Bilmiyorumki canim nasil olur gin belirlesek ama uyum olmaz cunku herkezin.mitfaginda olmayabilir buraya yazalim aklimiza geldikce su diyet yemegini yarin deneyelim diyebmalzemesi.olan yapar olmayanda fikir ediniralzemesinolinca yapar canimBugün çorbayı yapamam tatlimya annemler gelicek balık yapcam canım dünden etlı topalak çorba var bide
Gün belirleyelim ozaman bende yaparım
Foto atarım canım onda sıkıntı olmaz
Aaa kullansaydin yaaa bisurru para vermisin bide resim attim ondanmiydibseninkiNette mi gördün bulursan foto atsana
Cok oldu Biara bende aldım(Slim an life) miydi neydi inceltiyo diyolardi hic kullanamadim bi suru para vermistim öle bişey mi?
Supersin cok ii gidiyosun coooook az kaldiMisafirim var cok yogunum. Sevincimi paylasmak istedim.
3 haftadir bu topicteyim 72.8 den -7o.1 e dustummm
200 gr daha verip 70 den kurtulamadim ama superrr mutluyumm
Ooo cok iyiii afiyet olsun
ooffff yaaa...bu durum son birkaç gündür bende de var...sen aşabildin mi canım sorunu? şuan nasılsın? bende de acayip şişlik mi nedir anlamadım bi durum var yaaa..Canim ozaman bu bekimdeki inanilmaz kalinlik ney 2 gunde nasil bukadarbkilo aldim yaa
Ben birazcik astim cok degil hatta okadar taktimki kafaya korse takiyorum artik bi onceki sayfafa var bak istersenooffff yaaa...bu durum son birkaç gündür bende de var...sen aşabildin mi canım sorunu? şuan nasılsın? bende de acayip şişlik mi nedir anlamadım bi durum var yaaa..kendimi çok kötü hissediyorum şuan... tamam birkaçgündür azcık sınırları aştım ama bu nasıl bi anda değişimdir yaaa...
Canim cesit cok ama miktarlar az aksam birazbfazla olmus galiba of doya doya yemek yemeyiboLedim tabaklar dolusuSabah Kaşarlı yumurtaazicik ekmek
Öğlen
Yarim tabaktan azPırasa
1 kasik etli patates
Az çorba
2 kaşık bulgur
1 baklava
Aksam
1 tabak et yemeği
Bol salata 5 cigkofte
Çok oldu sanırım
Daha once söylemiştim ya öğlen is yerinde evde artan goturuyoruz çeşit oluyo miktar azCanim cesit cok ama miktarlar az aksam birazbfazla olmus galiba of doya doya yemek yemeyiboLedim tabaklar dolusu
Canim corbanin tarifini yazarmisin bizde yapalimKizlar iste brokoli corbam immm yedigim en kezzetli corbalardan ,,, ama 2 tabak yedim hic yagsiz ve cayiflatici corba oldugu icinEki Görüntüle 1702534
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?