Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seve seve canım beraber yapalım.ne ıs yapıyorsun bılmıyorum ama bu sekılde dıyetısyenın verdiği lısteye uymanzor olur.mesela ben uyamıyorum.kendımce bır plan yaptım.bende yemeklerımı personel yemekhanesınden yıyorum.artık ne cıktıysa o gun.sebze yemegınden bolca.makarna ve plav benzerı yemeklerden cok az ve varsa corba ıcıyorum.ekmek kesınlıkle kahvaltı dısında yok.kahvaltıda degısmıyor zaten yumurta uc zeytın peynır ve bol domates yıyorum.aksamları genelde kendım yapırum gene fazla bır secenegım yok corba ve salata.mesela gun ıcınde bozduysam dıyetı arkadaslar borek falan getırıyolar ıs yerıne dayanamıyosun tabı.ogun aksam sadece meyve yıyorum.ac yatıyorum yanı.gıbı kısıtlamalar da ıse yarıyor ve aksamları bır saat spor yapıyorum.3 kılo verdım suana kadar.agustosta dugunum var benım ozamana kadar verırım heralde
müffetiş olarak çalışıyorum dediğm gibi ha bire geziyorum o yüzden diyetisyene gideceğim belki başka bir diet önerir dediğim gibi soğuk lipolizi deneyeceğim baya iyi sonuç veriyor dediler bunlarda yetmezmiş gibi hasta oldum birde annem çok iyi baktı sağ olsun diyet falan kalmadı( şuan evime geldim artık tekrar diyete devam bence şimdi söyle yapalım her gün yazalım buraya ne yediğimizi olmaz mı hem daha az yeriz en azından benim için :)))
hemde kontrol ederiz birbirimizi
burada ki bir diyetisyen sabah kahvaltıdan yarım saat önce yeşil cay yada tarçınlı elma çayı önermiş bizde öyle başlayalım bu sabah tartıldım 63 kiloyum hedef 54(
4 kilo 600 kilo vermiş oldum kızlarr...
3 kilosu yağdan gitmiş..
1 ay oldu....
düğüne 1 buçuk ay kaldı 6 kilo fln versem de razıyım...
allahımmm inşallaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende bir tane diyet kardeşi arıyorum orda kimse var mı ?
Kizlar cok hosladik burayi. Ben bayadir hastaydim 4 gun once ditete geti dondum bu sabah tartildim 67ye dusmusum 7 kilom kaldi ve yaza 2 ay var isallah gider. 1 ayda 4 kilo vermisim :)