Bende biara yaptım hergün yemeyi unutuyorum arada yapıyorumBen 1 haFTA pul biber limon yoğurt kurunu yaptım sarkık Karnım toparlandı sanki faydasını gördüm tavsiye ederim ben hiç acı yemem ama bu kolay yutuluyo bitince biraz ekşili k kalıyo sadece ve orjinal Maraş biberiy le yaptim
Ben yapamam onu zencefil deyince bile tiskiniyorum hamilelikte öksürük için Yemiştim as erikliginde midem bulanıyor ondan psikolojik yaniGünaydın arkadaşlar bugün sahurda
Yarım dilim tam buğday ekmegi
Biraz peynir
1 elma
Aksam iftarda balık var
Bende biara yaptım hergün yemeyi unutuyorum arada yapıyorum
Sahurda önce zencefıl kürünü yaptım
Ben yarım çay kaşığı koydum malzemelerini yedim tadı kötü olmadı günde 2 defa yicem oruçlu olunca
Yogurtla karısına zencefıl Zerdecal ağır gelmediBen yapamam onu zencefil deyince bile tiskiniyorum hamilelikte öksürük için Yemiştim as erikliginde midem bulanıyor ondan psikolojik yani
Evet canım başladım oruç olunca sabah akşam olucak yarı eşim evde tutmicam 3 öğün yaparımSeyra çk az yiyorsun maşallah zencefil kürüne başladına sewindm ama 3öğun olaydı iyiydı
Çok iyişin canım bende 6 rakamı ni gorebiirmiymBu sabah 69#0 çıktım kızlar ben 68bekliyodum uzuldum ya az rakam gördukce dahada hırs gelio birara 69*6çıktım die nasıl sewinmiştim şimdı 69#0a üzülüyorum az rakam gördükçe beklentıler artıyo kızlar
Bugün çorbayı yapamam tatlimya annemler gelicek balık yapcam canım dünden etlı topalak çorba var bideSeyra ck az kaldı kurtulcz 70lerden sen bu gidişle bendn önce görursun 6yı balım çorbayı netten tarıf alıp yapıcm ck zayıflatıo send yap lutfn aksam resm koyalım çorbamızı ck lezzetlı
Nette mi gördün bulursan foto atsanaBirde korseye taktm kafayızayıflatan korseler warmış ben belımı bu şekilde de inceltmeyı dusunuyorum cnm çk harıka duruyo korseyle
Tabak süper ama çay bardağın desenine bayıldım yaaaa
Evet canım oğlum 4 aylıktı hamile kaldığımdaAbooo allah yardimcin olsun pespesemi hamile kaldin coook zordur cokkkk
70 benimde kilit noķtamdir, yillardir auni kiloda oldugum icin 70 e kadar gelip tikanip birakiyodum diyeti. Busefer kararliyim ama islh devam8da olcakTabak süper ama çay bardağın desenine bayıldım yaaaa
Çok güzel vermişsin ben 70 e inince 2 hafta falan hiç verememistim sen çabucak verirsin umarim
Bi yerde okudum çok hatırlamıyorum da nerdeyse70 benimde kilit noķtamdir, yillardir auni kiloda oldugum icin 70 e kadar gelip tikanip birakiyodum diyeti. Busefer kararliyim ama islh devam8da olcak
Biraz kokosluk var ruhumda. Bugun misafirlerimde oyle diyor hanselin evi gibi evin diye
Evet canim bunu kesfettim bende. Bundan sonrasi icin cok heBi yerde okudum çok hatırlamıyorum da nerdeyse
Diyolarki duraklama olunca vücudu şaşırt mesela bir gün abartmadan sağlıklı şeyleri normalce ye diyettekinden fazla sonra devam et gibi
Bugün menü nu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?