70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Günaydın arkadaşlar bugün sahurda
Yarım dilim tam buğday ekmegi
Biraz peynir
1 elma
Aksam iftarda balık var
Bende biara yaptım hergün yemeyi unutuyorum arada yapıyorum
Sahurda önce zencefıl kürünü yaptım
Ben yarım çay kaşığı koydum malzemelerini yedim tadı kötü olmadı günde 2 defa yicem oruçlu olunca

Ben yapamam onu zencefil deyince bile tiskiniyorum hamilelikte öksürük için Yemiştim as erikliginde midem bulanıyor ondan psikolojik yani

Ben yapamam onu zencefil deyince bile tiskiniyorum hamilelikte öksürük için Yemiştim as erikliginde midem bulanıyor ondan psikolojik yani
Yogurtla karısına zencefıl Zerdecal ağır gelmedi
1 çay kaşığı koyuyorlar ben yarım koydum tadı kötü değildi
Devam edebilirim sanki 2 öğün olunca

Seyra çk az yiyorsun maşallah zencefil kürüne başladına sewindm ama 3öğun olaydı iyiydı

Bu sabah 69#0 çıktım kızlar ben 68bekliyodum uzuldum ya az rakam gördukce dahada hırs gelio birara 69*6çıktım die nasıl sewinmiştim şimdı 69#0a üzülüyorum az rakam gördükçe beklentıler artıyo kızlar

Seyra çk az yiyorsun maşallah zencefil kürüne başladına sewindm ama 3öğun olaydı iyiydı
Evet canım başladım oruç olunca sabah akşam olucak yarı eşim evde tutmicam 3 öğün yaparım
Kendimi oruç tutarak az yemeye alıştıriyorum yoksa acayip bi yeme kapasitesi var

Çok iyişin canım bende 6 rakamı ni gorebiirmiym
Brokoli corbasi ni sevmiyorum sen nası yapıyorsun
Karnabahar kisir ini komsumda Yemiştim güzel hoş olmuştu ben yapmadım ama

Seyra ck az kaldı kurtulcz 70lerden sen bu gidişle bendn önce görursun 6yı balım çorbayı netten tarıf alıp yapıcm ck zayıflatıo send yap lutfn aksam resm koyalım çorbamızı ck lezzetlı

Seyra ck az kaldı kurtulcz 70lerden sen bu gidişle bendn önce görursun 6yı balım çorbayı netten tarıf alıp yapıcm ck zayıflatıo send yap lutfn aksam resm koyalım çorbamızı ck lezzetlı

Birde korseye taktm kafayızayıflatan korseler warmış ben belımı bu şekilde de inceltmeyı dusunuyorum cnm çk harıka duruyo korseyle

Bugün çorbayı yapamam tatlimya annemler gelicek balık yapcam canım dünden etlı topalak çorba var bide
Gün belirleyelim ozaman bende yaparım
Foto atarım canım onda sıkıntı olmaz

Birde korseye taktm kafayızayıflatan korseler warmış ben belımı bu şekilde de inceltmeyı dusunuyorum cnm çk harıka duruyo korseyle
Nette mi gördün bulursan foto atsana
Cok oldu Biara bende aldım(Slim an life) miydi neydi inceltiyo diyolardi hic kullanamadim bi suru para vermistim öle bişey mi?

Misafirim var cok yogunum. Sevincimi paylasmak istedim.
3 haftadir bu topicteyim 72.8 den -7o.1 e dustummm
200 gr daha verip 70 den kurtulamadim ama superrr mutluyumm

Eklentiler

• 20151127_141452.webp
    12 KB · Görüntüleme: 40
Tabak süper ama çay bardağın desenine bayıldım yaaaa
Çok güzel vermişsin ben 70 e inince 2 hafta falan hiç verememistim sen çabucak verirsin umarim
70 benimde kilit noķtamdir, yillardir auni kiloda oldugum icin 70 e kadar gelip tikanip birakiyodum diyeti. Busefer kararliyim ama islh devam8da olcak
Biraz kokosluk var ruhumda. Bugun misafirlerimde oyle diyor hanselin evi gibi evin diye

70 benimde kilit noķtamdir, yillardir auni kiloda oldugum icin 70 e kadar gelip tikanip birakiyodum diyeti. Busefer kararliyim ama islh devam8da olcak
Biraz kokosluk var ruhumda. Bugun misafirlerimde oyle diyor hanselin evi gibi evin diye
Bi yerde okudum çok hatırlamıyorum da nerdeyse
Diyolarki duraklama olunca vücudu şaşırt mesela bir gün abartmadan sağlıklı şeyleri normalce ye diyettekinden fazla sonra devam et gibi

Bugün menü nu merak ediyorum

Evet canim bunu kesfettim bende. Bundan sonrasi icin cok heyecanliym

2 kotum vardi baya kasiyordu . Bilerek ufak almistim ve cok rahat oluyor. Gob3gimde cekilmeye basladikca istahim kesiliyorrcok mutluyum cok

Menu derken misafir menusu degil herhalde. Cunku aniden kahveye geldiler hazir biseler aldim. Tam bi tane browni isiracakken geri cikarip cope attim

Kahvaltidan sonra
T.kahvesi
1 kucuk kare bitter
Aksam yok yemeyecem
Kizima makarna yedirirken 2 yemek kasigi yedim yetti . 2 gundur bu sekildeyim. Yarinda norma diyete donup sasirtmaca yapacam

Kizlar iste brokoli corbam immm yedigim en kezzetli corbalardan ,,, ama 2 tabak yedim hic yagsiz ve cayiflatici corba oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…