70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Tatlimnhosgeldinnnnn paylasimlarini bekliyorum 70leri de gorebilirsin insallah suan kac kilosunboyin uzunmus o diyet lesteni benle paylasirmisin tatlim cok iyi kilo vermissin cunku o diyetle
Of of 77 yim şu anda
Diyet listesi yok gibi birşey birkaç Kuralı var sadece Facebook ta bir sayfa var hedefe doğru birlikte yürüyoruz diye oraya gel yardımcı oluruz :)

O kurallari ezberledik artik canim
Mesela sabahları sadece meyve yemek
Protein nişasta karbonhidrat ve meyve Günlerinde sadece bu sevdiklerimizden yemek
Bol su içmek
29. Günde sadece Sıvı tüketmek

E bunları ezberlediysen ben sana yardımcı olamam canım kusura bakma

He pardon bu dediklerini bilmiyorum sadece sivi mi aa zor olmuyomurmu canim yaa

Sabah ayni cikinca uzulmustum . Pzrt beri oynama yok cunku.
Ama az evvel tok karnina ayni geldim ayy cok heyecan yaptim acaba yarin kac olcamm

Bende yazayim artik kafa gitti zaten unutkanim b12 kaynakli . 5 dk once naptigimi hatirlamiyorum
Cocuklarda hasta ufak olan cok huysuz canim cikti ya

Sabah yuruyus yaptim ,meburi ve 1 pogaca yedim cayla

Oglen 3 kasik yagsiz sayilcak yesil fasulye
2 kasikti sanirim light ton baligi
Yarim dilim ekmek

Aksam 3 yemek kasi yagsiz patlican ezme
Yarim dilim ekmek

Arada t.kahve ve suu

Ozaman sabah kesin daha az cikarsin kac tok karnina
Isallahh
Esimede zerdacali soyledim bulabilirse alacak
Evde zencefil tarcin var olmadi onlari yapacam.
70.7 den 70e inmis olsam keskeee
(Hayaller hayeller )

Fazla mi gorunuyor
3 kepce tabiki suyundan dolayi cok gorunuyor olabilir
Yok kiz ilk 3 kepce yazinca cok geldi bana cunku ben yemek kasigiyla hesapliyorum. Ama olvu olarak tabakta iyi duruyor

Hayatimda yedigim en irenc seydi su ice ice yuttum resmen. Karnimda acti daha zor oldu belki. Yinede yedim yeterki zayiflayim.
Yalniz sunuda soyleyim.
Zerdacalin zarari varmidir derken aklima zencefil geldi.
Zencefil cok etken bi madde oldugu icin gramla kullanmak gerek. Bizim alt komsu ogretmen ,velinin biri demis grip diye zencefil cok iyi. Oda iyi geldin diye gun icinde 2 kere tatlikasigiyla yemis. Gece 4 te ambulansla kaldirdilar hastaneye . Wcde bayilmis gece ter dokmus hep. Tansiyon 0 a dusmus.

Bu yuzden belkide gunde 1 kere diye okudum. Ben zencefile duyarli degilim alerjik astim oksurugunden oturu cok uzun zamandir kullaniyorum. Hamile ve emzirenler yapmasin diyordu

Ben vicdanen yazmasam rahat edemezdim. Sak8n yanlis anlama eleven. Sanada yapmiyosa devam et. Bana kitu gelen tadi oldu sadece. Hala icim yaniyo bee

Evet dry tadi igrenccccc berbatttt bendebyanima kocaman bir bardak su alip tadini almadan yutuyorum ksucak gibi oluyorum ama deger yeterki zayiflayayim
Evet lutfen kullananlar dikkat etsin dedim zaten ben herkez kendi vucudunu tanir alerjisi varmi yokmu lutfen dikkatli kullanin dokyorunuza sorun ben cok kafaya taktim belimi 3 ogun yiyorum bikac sitede de ile okudum bana bibzarari olmadi dikkatli olalim lutfen hic belli olmaz tansiyon mide zarari olabilir oyuzden doktoruna sorsun herkez bana bisy yapmadi cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…