73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

Maşallah çok iyi listen iyi de kilo vermissin . fakat zaten ceviz ekmeğin yerini tutuyor ayriyetten ekmek yemeğe gerek yok diye düşünüyorum çünkü ben hiç ekmek yemiyorum

evimde tartı var ama tartılmıcam ayda bir tartılcam daha büyük rakamlar görürsem daha çok motive olurum :))) gramlar beni kesmicek gibi :) her ayın 6sında tartılacağım :))
Oho ben bi ay dayanamam kilo verdiğimi haftadan haftaya en azından görmem lazım motive olup hirslanmam için :)

Benim doktorum haftada bir tartil ve ayni cihazla tartil dedi yaniltici olmamasi amaciyla. insallah kilo veririz kizlar 60 kg a kadar inmem gerek... birde ben sekere hic dayanamiyordum 1 haftadir tek bir sekerli bisey yemedim tadini unuttum. bu arada tarcinli su iciyorum metobolizmayi hizlandiriyomus benim cok yavaş çıktı

Çok doğru yapıyorsun benimde canım çok tatli isterse tarcinli sut içiyorum dengeliyor

evet tarçın süper işe yarıyor.

Maşallah çok iyi listen iyi de kilo vermissin . fakat zaten ceviz ekmeğin yerini tutuyor ayriyetten ekmek yemeğe gerek yok diye düşünüyorum çünkü ben hiç ekmek yemiyorum
Doktorum öyle söyledi bilemiyorum ki ceviz yag yakimini hizlandiriyomus ben sekere dayanamadigim icin sanirim sekerim duser diye vermis olabilir

Birde eve koşu bandi almayi düşünüyorum çünkü hayatimda hic hareket yok yuruyebilecegim bir yerim yok. siz neler yapiyorsunuz spor olarak
Bende evde yürüyüş yapıyorum LESLİE SANSONE İLE internet varsa evde açıp bak koşu bandına bile gerek yok acayip terletiyor insanı :)

Kızlar ya benim tek sorunum SU hiç icemiyorum ya 2 gün bile icmiyorum bazen aklıma hiç gelmiyor sevmiyorum nasıl zayifliycam susuz bilmiyorum

Kızlar ya benim tek sorunum SU hiç icemiyorum ya 2 gün bile icmiyorum bazen aklıma hiç gelmiyor sevmiyorum nasıl zayifliycam susuz bilmiyorum
Su icmek için aksamdan 1 lt suyun icine 1 cubuk tarcin atiyorum ve surekli aciktikca iciyorum bitince bir daha su dolduruyorum hem meyve suyu gibi oluyor hemde su cier gibi degil bende de ayni problem vardi

Ben bayağı yaptım laslie ile =) ama artık son çare olarak yürüyüş bandı aldım mecburen vakitsizlikten.Şimdi mutlaka hergün 40 dk yürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…