75 KG. Den -55 KİLOYA DÜŞMEK İSTEYENLER BENİMLE MİSİNİZ ?

adyolo6, post: 36771354, member: 574112"]Meraba ben 2 buçuk yıl önce dukan diyeti ile 14 kg vermiştim . Ve o zaman 72 kg ile başlayıp 58 kg ile bırakmıştım diyeti. Son bi senedir ailevi problemler ve psikiyatrik ilaçlar üstüne kendimide salmam sonucu şuan 75 kg ulaştım ve artık kıyafetlerime sığmıyorum bu nedenle 2 gündür tekrar dukan. Diyetine başladım kendim gibi azimli arkadaşları bekliyorum berabar motive olup, birbirimize destek olalım.. Bu sefer hedefim 55 kg olmak

Yazım hatalarım olsuysa kusura bakmayın[/QUOTE]
Gercekten Vermek istersen verirsin cunku daha once basarmissin:) bende kilo vermek istiyorum 64 kiloyum boyum 170 53 gibi bir sey olmak istiyorum..

Gercekten Vermek istersen verirsin cunku daha once basarmissin:) bende kilo vermek istiyorum 64 kiloyum boyum 170 53 gibi bir sey olmak istiyorum..[/QUOTE .!.:
Tatlımmm çok teşekkürlerr..

Ama senin için 53 çok az değilmi ? 60 kilo ideal değil mi tatlım

hosbulduk :) boyum 168 kilom 70 hedefim 61-62 diyet değilde dikkat ediyorum yediklerimi yarı yarıya düşürdüm

Tatlım tekrar hoşgeldin aramıza kızlar cuma günü tartı günü herkes o gün akşam en geç 19: 00 da kilo bildirimi yapsın belli bir tabloyla görelim - leri ve + ları

Kızlar bugün ki yediklerimi de paylaşıyorumm.

Sabah yoğunluktan kahvaltı yapamadım. Öğlen yemek de yahni vardı. 2 -3 tane haşlanmış arpacık soğan , birAz içindeki kırmızı etleri ve bir porsiyon yoğurt yedim.

Akşam yemeğinde tavuk yedim biliyorum diceksiniz ki çok sık aynı şeyleri yiyosun diye ama dukanın atak döneminde sadece proteinle besleniyoruz.

Ben 10 gün atak yapıcam. Bugün 7. Günüm 3 gün sora seyir evresine geçicem o zaman yiceklerim arasına sebzelerde gircek

Ayrıca bugün 2,5 lt su,

1 bardak 2 si 1arada kahve ama içine tatlandırıcı attım Ve 1 şişede maden suyu içtimVe bir saat sporumu yaptım.

60da da iyi oluyorum ama biraz daha vermek istiyorum 53 en uc nokta su an benim icin55i görsem bile yeter yürürken yandan çikinti olsun istemiyorum mesela çok az olsun istiyorum

Bugun kahvaltıda haslanmıs yumurt peynır salatalık
Oglen tavuk yogurt
Aksam seftalı tarcın yedım
Ikıbucuk lıtre su
Yarım saat yuruyus mekık ve kol calısmAsı yaptım tartı gunumuz cuma mı

60da da iyi oluyorum ama biraz daha vermek istiyorum 53 en uc nokta su an benim icin55i görsem bile yeter yürürken yandan çikinti olsun istemiyorum mesela çok az olsun istiyorum
İyi bakalım umarım istediğin kilo ya ulasırsın canım günlük yediğin içtiğinin raporunu bekliyoruz

Bugun kahvaltıda haslanmıs yumurt peynır salatalık
Oglen tavuk yogurt
Aksam seftalı tarcın yedım
Ikıbucuk lıtre su
Yarım saat yuruyus mekık ve kol calısmAsı yaptım tartı gunumuz cuma mı
Evet canım cuma günü bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum akşamları nerdeyse hiç birşey yemiyosyn bravo

Kol hareketi ne oluyo paylasırmısın canım

Canım dambıllarla çalışıyorum.. Kollarım kalın ıncelmesı ıcın..netten acıyırum kol ınceltıcı hareketler dıye cıkıyor onları yapıyorum dambıl yoktu daha once su şişesiyle calısıyordum eger yapmak ıstersen sen de bu sekılde yapabılırsın :)

Süper faydasını gördün mü benm kollarımda kalın link atabilirmisin acaba

Vay yöntemlerim var diyorsun bizimlede paylaş bakalımmm
Sabah kahvaltisina cok dikkat ediyorum o iki tane yumurtayi mutlaka yiyorum öğlen evdeysem eğer menemen tarzi birşeyler yapiyorum ara öğünlerde bisey yemekten ziyade yeşil cay veya funda yapragi cayi iciyrum.. Aksam yemeğini en geç 7de yiyorum ve porsiyonu kuculttum yemek tabagindan daha küçük tabaklarda yiyorum yemekten birkaç saat sonra da genelde dans ediyagm.. Buna bu aralar yürüyüşe de ekledim. Yağ sürmeye ise bugün basladim burada biyerde okudum ozonlanmis zeytinyagi aspir yagi biberiye yagi avakado yagi ben bi de portakalla kakao yagi kattim karistirip surdum strecledim önce yuruyusumu yaptim yarim saat iyice terledim sonra vücut hareketleri sonra da yarim saat mezdeke :) streci actigimda su döküldü resmen basen bolgemden

Bugün ki yediklerimi paylaşmaya geldimmm..

Bugün sabah kahvaltı olarak bir bardak liğht sütümü içtim. Öğlen yemeğinde diyetime göre birşey yoktu bende biraz yoğurt yedim ve bi kasenin yarısı kadar çorba içtim. Bugün nöbetim var sabaha kadar burdayım. Akşam yemeği olarak hiç bişey yemedim napsam bilmiyorum aslında çorba dukana uymadı diye ceza verip hiç bişey yemiyim diyorum ama daha tam karar veremedim napcağıma. 2,5lt suyumu içtim hatta daha fazla bile içmiş olabilirm bir bardak 2 si 1 arada nescafe ve 1 şişe de maden suyu içtim.

Bugün diyetimin 8, günü normalde kilo bildirim günü cuma ama ben bugün dayamadım ve tartıldım. 75 kg ile başlamıştım diyete bugün tartıda gördüğüm değer ise 71,8 kg çok mutluyum kızlar - 3,2 kg süper motivasyon oldu benim için.

spor olarakda yoğun olmazsam leslie 2 mil yapmayı düşünüyorum. Benden bugünlük bu kadar sıra sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…