önümüzdeki 2.5 ay içerisinde en azından 10 kilo vermek istiyorum, ay sonunda diyetisyene de başlayacağım. böyle kafama göre diyetlerle 3 verip 5 alıyorum yerimde sayıyorum aylardır.
olur cnm yaa sen kac kilo olmak istiyorsun?
Bende 55 olmak istiyorum. Şu an 75.5 olmuşum.. Yarım kg gitmiş.. Çok mutluyum..
Bende 55 olmak istiyorum. Şu an 75.5 olmuşum.. Yarım kg gitmiş.. Çok mutluyum..
bende 73-74kilo falanım boyumda 1.68 vermek istiyorumda bi türlü başlayamıyorum önceden kendimi tutabiliodum ama artık daha bi iştahım açıldı sanki dur diemiyorum son gaz gidio :))
benimki diyetisyenin yazdıgı ben biraz carpıttım sadecediyetisyene gittim bende ayda 3 kilo falan dio işte 6ay da falan anca gelirsin ideal kilona dedi sabredemedim
istikrarlı bir şekilde verirsem 6 aya da razıyım
çünkü son 6 aydır isveçinden dukanına denemediğim diyet kalmadı, 70 e kadar iniyorum biraz gevşettiğim an verdiklerimin hepsini geri alıyorum. özellikle isveç beni mahvetti, 2 hafta yaptım 5 kilo verdim bırakınca 1 haftada 8 kilo aldım, metabolizmam altüst oldu.
yani yavaş olsun tam olsun diyorum artık
istikrarlı bir şekilde verirsem 6 aya da razıyım
çünkü son 6 aydır isveçinden dukanına denemediğim diyet kalmadı, 70 e kadar iniyorum biraz gevşettiğim an verdiklerimin hepsini geri alıyorum. özellikle isveç beni mahvetti, 2 hafta yaptım 5 kilo verdim bırakınca 1 haftada 8 kilo aldım, metabolizmam altüst oldu.
yani yavaş olsun tam olsun diyorum artık
Tartılmaya korkar oldum artık 2 gündür pirinç lapası diyetindeydim yarın sabah tartılıcam kaç gitmiş bakalım
selam kızlar 76 kilo boy 1.64 bende katılım mi aranıza yahu :) 65 e düşmek niyetim :)
gel cnm walla :)) bakalım ulascakmıyız arzumuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?