- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
- Konu Sahibi isimsiz965
-
Kız rahatsız oluyorum demiş burada özgürlükten şundan bundan bahseden arkadaşlar da sorunlusun galiba ne güzel işte niye koymasin falan demişler. Valla mahrem diye bir şey var. Demekki kız kendini 200 300 tane erkeğin görmesini istemiyor. Ki ben de asla istemem. Düşünün ki normal hayatta tek başınıza 200 300 erkeğin ortasında kalmıssiniz, ne hissedersiniz? Başta selâmün aleyküm demenden fikirlerin anlaşılıyor zaten, bence bazıları da senin fikirlerini anladığı için her özgürlüğü savundukları halde seni savunmadilar. ..
Velhasili diyeceğim o ki eğer erkek, eşi olacak bir kadını 300 erkeğin arasına rahatça atabiliyorsa (ki bu sanal ortam bile olsa ayrıca o sanal ortamlarda neler döndüğünü de çok iyi biliyoruz) ben onun özenip de paylastigini düşünmem. Bizim bi yapımız kurallarımiz var HERKES gibi! Ve o kuralları kimse aşmamalıdır. Kendinizden ödün vermeyin lütfen. Gerekirse ailenizle paylaşın. Bir bayan eşinin onu gözü gibi korumasını kollamasini ister.
Dinimizce kendini sergilemek ne kadar doğru? Dini değerlerden bahsedin ve beni gerçekte 300 erkeğin arasına tek kız olarak koyar misin? Diye sorun. Neden nisanlisini başkalarına göstermek istesin ki? Çok saçma ve iğrenç bence de. Kusura bakmasın kimse de....Selametle
Bu da mı dert keşke benimki koysa, çarşaf çarşaf bizi yayınlasa herkesin derdi başka işte
Bence ortada hiç sorun yok. Aksine sevinmelisin sevdiğin adam nişanlı olduğunuzdan ne kadar mutlu ki arkadaşlarınızla da paylaşmak istiyo baksana özeniyorum demiş bi'de
Ya gercekten bazi arkadaslar konuyu nereye cekmisler ya ne yani fotomu paylasmami sevmiyorum diye disarida mi cikmayacagim siz benim sevdgim herseyi sevmek zorunda misiniz ya da ben sizin her sevdiginizi sevmek zorundamiyim nasil bir tavirdir sizinkisi ne yani foto paylasmayanin yasama hakki yok oyle mi lutfen boyle yorum yapacak kisiler yazmasin.. insaf ya sadece bir paylasim yaptim nerelere cektiniz sevmiyoeum fotomu paylasmayinsevmek zorundada degilim kim ne dusunuyorsa dusunsun isteyende disari da cikma diye sitem etsin..Ozgurlukten bahseliyor ama daha dusunceye bile saygi gosteremeyenler var..
Valla sagol canim duygularimi cok iyi ifade ettin..
Selamun aleykum arkadaslar canım cok sıkkın. Nisanliyim nisanlim fotomuzu face. Sayfasina koyup paylasiyor ama ben bundan cok rahatsiz oluyorum.Ya ne bilim fotografimin facede onun 200 300 tane arkadasinin gormesini istemiyorum. Bunu onada soyledim ama alakadar bile olmadi biliyorum kötü düşündüğü icin yapmiyor ama ben sevmiyorum fotomun gorulmesini rahatsiz oluyorum.
Ya gercekten bazi arkadaslar konuyu nereye cekmisler ya ne yani fotomu paylasmami sevmiyorum diye disarida mi cikmayacagim siz benim sevdgim herseyi sevmek zorunda misiniz ya da ben sizin her sevdiginizi sevmek zorundamiyim nasil bir tavirdir sizinkisi ne yani foto paylasmayanin yasama hakki yok oyle mi lutfen boyle yorum yapacak kisiler yazmasin.. insaf ya sadece bir paylasim yaptim nerelere cektiniz sevmiyoeum fotomu paylasmayinsevmek zorundada degilim kim ne dusunuyorsa dusunsun isteyende disari da cikma diye sitem etsin..Ozgurlukten bahseliyor ama daha dusunceye bile saygi gosteremeyenler var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?