70 kiloyum diyet kardeşi arıyorum. Lütfeeeeennn

• Konu Sahibi Konu Sahibi deury
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

deury

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2010
184
1
116
İstanbul
:18: arkadaşlar yıllarca kilo vermeye uğraşmaktan bıktım usandım ama bu sefer bu işi bitiricem.

benimle yaklaşık kilolarda olan arkadaşları diyet kardeşliğine bekliyorum

geçen pazartesi akupunktura başladım.
önümüzdeki pazartesi gidip tartılıcam ve iğneler değişecek.
işe yarıyor yada yaramıyor bilmem ama en azından para veriyorum diyip bari boğazımı tutmama yardımcı oluyor:1::1:

spor salonuna da üye oldum zaten ama boğazımı tutamadığım için fayda etmedi tabi...
şimdi akupunkturda ilk haftam olduğu için spor yapma dedi doktor. sporsuz ne kadar kilo verebiliyorum onu görücek sanırım. haftaya sporla birlikte devam edeceğim:43::43:

akupunktur işe yarar ama irade sende canım madem spor salonuna para veiyorsun akapunktura da yemeyiver canım giyeceğin güzel elbiseleri düşün senin en çok 55 olman lazım bu boya incecik süper olursun hele d eböyle kilo sorunu olmayanlar laf sokar ya ilk önce giyin süslen onların karşısına çık çatlasınlar bozulma anlarını beynin kayda alsın ben öyle yapıcam haaa haaaa..

Bende spor salonuna gidiyorum 3 haftadır pilates yapıyorumm bayağı sıklaşmam var doğum kilolarım hala duruyor boyum 1.60 başladığımda kilom 64.900 du ölçtüler haftaya tartılacağım emzirdiğim için pek bir şey yapamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum :50:

valla 70 kiloyum bnde vermk istiyorummm 10 15 kilo gitse iyi olurr

canım benimde 10 15 kilo gitmesi lazım. birde benim şöyle bir sorunum var; mayısta düğünüm var ve gelinik işini 1 ay önceden ayarlamam gerekiyo. bu da demek oluyoki 1buçuk ayda verebileceğim kadar fazla kilo vermem lazım :( :(

Bende spor salonuna gidiyorum 3 haftadır pilates yapıyorumm bayağı sıklaşmam var doğum kilolarım hala duruyor boyum 1.60 başladığımda kilom 64.900 du ölçtüler haftaya tartılacağım emzirdiğim için pek bir şey yapamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum :50:

tatlım sesin kilon çok değil rahat rahat verirsin, arkadaşlarımdan biliyorum emzirirken çok kilo verdiler zaten emzirmek de kalori harcatıyor...

benim durumum zor bir ayda verebildiğim kadar hızlı ve çok vermem lazım çünkü düğünüm var :(

akupunktur işe yarar ama irade sende canım madem spor salonuna para veiyorsun akapunktura da yemeyiver canım giyeceğin güzel elbiseleri düşün senin en çok 55 olman lazım bu boya incecik süper olursun hele d eböyle kilo sorunu olmayanlar laf sokar ya ilk önce giyin süslen onların karşısına çık çatlasınlar bozulma anlarını beynin kayda alsın ben öyle yapıcam haaa haaaa..

motivasyonun için sağol canım sen verdiğin kiloları ne kadar zamanda verdin??

tatlım sesin kilon çok değil rahat rahat verirsin, arkadaşlarımdan biliyorum emzirirken çok kilo verdiler zaten emzirmek de kalori harcatıyor...

benim durumum zor bir ayda verebildiğim kadar hızlı ve çok vermem lazım çünkü düğünüm var :(

benim boyum kısa olduğu için basenlerim ve göbeğim çok fazla 40_ 42 beden giyiyorum yaşım 24 herkes yaşına göre çok kilolusun diyor bende kafayı taktım zayıflamaya senin işin daha acele biliyorum bende de evlenmeden önce o sorun vardı heyecandan gelen gidenden koşturmaktan 5 kilo vermiştim bilmeden 52 kiloydum evlendiğimde şimdi 64.900 offf offfffff :(:18::43:

kızlar bende varım ağustosta düğünüm var benımde 72 kıloyum :( 10 kılo falan vermem lazım

aranıza bende katıldım hanımlar.boy 158 kilo 71 berbat dimi.

hiç de berbat deil ben 78 kiloya çıkmıştım bir ara hala kendimi güzel hissediyodum. amaa annem babam başta olmak üzere arkadaşlarım fln kilo vermem gerektiğini sölüyodu. 42 beden dar gelmeye başlamıştı artık ama ben hala güzelim diye dolaşıyodum. sonra nişanlım da yüzüme vurunca bunu ondan sora dank etti.

bence insanın kendini güzel hissetmesi önemli ( ama kilo vermemiz de şart) ben çok moralim bozulursa amaan böle de güzelim zayıflayınca daha da güzel olucam diyorum

kızlar ben pek teknolojiden anlamıyorum anlayan birisi bi tablo yapsa isteyenlerin adını ve kilolarını yazsa her hafta da verdiğimiz kiloları yazsak daha çok motive oluruz ne dersiniz:46::8::8:

agustosa daha var ama bende de pek irade yok malesef :( bozuyorum sureklı. kızlar neler yapıyosunuz dıyet dısında kılo vermek ıcın ?

agustosa daha var ama bende de pek irade yok malesef :( bozuyorum sureklı. kızlar neler yapıyosunuz dıyet dısında kılo vermek ıcın ?

tatlım ben akupunktura başladım 6 gün önce ve yarın kontrole gidicem bakalım kaç kilo vermişim. ilk hafta çiğ sebze yani salata meyve ve yoğurt verdi doktor ve spor vermedi. yarın iğneler değişecek ve yeni normal bi diyet listesi vericek. sporada başlıcam bu haftadan sonra.

yarın buraya yazarım kaç kilo verdiğimi. az da olsa biraz zayıflamış gibi hafif hissediyorum kendimi :)

Back
X