Geldimm bacimmmMeraba ben 2 buçuk yıl önce dukan diyeti ile 14 kg vermiştim . Ve o zaman 72 kg ile başlayıp 58 kg ile bırakmıştım diyeti. Son bi senedir ailevi problemler ve psikiyatrik ilaçlar üstüne kendimide salmam sonucu şuan 75 kg ulaştım ve artık kıyafetlerime sığmıyorum bu nedenle 2 gündür tekrar dukan. Diyetine başladım kendim gibi azimli arkadaşları bekliyorum berabar motive olup, birbirimize destek olalım.. Bu sefer hedefim 55 kg olmak
Yazım hatalarım olsuysa kusura bakmayın
Hosgeldın arkdasım gayet ıyı anlıyorum senı bnm de daha once kılo verıp alma donemım oldu ınsan kendını cok kotu hıssedıyor ama olan oldu yapacak tek sey bıdaha aynı duruma dusmemek ben de senınleyımMeraba ben 2 buçuk yıl önce dukan diyeti ile 14 kg vermiştim . Ve o zaman 72 kg ile başlayıp 58 kg ile bırakmıştım diyeti. Son bi senedir ailevi problemler ve psikiyatrik ilaçlar üstüne kendimide salmam sonucu şuan 75 kg ulaştım ve artık kıyafetlerime sığmıyorum bu nedenle 2 gündür tekrar dukan. Diyetine başladım kendim gibi azimli arkadaşları bekliyorum berabar motive olup, birbirimize destek olalım.. Bu sefer hedefim 55 kg olmak
Yazım hatalarım olsuysa kusura bakmayın
Hoşgeldin canım. Anlat bakalım diyet yapıyomusın ? Vermek istediğin kilo kaç ? Anlat bakalım tatlımmGeldimm bacimmm
Hoş geldin canım benim burda birbirimize destek olarak bu işi başaracağımıza inanıyorum . Sende bahset bakalım kilondan hedefinden ve diyete başladın öı başlamadıysan ne zaman başlıcan ?Hosgeldın arkdasım gayet ıyı anlıyorum senı bnm de daha once kılo verıp alma donemım oldu ınsan kendını cok kotu hıssedıyor ama olan oldu yapacak tek sey bıdaha aynı duruma dusmemek ben de senınleyım
Bende kendimi tek sanıyodum liste yapcam akşam ona göre haftalık olarak verdiğimiz Kiloları güncel tutcam bakalım akşama kadar kimler bize katılcakKesınlıkle destek cok onemlı ve ben ınanıyorum burda senın durumunda olan senı anlayan ınsanlarla daha eglencelı ve daha azımlı bı dıyet surecı gecırecegımıze :) dıyete basladım Daha once 84 kılodan 72 kıloya dusmstum ve nasıl olduysa anlamadan 88 kıloya yenıden cıktım... Aslında martta basladım ve 70 kıloya dustum ama araya tatılın gırmesı evde tadılat olması derken yenıden 79a cıkmıstım suan 73 kıloyum ve artık al ver al ver olayına son vermek ıstıyorum hedefım 55 kılo yada 60 ve o kıloya ulasıp koruma yapıcam artık zayıf olmak ıstıyorum bunu ben de basarıcam artık canıma tak ettı
Hatta başlayalımKesınlikle en guzel fikir bi liste yapmak ve her hafta not düşmek boylece gaza geliriz
72 kiloyum 60 olsam yeter ama yemeyi seviyorum yaaGeldimm bacimmm
Ne yedin yemedin bacim3mart 2014 88.5 suan 73 hedef 60 verilen 15.5
acil kilo vermem lazum. Yetmisle hamis kalirsam yuzledogyrurum.yurumem yuvarlanirim artik :)[/QUOTE]UOTE="yorgunkalp, post: 36781255, member: 413292"]Dıyete ılk basladıgım zaman şok diyet yapmıstım ıkı tane ıkı haftada 5.5 verdım sonra dukana gectım ama cok zahmetlı geldı ugrasamaz oldum bıraktım.. Sonrasında ekmek yemedım hamurısı yemedım et kofte tavuk salata cacık sebze yemegi ama yemeklerım hep cok az tuzlu yagsız oldu tabı sporda yaptım yarısı gıttı araya tatıl falan gırdı yenıden basladım sımdı suanda da yedıklerıme dıkkat edıyorum bugun ıkı parca tavuk ve salata yedım bı bardak ayran ogle yemegınde sabah mısır gevregı suan bı armut yedım aksam bılmıyorum henuz geldım eve... Bı de ınsanın vucuduna gore degısıyor mesela bana ara ogun yaramıyor
Ne yedin yemedin bacim
Nerdesiniz kızlarHadı hayırlı olsunnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?