Ben özel bir okulda sınıf öğretmeniyim, 4+4+4 den dolayı küçük yaş grubunda olan 1.sınıf öğrencilerini okuttum. Bu sene ogrencilerimi 4.sınıftan mezun ettim. 1.sınıfa başlamadan öğrenciler olgunluk testine alınırlar, dusuk puan alan öğrencilerin aileleri ile gorusulur, aile ona gore yönlendirilir. Size tavsiyem çocuğunuz göndermek istemiyorsanız, göndermeyin. Bir sene geç başlayan öğrencilerim hem daha başarılı oldular, hemde aileleri yıpranmadi. Ülkemizde sınav gerçeği var, geç başlayan öğrencilerin bu sınavlarda daha başarılı olduklarını gördüm. Çevremdeki öğretmen ailelerin bazilari çocuklarını geç gönderdiler ve eğitim öğretim hayatları çok başarılı. Geç gondermenizi tavsiye ederim. Rapor almanıza da gerek yok, agustos veya eylül ayınin basinda okul idaresi ile gorusup çocuğunuzun yeniden anasınıfında gitmesini istemeyiz yeterli. Cocugunuza başarılı bir ömür diliyorum
71 aylık ne yahu
Siz hâlen ay saydığınıza göre anaokuluna da zor gönderirseniz o çocuğu.
allasen 71 ay mı saydın cıdden
kac yasa tekabul edıyor 6 mı
6 de gec
been olsam 7 yasında gonderırım ılk okula sız cocugunuzu bızden daha ıyı tanırsınız
bırsey sorucam
cocugunuza bırı yasın kac dedıgınde ne dıyor
71 aylık ne yahu
Hala ay mi sayiyorsunuz
Çocuk okul çağina gelince bi bakmissiniz siz de ay sayıyorsunuz.neden hala aylık denıyor? cocuk okula gıdecek hala 71 aylık
benım minnoş yaşına girsin soranlara yaş söyleyecegım
çok karısık saymam ben yaaÇocuk okul çağina gelince bi bakmissiniz siz de ay sayıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?