Gecmis olsun cocuk hasta olunca anneler cok yipranio ama onemli olan onlarin sagligi kac yasindalar onlari birakip yuruyuse gidebiliyosun buyukler galibaBende yazayim artik kafa gitti zaten unutkanim b12 kaynakli . 5 dk once naptigimi hatirlamiyorum
Cocuklarda hasta ufak olan cok huysuz canim cikti ya
Sabah yuruyus yaptim ,meburi ve 1 pogaca yedim cayla
Oglen 3 kasik yagsiz sayilcak yesil fasulye
2 kasikti sanirim light ton baligi
Yarim dilim ekmek
Aksam 3 yemek kasi yagsiz patlican ezme
Yarim dilim ekmek
Arada t.kahve ve suu
Aynen oyle cocuklar huysuzlasiyo biz bitiyoruz..Gecmis olsun cocuk hasta olunca anneler cok yipranio ama onemli olan onlarin sagligi kac yasindalar onlari birakip yuruyuse gidebiliyosun buyukler galiba
Yediklerin guzel buarada oldukca az
Benimde kucuk kizim var onunlabyuuryuse gidemiyorum senden fikir alicaktim nasil beveriyosun kizinla nasil gidiyosun diye evet az cok tanidik artikOyle bi sordunki sanki ben aldim diyip alnadim sende beni taniyosun
Doktora goturdum cnm ikisinide
Valla durmuyorBenimde kucuk kizim var onunlabyuuryuse gidemiyorum senden fikir alicaktim nasil beveriyosun kizinla nasil gidiyosun diye evet az cok tanidik artik
AynennnnnnnnO degilde ben aciktim ya
Eee nasil tempolu yuuryon cocugu perisan etme bari pesindeValla durmuyor
Yurumuyor
Kucakta hep
Oyle uyuma huyuda yok arabada. Cikolata kraker bazen oyaliyo
Evet hadi meyve yiyelimAynennnnnnnn
Ama cıssssssss
Meyvemi yesek
Çok giremiyorum malum iki bebiş var yazabilirsem yazarımBasla canim 60lara dusersin insallah burda paylasirsan yediklerini seviirim
Kac yasindalar canimÇok giremiyorum malum iki bebiş var yazabilirsem yazarım
Bir tanesi 21 aylık diğeri 9 aylıkKac yasindalar canim
Abooo allah yardimcin olsun pespesemi hamile kaldin coook zordur cokkkkBir tanesi 21 aylık diğeri 9 aylık
E Elseven cim tarifini verde bizde yapalimYarin brokoli corbasi yapalim kizlar benim evde varvyapicak cok zayiflayiyomus ve cok lezzetliEki Görüntüle 1701628
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?