- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Of of 77 yim şu andaTatlimnhosgeldinnnnn paylasimlarini bekliyorum 70leri de gorebilirsin insallah suan kac kilosunboyin uzunmus o diyet lesteni benle paylasirmisin tatlim cok iyi kilo vermissin cunku o diyetle
O kurallari ezberledik artik canimOf of 77 yim şu anda
Diyet listesi yok gibi birşey birkaç Kuralı var sadece Facebook ta bir sayfa var hedefe doğru birlikte yürüyoruz diye oraya gel yardımcı oluruz :)
Mesela sabahları sadece meyve yemekO kurallari ezberledik artik canim
He pardon bu dediklerini bilmiyorum sadece sivi mi aa zor olmuyomurmu canim yaaMesela sabahları sadece meyve yemek
Protein nişasta karbonhidrat ve meyve Günlerinde sadece bu sevdiklerimizden yemek
Bol su içmek
29. Günde sadece Sıvı tüketmek
E bunları ezberlediysen ben sana yardımcı olamam canım kusura bakma
Bu 3 kepceyse uygunKizlar aksam yemegim artik mimkun oldunca resimli paylasim yapicamm:)
Eki Görüntüle 1701483
Fazla mi gorunuyorBu 3 kepceyse uygun
Afiyet olsun cok guzel
Ozaman sabah kesin daha az cikarsin kac tok karninaSabah ayni cikinca uzulmustum . Pzrt beri oynama yok cunku.
Ama az evvel tok karnina ayni geldim ayy cok heyecan yaptim acaba yarin kac olcamm
IsallahhOzaman sabah kesin daha az cikarsin kac tok karnina
Yok kiz ilk 3 kepce yazinca cok geldi bana cunku ben yemek kasigiyla hesapliyorum. Ama olvu olarak tabakta iyi duruyorFazla mi gorunuyor
3 kepce tabiki suyundan dolayi cok gorunuyor olabilir
Bu yogurtmuZencefil kurum bu da
Sağol canimFtm çk çok geçmıs olsun canım
Yok ben alışmıştım ama şimdi 15 günlük ara vermiştim tekrar başlayayım bariHe pardon bu dediklerini bilmiyorum sadece sivi mi aa zor olmuyomurmu canim yaa
Evet dry tadi igrenccccc berbatttt bendebyanima kocaman bir bardak su alip tadini almadan yutuyorum ksucak gibi oluyorum ama deger yeterki zayiflayayimHayatimda yedigim en irenc seydisu ice ice yuttum resmen. Karnimda acti daha zor oldu belki. Yinede yedim yeterki zayiflayim.
Yalniz sunuda soyleyim.
Zerdacalin zarari varmidir derken aklima zencefil geldi.
Zencefil cok etken bi madde oldugu icin gramla kullanmak gerek. Bizim alt komsu ogretmen ,velinin biri demis grip diye zencefil cok iyi. Oda iyi geldin diye gun icinde 2 kere tatlikasigiyla yemis. Gece 4 te ambulansla kaldirdilar hastaneye . Wcde bayilmis gece ter dokmus hep. Tansiyon 0 a dusmus.
Bu yuzden belkide gunde 1 kere diye okudum. Ben zencefile duyarli degilim alerjik astim oksurugunden oturu cok uzun zamandir kullaniyorum. Hamile ve emzirenler yapmasin diyordu
Ben vicdanen yazmasam rahat edemezdim. Sak8n yanlis anlama eleven. Sanada yapmiyosa devam et. Bana kitu gelen tadi oldu sadece. Hala icim yaniyo bee
Evet yogurt sapsari oluyo tadida berbat ama etki etti bende tadi kotu olmasina ragmen 2. Kez yemeyi bekliyorum.dirt gozle ilkini daha dunbyedim 2. Yide pazar yerimBu yogurtmu
Tadi cok kotu oluyomus oylemi ya
Basla canim 60lara dusersin insallah burda paylasirsan yediklerini seviirimYok ben alışmıştım ama şimdi 15 günlük ara vermiştim tekrar başlayayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?