğan salatasına dayanamam ama

günaydın günlükcüüüümmmmm, saat değişikliğine alışamayan bünyem henüz aydınlanamadı ama olsuuuunnn:rolleyes:
47. gün kilo:52,4(bu haftasonunu kilo almadan atlattımmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:)

sabah
yarım kaşarlı poğaça(henüz ayılamadım canım istemedi hiç, ilaç içmeyecek olsam onu da yemezdim:KK34:)
çay:KK50:(şekersiz çay kahve çooooookkkkk seviyorum ben:KK76:)

günaydın günlükcüüüümmmmm, saat değişikliğine alışamayan bünyem henüz aydınlanamadı ama olsuuuunnn:rolleyes:
47. gün kilo:52,4(bu haftasonunu kilo almadan atlattımmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:)

sabah
yarım kaşarlı poğaça(henüz ayılamadım canım istemedi hiç, ilaç içmeyecek olsam onu da yemezdim:KK34:)
bende çok seviyorum çayı amaaaa
şu an sandwiç yedim amaaa kendimi başka bişey yememek için zor tutuyorum:KK17:

banada kızım hasta gibi duruyon diyor
kayınpeder sonra yesene kızım diyor sürekli
ama ben galip geliyorum kaynanam
çok sevdiğim şeyleri yapmıyor
kayınpederin soğan salatasına dayanamam ama

başta bişey diyemiyordum, onlar ye diyordu ben sessiz sedasız midem ağrıya ağrıya yiyordum. şimdi annem ısrar edince oğlun yesin anne ben yemiş kadar olurum diyorum :) yine ısrar ediyorlar ama anne ben yemicem midem ağrıyo dediğimde ısrarı bırakıyorlar artık :)

bende çok seviyorum çayı amaaaa
şu an sandwiç yedim amaaa kendimi başka bişey yememek için zor tutuyorum:KK17:
kız olur öyle ben özel günlerde resmen doyma hissimi kaybediyorum:cry:

sabah

ara
neskafe+1 ceviz

öğle(iş yeri yemeği çok kötüydü yemedim:63:)
kalan poğaça
süt(1 paket)

ara
neskafe+1 ceviz olur

akşammm?????

günlükcüm yeşilçay içiyorum, yalnız içtiğim sular çıkmıo,nayıııırrrrrrr ödem topluyorum galiba :KK43: ama ama daha bi hafta var

buarada öğle arası bir saat yürüyüş ve fekat yavaş ve keyfi bi yürüyüş. bugün benden spor çıkmaz kız günlük, tembel günümdeyim

günlükcüm yeşilçay içiyorum, yalnız içtiğim sular çıkmıo,nayıııırrrrrrr ödem topluyorum galiba :KK43: ama ama daha bi hafta var
buarada öğle arası bir saat yürüyüş ve fekat yavaş ve keyfi bi yürüyüş. bugün benden spor çıkmaz kız günlük, tembel günümdeyim
bende yaklaşırken değil 2 3 gününde ödem topluyorum
korkma bitince geçecek
protein türü beslen şişlik olmaz hem

bende yaklaşırken değil 2 3 gününde ödem topluyorum
korkma bitince geçecek
protein türü beslen şişlik olmaz hem
yok yavrum başım ağrımaya başladı benim, ne zaman başım tutsa ödem topluyorum o yüzdenmiş. ona rağmen iyiyim şimdi :)

Back
X