73 kilodan 60 kiloyaa :) varmı bana yol arkadaşı ? :)

Hurmanın faydası neymiş canım? her gün yenmesini gerektirecek kadar?
Benim insülin direncim çok düşük.Tatlı ihtiyacımdan ve de aşırı tok tuttuğundan.Gerçekten de hayatımda ilk defa bu kaadr süre tatlı yemeden kalabildim.Düşünün ben hergün çikolata hiç birşey yok mu küp şeker yerdim.Şu an hiç canım istemiyor.

Ekmek yemiyorum türk kahvesine çok şaşırdım şekersiz içilebilir diye dusunuyordum. Akşam saydiklarina harfiyen uyuyorum findikla hurmada yersem gayet doğru ilerliyormusum :)

Aslında mantıklı ya dediğin 5 ayda 15 kilo da iyi tabi aman gitsin de kaç ayda gidiyorsa gitsin artık :)

Sabahları 1 haşlanmış yumurta mutlaka ayrıca metobolik karışım diye birşey var ondan sabahları 1 bardak içiyorum.Onun içinde de 2 yeşil elma kabukları soyulmuş ve 4 e bölünmüş 4 çay kaşığı tarçın ve 4 top karabiber 1.5 lt suyu tencereye alın içine bunları ekleyin ve 1 dk kadar karıştırın daha sonra ateşten alıp blendırdan geçirin sürahiye koyun.Buzdolabında bekliyecek ve her sabah kahvaltıda 1 sb içilecek doktorum bunu verdi bana bu da metobolizmayı hızlandırıyor. Ve enerji veriyor.

Bak sana bişey diyim eğer 5 ay diyet yaptıysan 5 ayda koruma evresi yapman lazimki daha alma yasin . yoksa aliniyr örnek vereyim diyette 1 dilim ekmek yedin koruma evresinde sadece 2 dilim yemen lazım 5 ay dolana kadar böyle böyle sonra normal düzene donebiliyorsun

Anladım, eğer şeker ve tatlı çok zorluysa, çubuk tarçını hemen çay şeklinde demleyip içebilirsin. Mükemmel şekilde kan şekerini dengeliyor. Ya da yoğurdun içine bi kaşık toz tarçın ekleyebilirsin. :)

Ben bu dedigini yarın yapayım kesinlikle belki bende de ise yarar :)

Aslında benimki diyet değil. Artık şeker, hamur işi, abur cubur tarzı şeyleri tüketmeyi düşünmüyorum o yüzden korunma evresinde zorlanmam :)

Aslında benimki diyet değil. Artık şeker, hamur işi, abur cubur tarzı şeyleri tüketmeyi düşünmüyorum o yüzden korunma evresinde zorlanmam :)
Benim için bu dediklerin bir hayal bile değil=((Maalesef arkadaşlar diyetisyen asla tatlı vermiyor.

Düşkün degil sen tabikide zorlsnmazsin ama malesef ben öyle değilim tatlıya çok bagimliyim onsuz yapamiyordum ama en azından bir süre yapi cam 1 ay hiç yememeyi deniycem ondan snra zaten tadını unutuyorsun :)

3 günde bir tartılıyorum.Ama evdeki ile ordaki varklı biraz makine gibi bişey o .Bir kaç gram oynuyor arasında.Hergün tartılınca moralim bozuluyor.Ve aslında tartılmakta yasak.
Benim evimde tartı yok onun için haftada bir eczanede tartilcam :)

Kizlar ben mesajlarin hepsini okuyamadim.
Fakat bende 73 kiloyum boyum 157
1 haftadir diyet programındayım
Diyetisyen destegi aldim pco teşhisi konuldu. Diyet listemi sizlerle paylasmak istedim. 1 haftada 1.3kg verdim ben ama telefonuma alarm kurdum öğün zamaninda çalıyor hic atlamiyorum.
Oncelikle sabah kahvaltisinda 3 yemek kaşık çökelek, 6tane yeşil zeytin, 2 ceviz,2dilim kepekli ekmek (ekmek olmazsa şeker düşüp acikma hissi ve metobolizma yavasliyomus) bol yesillik yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…