75,5 kilodan 60 kiloya destek verinn kilo verelim

önümüzdeki 2.5 ay içerisinde en azından 10 kilo vermek istiyorum, ay sonunda diyetisyene de başlayacağım. böyle kafama göre diyetlerle 3 verip 5 alıyorum yerimde sayıyorum aylardır.

önümüzdeki 2.5 ay içerisinde en azından 10 kilo vermek istiyorum, ay sonunda diyetisyene de başlayacağım. böyle kafama göre diyetlerle 3 verip 5 alıyorum yerimde sayıyorum aylardır.

benimki diyetisyenin yazdıgı ben biraz carpıttım sadece diyetisyene gittim bende ayda 3 kilo falan dio işte 6ay da falan anca gelirsin ideal kilona dedi sabredemedim

bende 73-74kilo falanım boyumda 1.68 vermek istiyorumda bi türlü başlayamıyorum önceden kendimi tutabiliodum ama artık daha bi iştahım açıldı sanki dur diemiyorum son gaz gidio :))

bende 73-74kilo falanım boyumda 1.68 vermek istiyorumda bi türlü başlayamıyorum önceden kendimi tutabiliodum ama artık daha bi iştahım açıldı sanki dur diemiyorum son gaz gidio :))

bende ya evlendim saldımmı hakkatten naptım ben 1ayda 10 kilo wermiş insandım yaa

benimki diyetisyenin yazdıgı ben biraz carpıttım sadece diyetisyene gittim bende ayda 3 kilo falan dio işte 6ay da falan anca gelirsin ideal kilona dedi sabredemedim

istikrarlı bir şekilde verirsem 6 aya da razıyım
çünkü son 6 aydır isveçinden dukanına denemediğim diyet kalmadı, 70 e kadar iniyorum biraz gevşettiğim an verdiklerimin hepsini geri alıyorum. özellikle isveç beni mahvetti, 2 hafta yaptım 5 kilo verdim bırakınca 1 haftada 8 kilo aldım, metabolizmam altüst oldu.
yani yavaş olsun tam olsun diyorum artık

isvec fenadı yaa.. almadım ama ben ya

Bence kalori hesabı yaparak diyet yapmalısın. Ben bu şekilde 12 kg verdim ve almıyorum geri çok şükür.. Kiloyu veriyorsun vücudun alışa alışa ve sabitlenerek kilo vermeye devam ediyorsun. Bu yüzden kalori hesabı en iyisi.. Tavsiye ederim. Birde ben Jillian level 1 e başladım dün. 30 günlük bir egzersiz programı.. Harika egzersizler var. Yarım saat sürüyo ama ter içinde kalıyorsun ve vücudunun her yeri çalışıyor.. İnanılmaz yağ yakılıyor. Bence denemelisin.. Herkese tavsiye ederim..

Tartılmaya korkar oldum artık 2 gündür pirinç lapası diyetindeydim yarın sabah tartılıcam kaç gitmiş bakalım

kızlar bugünde böyle beslendim sabah 74,4tüm simdi 74
16 agustos cuma 800 kalori
sabah 74,4
*yarım sımıt
*ayran
ara
*1 elma
oğle
*yarım sımıt
*yarm bardak ayran
ara
*frappe tek sekerli
aksam
*2 dılım ekmek
*tavuklu salata
ara
*1 00gr üzüm

Ben sabah yeşil çay içtim yanında da yumurta yedim, öğlen pirinç lapası yedim aralarda salata, elma yedim hep 1:30 saat önce de yine lapamı ve salatamı yedim 1 sürahı suyumu da bitirdim böyle yazınca yediklerim çok az geldi ama pirinç lapası cidden doyuruyo beni iştahım falan kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…