70 lerden kurtulmak isteyenler buraya

Gecmis olsun cocuk hasta olunca anneler cok yipranio ama onemli olan onlarin sagligi kac yasindalar onlari birakip yuruyuse gidebiliyosun buyukler galiba
Yediklerin guzel buarada oldukca az

Gecmis olsun cocuk hasta olunca anneler cok yipranio ama onemli olan onlarin sagligi kac yasindalar onlari birakip yuruyuse gidebiliyosun buyukler galiba
Yediklerin guzel buarada oldukca az
Aynen oyle cocuklar huysuzlasiyo biz bitiyoruz..
Kizim 3.5
Oglum 7.5
Malesef cok zor onlarla cikiyorum. Bu sene servise vermedik ben goturup getiriyorum. Bebek arabasinda durmuyo,yere koysan yurumuyor. Kucagimda hep. O yuzden diyorumki 30 dk mi yurudum 1 saatlik kalori harciyorumdur:)

Oyle bi sordunki sanki ben aldim diyip alnadim sende beni taniyosun

Doktora goturdum cnm ikisinide

Oyle bi sordunki sanki ben aldim diyip alnadim sende beni taniyosun

Doktora goturdum cnm ikisinide
Benimde kucuk kizim var onunlabyuuryuse gidemiyorum senden fikir alicaktim nasil beveriyosun kizinla nasil gidiyosun diye evet az cok tanidik artik

Benimde kucuk kizim var onunlabyuuryuse gidemiyorum senden fikir alicaktim nasil beveriyosun kizinla nasil gidiyosun diye evet az cok tanidik artik
Valla durmuyor
Yurumuyor
Kucakta hep

Oyle uyuma huyuda yok arabada. Cikolata kraker bazen oyaliyo

Kizlar bakin ne buldum karnabahar kisiri
Kisir yemeueli cok oldu kalori deposu gibi geliyo bana ama bu kisiri yersek hicde kilo yapmaz , denicem yarin

Ben 1 haFTA pul biber limon yoğurt kurunu yaptım sarkık Karnım toparlandı sanki faydasını gördüm tavsiye ederim ben hiç acı yemem ama bu kolay yutuluyo bitince biraz ekşili k kalıyo sadece ve orjinal Maraş biberiy le yaptim

Dün
Sabah
Peynir salatalık domates

Öğlen
5 6 küçük sarılmış lahana
Yarım kepçe mercimek
10 falan zeytin
1 dilim ekmek
Salata

Aksam
1kepce pırasa yemeği
Yarım tabak balık yemeği
Salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…