Süpersin tatlım ya gayet güzel bugün ki menün çok hafif beslenmişsin bende bugün sabah 2 haşlanmış yumurta , bir bardak süt içtim. Öğlen yemeğinde iş yerinde et sote ve yoğurt yedim. Akşam yemeğinde protein oranı yüksek köfte ve yoğurt yedim. Bugün kaçamak olarak bir dilim karpuz dan bir çatal kadar yedim 2,5 lt su içtim. Ama regl olduğum için spor yapamadım.Ben geldimmmmm :) neler yedıgımı soyleyım hemen
Sabah mısır gevreği
Öğlen bı kase yogurt ve zeytınyaglı fasulye
Aksam bı adet seftalı uzerıne tarcın serptım
İkibucuk lıtre su
Ara ogun bıraz beyaz leblebı
40 dk yuruyus ve 30 mekık :)
Süpersin tatlım ya gayet güzel bugün ki menün çok hafif beslenmişsin bende bugün sabah 2 haşlanmış yumurta , bir bardak süt içtim. Öğlen yemeğinde iş yerinde et sote ve yoğurt yedim. Akşam yemeğinde protein oranı yüksek köfte ve yoğurt yedim. Bugün kaçamak olarak bir dilim karpuz dan bir çatal kadar yedim 2,5 lt su içtim. Ama regl olduğum için spor yapamadım.Yatarken de bir bardak su içmeyi planlıyorum. Cumaya kadar acaba kaç kg vercem ilk hafta çok merak ediyorum
Bence sende gayet yerınde yemıssın...olması gereken yanı... Ben bıraz daha fazla az yıyorum sanırım ama bnm vucudum bı tuhaf ıste ancak boyle bslenınce zayıflayabılıyorum... Napalım zayıflayacaksam cekılen cıle kutsaldır :) ben dayanamıyorum her gun tartılıyorum yagelelım bugun neler yedım yıcem
Sabah kepek ekmegıne tost tabı kucuk :)
Öğle gec kaldıgım ıcın yıyemedım ara ogun olarak elma yogurt tarcın karısımı :)
Aksam corba ve salata
Gunluk ıkıbucuk lıtre suyumu ıcıcem
Tartıda -300 gorunce o sevkle kosu bandına attım kendımı 40 dk yurudum aksam mekık kol ve sopa hareketlerı kaldı :)
Geldimm bacimmm
Bugun bende hastalandim iyce sistim sinir oldum
[/QUOTE]Geçmiiş olsun Tatlımmm..
peki yediklerine dikkat ettin mi neler yedin bugün anlat bakalım
Seni biraz iradesiz görüyorum yanyana laf var icraat yok sanki hadi beni şaşırt biraz yanılmışım diyim tatlım
Ama tatli istiyorum yaaSabah 2 dilimkepek ekmegi salatalik domates yagsiz peynir sekersiz cay oglen 1 tane seftali aksam cipura salata bide sekersiz kahve
Gerçekten yanılttın beni çok iyi beslenmişsin BRAVOOOAma tatli istiyorum yaa
Sen çok iyi gidiyosun tatlım süpersin ya bende tartılmaktan korkuyorumama belki gece tartılırım ama daha emin değilim.
Menün iyimiş bugünde. Tostu yağsız yapıosun demi ? salatada yağ kullanıyomusun bide onu merak ettim
Bende bugün çalışıyorum. Yoğunluktan sabah kahvaltı edemedim.
öğlen yemeğinde tavuk sote ve yoğurt yedim bu sefer ama yine dayanamayıp küçük bir dilim karpuz yedim.
Regl olduğumdan dolayı biraz daha zorlanıyorum galiba..
Akşamda öğlen yediklerimi yicem çünkü sabaha kadar nöbetçiyim ama kararlıyım karpuz yemicem bu sefer
Bende spor olarak gece hastanede ne yapsam onu düşüyorum
Tostu yagsız yapıyorum salataya da yag koymuyorum ... Bugun neler yedım sabak kahvaltı yapamadım gec kaldım ıseSen çok iyi gidiyosun tatlım süpersin ya bende tartılmaktan korkuyorumama belki gece tartılırım ama daha emin değilim.
Menün iyimiş bugünde. Tostu yağsız yapıosun demi ? salatada yağ kullanıyomusun bide onu merak ettim
Bende bugün çalışıyorum. Yoğunluktan sabah kahvaltı edemedim.
öğlen yemeğinde tavuk sote ve yoğurt yedim bu sefer ama yine dayanamayıp küçük bir dilim karpuz yedim.
Regl olduğumdan dolayı biraz daha zorlanıyorum galiba..
Akşamda öğlen yediklerimi yicem çünkü sabaha kadar nöbetçiyim ama kararlıyım karpuz yemicem bu sefer
Bende spor olarak gece hastanede ne yapsam onu düşüyorum
Gerçekten süpersin Tatlımm. Seni tebrik ediyorum. Bende sabah nöbetten geldim. Direk uyudum 2 de kalktım 2 haşlanmış yumurta yedim. 1 saat 15 dk spor yaptım. Akşamda 2 köfte biraz yoğurt ve yağsız tavaya yumurta kırdım onu yedim ya regl olduğum için kendimi çok şiş hissediyorumTostu yagsız yapıyorum salataya da yag koymuyorum ... Bugun neler yedım sabak kahvaltı yapamadım gec kaldım ıse
Öğlen salata yogurt yardım dılım ekmek
Aksam tost ayran
Yarım saat yurudum mekık ve kol calıstım :) sabah 71.8 olmustum mutluyum :)
Hoş geldin tatlım anlat bakalım senin kilon kaç hedefin kaç diyet yapıomusunhanımlar beni de alın aranızadikelim zafer bayrağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?