Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla 70 kiloyum bnde vermk istiyorummm 10 15 kilo gitse iyi olurr
Bende spor salonuna gidiyorum 3 haftadır pilates yapıyorumm bayağı sıklaşmam var doğum kilolarım hala duruyor boyum 1.60 başladığımda kilom 64.900 du ölçtüler haftaya tartılacağım emzirdiğim için pek bir şey yapamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum![]()
akupunktur işe yarar ama irade sende canım madem spor salonuna para veiyorsun akapunktura da yemeyiver canım giyeceğin güzel elbiseleri düşün senin en çok 55 olman lazım bu boya incecik süper olursun hele d eböyle kilo sorunu olmayanlar laf sokar ya ilk önce giyin süslen onların karşısına çık çatlasınlar bozulma anlarını beynin kayda alsın ben öyle yapıcam haaa haaaa..
tatlım sesin kilon çok değil rahat rahat verirsin, arkadaşlarımdan biliyorum emzirirken çok kilo verdiler zaten emzirmek de kalori harcatıyor...
benim durumum zor bir ayda verebildiğim kadar hızlı ve çok vermem lazım çünkü düğünüm var![]()
kızlar bende varım ağustosta düğünüm var benımde 72 kıloyum10 kılo falan vermem lazım
aranıza bende katıldım hanımlar.boy 158 kilo 71 berbat dimi.
agustosa daha var ama bende de pek irade yok malesefbozuyorum sureklı. kızlar neler yapıyosunuz dıyet dısında kılo vermek ıcın ?