- 29 Ağustos 2016
- 435
- 301
- 53
- Konu Sahibi Cilekli Turtam
-
Maşallah çok iyi listen iyi de kilo vermissin . fakat zaten ceviz ekmeğin yerini tutuyor ayriyetten ekmek yemeğe gerek yok diye düşünüyorum çünkü ben hiç ekmek yemiyorumKizlar ben mesajlarin hepsini okuyamadim.
Fakat bende 73 kiloyum boyum 157
1 haftadir diyet programındayım
Diyetisyen destegi aldim pco teşhisi konuldu. Diyet listemi sizlerle paylasmak istedim. 1 haftada 1.3kg verdim ben ama telefonuma alarm kurdum öğün zamaninda çalıyor hic atlamiyorum.
Oncelikle sabah kahvaltisinda 3 yemek kaşık çökelek, 6tane yeşil zeytin, 2 ceviz,2dilim kepekli ekmek (ekmek olmazsa şeker düşüp acikma hissi ve metobolizma yavasliyomus) bol yesillik yedim.
Oho ben bi ay dayanamam kilo verdiğimi haftadan haftaya en azından görmem lazım motive olup hirslanmam için :)evimde tartı var ama tartılmıcam ayda bir tartılcam daha büyük rakamlar görürsem daha çok motive olurum :))) gramlar beni kesmicek gibi :) her ayın 6sında tartılacağım :))
aynen ben de ekmeği tamamen çıkardım valla listemden ve hayatımdan.Maşallah çok iyi listen iyi de kilo vermissin . fakat zaten ceviz ekmeğin yerini tutuyor ayriyetten ekmek yemeğe gerek yok diye düşünüyorum çünkü ben hiç ekmek yemiyorum
amaaa ya bir ay sonunda direk 4 kilo gittiğini gösterirseeeeeeeeeeeeeee :))))))))Oho ben bi ay dayanamam kilo verdiğimi haftadan haftaya en azından görmem lazım motive olup hirslanmam için :)
Çok doğru yapıyorsun benimde canım çok tatli isterse tarcinli sut içiyorum dengeliyorBenim doktorum haftada bir tartil ve ayni cihazla tartil dedi yaniltici olmamasi amaciyla. insallah kilo veririz kizlar 60 kg a kadar inmem gerek... birde ben sekere hic dayanamiyordum 1 haftadir tek bir sekerli bisey yemedim tadini unuttum. bu arada tarcinli su iciyorum metobolizmayi hizlandiriyomus benim cok yavaş çıktı
evet tarçın süper işe yarıyor.Benim doktorum haftada bir tartil ve ayni cihazla tartil dedi yaniltici olmamasi amaciyla. insallah kilo veririz kizlar 60 kg a kadar inmem gerek... birde ben sekere hic dayanamiyordum 1 haftadir tek bir sekerli bisey yemedim tadini unuttum. bu arada tarcinli su iciyorum metobolizmayi hizlandiriyomus benim cok yavaş çıktı
Doktorum öyle söyledi bilemiyorum ki ceviz yag yakimini hizlandiriyomus ben sekere dayanamadigim icin sanirim sekerim duser diye vermis olabilirMaşallah çok iyi listen iyi de kilo vermissin . fakat zaten ceviz ekmeğin yerini tutuyor ayriyetten ekmek yemeğe gerek yok diye düşünüyorum çünkü ben hiç ekmek yemiyorum
Oda ayrı bi mutluluk canım :))amaaa ya bir ay sonunda direk 4 kilo gittiğini gösterirseeeeeeeeeeeeeee :))))))))
Hmmm olabilir :)Doktorum öyle söyledi bilemiyorum ki ceviz yag yakimini hizlandiriyomus ben sekere dayanamadigim icin sanirim sekerim duser diye vermis olabilir
Bende evde yürüyüş yapıyorum LESLİE SANSONE İLE internet varsa evde açıp bak koşu bandına bile gerek yok acayip terletiyor insanı :)Birde eve koşu bandi almayi düşünüyorum çünkü hayatimda hic hareket yok yuruyebilecegim bir yerim yok. siz neler yapiyorsunuz spor olarak
Evet onu unutmusum bir ara yapiyordum sen soyleyince aklima geldi simdi 45 dakikada 3 mil dimiBende evde yürüyüş yapıyorum LESLİE SANSONE İLE internet varsa evde açıp bak koşu bandına bile gerek yok acayip terletiyor insanı :)
Su icmek için aksamdan 1 lt suyun icine 1 cubuk tarcin atiyorum ve surekli aciktikca iciyorum bitince bir daha su dolduruyorum hem meyve suyu gibi oluyor hemde su cier gibi degil bende de ayni problem vardiKızlar ya benim tek sorunum SU hiç icemiyorum ya 2 gün bile icmiyorum bazen aklıma hiç gelmiyor sevmiyorum nasıl zayifliycam susuz bilmiyorum
Valla her gün sabah kahvaltıdan sonra 1 saatten fazla yürüyorum sahil kenarında. Bir de haftada 4 gün fitness yapıyorum 1 buçuk saat falan o da :)Birde eve koşu bandi almayi düşünüyorum çünkü hayatimda hic hareket yok yuruyebilecegim bir yerim yok. siz neler yapiyorsunuz spor olarak
Ne kadar sanslisiniz sahil gorebiliyosunuz ben tarlanin ortasindayim anadolunun ücra bir köşesindeValla her gün sabah kahvaltıdan sonra 1 saatten fazla yürüyorum sahil kenarında. Bir de haftada 4 gün fitness yapıyorum 1 buçuk saat falan o da :)
Ben 5mil olanı yapıyorum beni anca yoruyor :)Evet onu unutmusum bir ara yapiyordum sen soyleyince aklima geldi simdi 45 dakikada 3 mil dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?