- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
- Konu Sahibi isimsiz965
-
Selamun aleykum arkadaslar canım cok sıkkın. Nisanliyim nisanlim fotomuzu face. Sayfasina koyup paylasiyor ama ben bundan cok rahatsiz oluyorum.Ya ne bilim fotografimin facede onun 200 300 tane arkadasinin gormesini istemiyorum. Bunu onada soyledim ama alakadar bile olmadi biliyorum kötü düşündüğü icin yapmiyor ama ben sevmiyorum fotomun gorulmesini rahatsiz oluyorum.
Ya kizlar oldum olasi sevmedim foto koymayi sadece face icin gecerli degil hic bir sosyal paylasim sayfasina yani kendimin varkende sevmiyordum koymayi her insanin bir huyu vardir benimde bu huyum var sevmiyorum hic. Zaten foto cekinmeyide sevmiyorum ama nisanlamin israriyla cekiniyorum hani bazi insanlari fobisi vardir ya foto cekinmeyi sevmez yani nasil olursa olsun guzel cikmadigini dusunur benimde oyle ; (
anlıyorum ee ozaman napacaksın nişanlını al karşına konuş ben sevmiyom ne senin zorun de en büyük derdin bu olsun inşalah
Ya kizlar oldum olasi sevmedim foto koymayi sadece face icin gecerli degil hic bir sosyal paylasim sayfasina yani kendimin varkende sevmiyordum koymayi her insanin bir huyu vardir benimde bu huyum var sevmiyorum hic. Zaten foto cekinmeyide sevmiyorum ama nisanlamin israriyla cekiniyorum hani bazi insanlari fobisi vardir ya foto cekinmeyi sevmez yani nasil olursa olsun guzel cikmadigini dusunur benimde oyle ; (
nişanlınız güzel bulmasa sizi koyarmı sizce:)
bende dert etmeyin..kıskananlar çatlasın modunda rahat olun...
Tatlim bende sevmem fotograf paylasilmasini ama nisanliniz paylasiyormus, siz birbirinizi tanimiyor musunuz yoksa? Sizin bundan rahatsiz olacaginizi bilmiyor mu? Ya da nisanli misiniz gercekten? Gormesinden cekindiginiz birisi mi var? Biz tum bayanlar fotograflarda guzel ciktigimizi dusunmeyiz zaten yalniz bu tek basina gecerli bir gerekce olamaz kanimca.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim biliyor sevmedigimi ama oda diyor butun arkadaslarim paylasiyor bnde ozeniyorum nisanlimla fotomu koymak istemiyorum diyo
E koysun o zaman ne olacak ya bu sorun mu yavrum ya?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selamun aleykum arkadaslar canım cok sıkkın. Nisanliyim nisanlim fotomuzu face. Sayfasina koyup paylasiyor ama ben bundan cok rahatsiz oluyorum.Ya ne bilim fotografimin facede onun 200 300 tane arkadasinin gormesini istemiyorum. Bunu onada soyledim ama alakadar bile olmadi biliyorum kötü düşündüğü icin yapmiyor ama ben sevmiyorum fotomun gorulmesini rahatsiz oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?