aslındateorik olarak çok basit geliyo dyet bana ama pratiğe gelince çuvallıyorum ...bütün bildiklerimi kulak ardı ediyorum....benm diyet ilhamım diye bişeym var artık ona inanıyorumhoşgeldin zayıflama konusunda bu kadar tecrübeli insan bir araya gelince tuğba coşkuna taş çıkartırız her haldekalabalıklaşıyoruz gerçekten , nasıl zayıflamıştın anlatsa na
Ben ramazanda sigarayı bıraktım. Ama sigarayı bıraktım diye yemeğe sardim. Sen dikkat edersen kilo vermeye devam edersin hiç korkma. Şimdi iyi ki bırakmisim diyorum. Ve memleketteyim benim için çok zor bir imtihan ve 2. Kez bu imtihanı başarıyla verdim ve sigaraya baslamadim. Hatta korkusundan bile tiksiniyorum. Lütfen bir an önce sigarayı bırak Allen carr sigarayı kolay bırakma yöntemi diye bir kitap okumuştum çok işe yariyo.
Cnm hem zmn açısından hem para açısından imkanın varsa git..biçok diyetisyen aynı listeyi uyguluyo, benim geçen yıl diyetisyenimin verdiği listede öyle çok bi tüyo yoktu ama 2 ayda 11 kilo verdim..her hafta yediklerimi yazıyodum ve kontrol ediyodu böyle ödev verilmiş gibi hissediyon kendini bide iyi psikolojik destek veriyolar gaz veriyolar..yani şu an o diyet listem duruyo, aynısını verceğini bile bile param olsa yine giderim ama bu sefer kendim deniycem:)) işin ödev gaz ve psikolojik kısmınıda buraya bıraktım:)Bende 74 75kiloyum. Bir bakıyorum 74 bir gün fazla ye hop 75.8olmuşum. 10 ekime kadar kilo vermem şart. Diyetisyene gideyim diyorum karar veremedim. Tek başıma veremiyorum. 6 ay önce 79 kiloydum o zamandan bu zamana 4 5 kilo verdim sadece. Diyetisyene gidersem 70e inermiyim acaba:-(
bende tiroid yok ama ben de insülin direncinden şüpheleniyorum pko da var zaten, akşam yemeği öyle kolay kolay bırakılamıyor aslında ben öğle yemeğini 14-15 ggibi yediğim zaman akşama gerek kalmıyor, ama mesela bugün 13 gibi yedim akşama acıktım ondan(pilav mantı çiğ köfte) bundan ayak üstü yedimBenim metabolizma kadar yavaş olamaz benim troit sorunum da var. Belki insülin direnci bi türlü olcturemedim ama belirtileri beni tarif ediyor resmen.
Bu arada ben de senin gibi akşam yemeği yemeyim dedim ama uygulayamadim. Ama meyve vs yemiycem bugün bol bol su içtim ve yeşil çay. Diyet geçmişim hiç parlak değil yaa artık zayiflamak istiyorum
denizderya sende tecrübelisin bak bir kere başarmışız yine yapacaz inşallah, bebek araban varsa at arabaya akşam üstü yarım saatte olsa yürümeye çalış, bende iştahı müthiş kontrol ediyor spor, porsiyon azaltmak başlangıçta yapılabilecek en güzel şey tebriklerBenide alın aranıza
bende bi grup bulurmuyum diye bakıyodum sizi buldum kaç kişiyiz tespit edemedim ama yeni açılmış bi başlık olması tercih sebebim oldu:)) zira gaz ve destek en önemli şey bu süreçte..
Kısaca anlatayım..bende 1,5 yıl önce 82 kiloydum sonra diyetisyenle 2 ayda 71 kiloya düştüm bi 6 ay falanda korudum bu kiloyu ama sonra almaya başladım her ay 1 al 2 al derlen oldum 78 yine( şimdi geçen hafta pzt diyete başladım ama eski şistem vs değil sadece az yemeye başladım ara öğün yapamıyorum en büyük sorunum o..ev işi çocuk derken ara öğünler patlıo..ama su çok içiyorum 10 gündür ve porsiyınlarımı azalttım velhasıl şu an 76,5 um...2014 ün son 4 ayını kilo verme ayı olarak belirledim kendime..öncelikli hedef 70 sonra 65...2,5 yaşında kızım var ev işi ve onun peşinden koşmak dışında hiç bi aktivitem yok ( eşim sbh 7 de işe gidiyo, her sbh hazır o evdeyken 6 da kalkin 6-7 arası yürüyüşe gidim hazır kızda uyyoken die düşündüm ama dün sbh eşim kaldırdı ya bi git uyuycam didim ilk sabahdan herkese başarılar:))
deniz güzel bir cevap yazmış ama bende bir şeyler ekleyeyim, bazı diyetisyenler sinir bozar zayıflarsın bazıları motive eder zayıflarsın, yani her durumda zayıflarsın en azından tahlillerini yaptırmanı tavsiye ederim, benim motivasyon kaynağım burası neler yeyip yeeyeceğimi az çok öğrendim iş uygulamadaBende 74 75kiloyum. Bir bakıyorum 74 bir gün fazla ye hop 75.8olmuşum. 10 ekime kadar kilo vermem şart. Diyetisyene gideyim diyorum karar veremedim. Tek başıma veremiyorum. 6 ay önce 79 kiloydum o zamandan bu zamana 4 5 kilo verdim sadece. Diyetisyene gidersem 70e inermiyim acaba:-(
Ben ilk dfa bi diyet grubuna katılıyorum o nedenle bilmiyorum diyet takvimi nedir naıldırarkadaşlar dyet takvimi yapamıyo muyuz artık ya....
Arabaya oturmayan bi kızım var ama bahane tabi istesem akşam eşim işten gelince 1 saat kaçabilirim yani..benim bi an önce harrket eklemem lazım zaten verdiğim kiloları alma nedenimde bu hareketsizlikdenizderya sende tecrübelisin bak bir kere başarmışız yine yapacaz inşallah, bebek araban varsa at arabaya akşam üstü yarım saatte olsa yürümeye çalış, bende iştahı müthiş kontrol ediyor spor, porsiyon azaltmak başlangıçta yapılabilecek en güzel şey tebrikler
sen teşhisi koymuşsun sıra geldi tedaviyeArabaya oturmayan bi kızım var ama bahane tabi istesem akşam eşim işten gelince 1 saat kaçabilirim yani..benim bi an önce harrket eklemem lazım zaten verdiğim kiloları alma nedenimde bu hareketsizlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?