70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Dedigim korse bu tarz kizlar ama cok pahali geldi bana gerci deger ama ben alamam malesefbende ayipyir solemesi evdeki jartiyeri korse yaptim cokkk incecik belim oldi sadece gecelik jartiyer oldugu icin korse gibi purussuz durmadi tabiki ama super bisey yaaa

Bugün çorbayı yapamam tatlimya annemler gelicek balık yapcam canım dünden etlı topalak çorba var bide
Gün belirleyelim ozaman bende yaparım
Foto atarım canım onda sıkıntı olmaz
Bilmiyorumki canim nasil olur gin belirlesek ama uyum olmaz cunku herkezin.mitfaginda olmayabilir buraya yazalim aklimiza geldikce su diyet yemegini yarin deneyelim diyebmalzemesi.olan yapar olmayanda fikir ediniralzemesinolinca yapar canim
Nette mi gördün bulursan foto atsana
Cok oldu Biara bende aldım(Slim an life) miydi neydi inceltiyo diyolardi hic kullanamadim bi suru para vermistim öle bişey mi?
Aaa kullansaydin yaaa bisurru para vermisin bide resim attim ondanmiydibseninki
Misafirim var cok yogunum. Sevincimi paylasmak istedim.
3 haftadir bu topicteyim 72.8 den -7o.1 e dustummm
200 gr daha verip 70 den kurtulamadim ama superrr mutluyumm
Supersin cok ii gidiyosun coooook az kaldi
Ooo cok iyiii afiyet olsun

Canim ozaman bu bekimdeki inanilmaz kalinlik ney 2 gunde nasil bukadarbkilo aldim yaa
ooffff yaaa...bu durum son birkaç gündür bende de var...sen aşabildin mi canım sorunu? şuan nasılsın? bende de acayip şişlik mi nedir anlamadım bi durum var yaaa.. kendimi çok kötü hissediyorum şuan... tamam birkaçgündür azcık sınırları aştım ama bu nasıl bi anda değişimdir yaaa...

Sabah Kaşarlı yumurtaazicik ekmek
Öğlen
Yarim tabaktan azPırasa
1 kasik etli patates
Az çorba
2 kaşık bulgur
1 baklava
Aksam
1 tabak et yemeği
Bol salata 5 cigkofte
Çok oldu sanırım

Ben birazcik astim cok degil hatta okadar taktimki kafaya korse takiyorum artik bi onceki sayfafa var bak istersen

Sabah Kaşarlı yumurtaazicik ekmek
Öğlen
Yarim tabaktan azPırasa
1 kasik etli patates
Az çorba
2 kaşık bulgur
1 baklava
Aksam
1 tabak et yemeği
Bol salata 5 cigkofte
Çok oldu sanırım
Canim cesit cok ama miktarlar az aksam birazbfazla olmus galiba of doya doya yemek yemeyiboLedim tabaklar dolusu

Kızlar gunaydın çok şükür zencefil kürü günüme kawuştum tadı iğrenç olsada bırgund werdırdığı yarım kiloya değer bu sabah 69#5çıktm 68i bikere gördum buhafta dahada göremedm kürden soraki sabah yarın yanı görurum simdı yedım we birtabak brokojı corbası yicem kahwaltı bıle yapmak gelmıo içmdn okadar kestiki suan iştahımı

Marlin tarıfı yazıyorum 2buyuk brokolı 2hawuc 1soganı buyuk buyuk doğra yıka we yarım tenceredn biraz ck suda kaynat zaten hemen pisıo kontrol et pısınce blendırdan geçır bır yandan sos yapıcaz yarım kaşık salcayı yağda kawur ama ben su döktum salçayı suda kawurmus oldum 5*6 dıs sarımsağı rendele salcayla kawrulsun we içine bir kuçük awuç mısır unu dök az karıstır çorbaya dök topak olmasın die sosa corba suyundan dök önce we bol acı biber koykı metabolızma hızlansn canım

Kızlar dun rekor kırdm gunduz 3te dısarda yedim dun we sabaha kadar hc bıse yemedm 69#0 la uyandm

Birde geçen teyzemler falan toplandk jartiyer korseyı giydım incecik oldu belim teyzem şaşırdı nakadar zayıflamışsn kocaman göbeğn wardı karnın içe göçmus simdı daha zayıflama yeter dedı ck motiweym buaralar çk iştahm kesildi ama hala 69dayım ben lahana çorbası dıyetı uygulucam bırhaftada 5kilo falan werılıyomuş biraz şok diyet ama en azından 65e inip şuankı dikkatlı yemeyı dewam ettırmeyı dusunuym cunku çk yawas uzun zamandır 1kilo anca werdm nedersnz beraber içekmi çorbayı

Bende benim telde sıkıntı var sandım
Sabah
Cemen
Zeytin
Biraz ekmek

Öğlen
1 dilim börek
2 bardak ayran
Bol salata
4 5 üzüm

Iyi aksamlar arkadaş lar çok şükür gelmiş forum
Bugün yediklerim in yazmaya utanıyorum
Rengli olmuşum dün tatlı krizini bastıramadim çok kötüyüm yarına toparlarim inşallah F ftmk E Elseven Süpersiniz canlarim
Bana bu 70ler zimmetli bu gidisle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…