Hoş geldinselam bende burdayımmm
hosbulduk :) boyum 168 kilom 70 hedefim 61-62 diyet değilde dikkat ediyorum yediklerimi yarı yarıya düşürdümHoş geldin tatlım anlat bakalım senin kilon kaç hedefin kaç diyet yapıomusun
Gercekten Vermek istersen verirsin cunku daha once basarmissin:) bende kilo vermek istiyorum 64 kiloyum boyum 170 53 gibi bir sey olmak istiyorum..[/QUOTE .!.:Tatlımmm çok teşekkürlerr..
Ama senin için 53 çok az değilmi ? 60 kilo ideal değil mi tatlım
hosbulduk :) boyum 168 kilom 70 hedefim 61-62 diyet değilde dikkat ediyorum yediklerimi yarı yarıya düşürdüm
İyi bakalım umarım istediğin kilo ya ulasırsın canım günlük yediğin içtiğinin raporunu bekliyoruz60da da iyi oluyorum ama biraz daha vermek istiyorum 53 en uc nokta su an benim icin55i görsem bile yeteryürürken yandan çikinti olsun istemiyorum mesela çok az olsun istiyorum
Evet canım cuma günü bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum akşamları nerdeyse hiç birşey yemiyosyn bravoBugun kahvaltıda haslanmıs yumurt peynır salatalık
Oglen tavuk yogurt
Aksam seftalı tarcın yedım
Ikıbucuk lıtre su
Yarım saat yuruyus mekık ve kol calısmAsı yaptım tartı gunumuz cuma mı
Süper faydasını gördün mü benm kollarımda kalın link atabilirmisin acabaCanım dambıllarla çalışıyorum.. Kollarım kalın ıncelmesı ıcın..netten acıyırum kol ınceltıcı hareketler dıye cıkıyor onları yapıyorum dambıl yoktu daha once su şişesiyle calısıyordum eger yapmak ıstersen sen de bu sekılde yapabılırsın :)
Su an yuruyusumu yapiyorum yaglarimi surdum kalcalarima folyoladim bi güzel:)İyi bakalım umarım istediğin kilo ya ulasırsın canım günlük yediğin içtiğinin raporunu bekliyoruz
Vay yöntemlerim var diyorsun bizimlede paylaş bakalımmmSu an yuruyusumu yapiyorum yaglarimi surdum kalcalarima folyoladim bi güzel:)
Sabah kahvaltisina cok dikkat ediyorum o iki tane yumurtayi mutlaka yiyorum öğlen evdeysem eğer menemen tarzi birşeyler yapiyorum ara öğünlerde bisey yemekten ziyade yeşil cay veya funda yapragi cayi iciyrum.. Aksam yemeğini en geç 7de yiyorum ve porsiyonu kuculttum yemek tabagindan daha küçük tabaklarda yiyorum yemekten birkaç saat sonra da genelde dans ediyagm.. Buna bu aralar yürüyüşe de ekledim. Yağ sürmeye ise bugün basladim burada biyerde okudum ozonlanmis zeytinyagi aspir yagi biberiye yagi avakado yagi ben bi de portakalla kakao yagi kattim karistirip surdum strecledim önce yuruyusumu yaptim yarim saat iyice terledim sonra vücut hareketleri sonra da yarim saat mezdeke :) streci actigimda su döküldü resmen basen bolgemdenVay yöntemlerim var diyorsun bizimlede paylaş bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?