75,5 kilodan 60 kiloya destek verinn kilo verelim

hadi yaa onu bendemi denesem acaba

kızlar bende katılabılırmıyım :) bende 72 kıloyum 60olmaya calısıyorum dukan dıyetı ypıyorum :)

karışık bebem ya :)nasıl anlatayım ki:) biissürü evre var :) kilo gercekten veriliyor sonra verdiğin kiloyu koruma evresi cart curt ar :):) ben kurban bayramına kadar 60 olacagım ınsaallah :) yani dukan testi öle dio :) ki daha dün başladım baskülüm 69 u bile göstermiyo 68.7 falan öyle :) ama masraflı yaaa hep et et et yiyon ilk dört gün

ne güzel kızlar gidiyor kilolar, ben hala 76 yım, yarın ciddi bir başlangıç yapıcam, haftaya da diyetisyen randevum var

bnmde hedefim kurbana kadar 65 olmak hakkımızda hayırlısı:)) nası testmiş o ya yappak bizde:)

bnmde hedefim kurbana kadar 65 olmak hakkımızda hayırlısı:)) nası testmiş o ya yappak bizde:)

netten dukan testi diyeti die arat bebem bulursun :) ben türkcesini bulamadım ingilizceden yaptım.. ingilizce bilmiyorum google amcanın çevirisinden yararlandım

netten dukan testi diyeti die arat bebem bulursun :) ben türkcesini bulamadım ingilizceden yaptım.. ingilizce bilmiyorum google amcanın çevirisinden yararlandım

naptın vermeye basladınmı kiloları:)

dukanı bıraktım hayatım :) malii olarak ete vs para yetiştiremedim.. benim için diyet falan sınırlı şeyler olmuyor ya :) yapamadım..

aynenn bende ne warsa az yiorum beyaz ekmeği bıraktım

Kızlar uzun zamandır giremiyordum netim yoktu, sporu da bıraktım biraz çünkü ayağımı burkmuştum yürüyemiyordum bile. Bugün tekrar başladım hala 69 um

Kızlar uzun zamandır giremiyordum netim yoktu, sporu da bıraktım biraz çünkü ayağımı burkmuştum yürüyemiyordum bile. Bugün tekrar başladım hala 69 um

ya bende kaldım weremiorum resmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…