Ben sabah yeşil çay içtim yanında da yumurta yedim, öğlen pirinç lapası yedim aralarda salata, elma yedim hep 1:30 saat önce de yine lapamı ve salatamı yedim 1 sürahı suyumu da bitirdim böyle yazınca yediklerim çok az geldi ama pirinç lapası cidden doyuruyo beni iştahım falan kalmıyo
hadi yaa onu bendemi denesem acaba
Dene dene, 2 günde 2 kilo verdiriyormuş ben ne kadar verdiğimi sabah görücem
69.4 olmuşuum
kızlar bende katılabılırmıyım :) bende 72 kıloyum 60olmaya calısıyorum dukan dıyetı ypıyorum :)
karışık bebem ya :)nasıl anlatayım ki:) biissürü evre var :) kilo gercekten veriliyor sonra verdiğin kiloyu koruma evresi cart curt ar :):) ben kurban bayramına kadar 60 olacagım ınsaallah :) yani dukan testi öle dio :) ki daha dün başladım baskülüm 69 u bile göstermiyo 68.7 falan öyle :) ama masraflı yaaa hep et et et yiyonilk dört gün
bnmde hedefim kurbana kadar 65 olmak hakkımızda hayırlısı:)) nası testmiş o ya yappak bizde:)
netten dukan testi diyeti die arat bebem bulursun :) ben türkcesini bulamadım ingilizceden yaptım..ingilizce bilmiyorum google amcanın çevirisinden yararlandım
naptın vermeye basladınmı kiloları:)
dukanı bıraktım hayatım :) malii olarak ete vs para yetiştiremedim.. benim için diyet falan sınırlı şeyler olmuyor ya :) yapamadım..
Yanınızdayız, desteklerimizi esirgemiyoruz :)
Kızlar uzun zamandır giremiyordum netim yoktu, sporu da bıraktım biraz çünkü ayağımı burkmuştum yürüyemiyordum bile. Bugün tekrar başladım hala 69 um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?