75 ten 55 e giden yolumda...

Mirtos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
205
159
103
Antalya
Bugün 6. Günüm. Liseden beri hamalligini yaptığım kilolara veda başlangıcım. 75.3 ile başladım.6. Günde 74.3 üm.Bu sefer hem bilinçli hem sabırlıyım.
Sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
Az peynir
Maydanoz
Domates ve biber 3 zeytin

Şimdiye kadar 4 bardak su

Öğlen:yulaf kepekli yoğurdum
Akşam:5 ymk kaşığı pırasa ve. Kase yoğurt+1 dilim kepek ekmeği
Akşam 70 dk tempolu yürüyüş
Yürüyüş ten geldim huzurla oturuyorum.koşamıyorum daha.60 li kilolardayken koşabiliyordum.
Ah Allahım koşmak ne güzel şey.Özgürlüğe uçmak herşeyden kaçmak gibi.aKoşabildiğim günler gelecek çok yakın.
Şimdi bir fincan şekersiz kahvemi alıp eşimle huzurla sohbet etmenin vaktidir.

Eklentiler

• 20150825_131750.webp
    20150825_131750.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 426
Son düzenleme:
Bugün 6. Günüm. Liseden beri hamalligini yaptığım kilolara veda başlangıcım. 75.3 ile başladım.6. Günde 74.3 üm.Bu sefer hem bilinçli hem sabırlıyım.
Sabah:2 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
Az peynir
Maydanoz
Domates ve biber 3 zeytin

Şimdiye kadar 4 bardak su

Öğlen:yulaf kepekli yoğurdum
Akşam:5 ymk kaşığı pırasa ve. Kase yoğurt+1 dilim kepek ekmeği
Akşam 70 dk tempolu yürüyüş
Yürüyüş ten geldim huzurla oturuyorum.koşamıyorum daha.60 li kilolardayken koşabiliyordum.
Ah Allahım koşmak ne güzel şey.Özgürlüğe uçmak herşeyden kaçmak gibi.aKoşabildiğim günler gelecek çok yakın.
Şimdi bir fincan şekersiz kahvemi alıp eşimle huzurla sohbet etmenin vaktidir.

Bugün bir bardak soğuk su ile başladım güne.Hevesle...
Kahvaltı:1 yumurta
Peynir
5 zeytin
Salatalik. Yeşil biber ve maydanoz
Kahvalti sonrasi 9 lu çayim
Öğlen: ton balikli salata
Küçük bir kase yoğurt

Akşam: 5 ymk kaşığı sebze yemeği
Bir kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Ara öğünlerde. 2 kuru kayisi ve 2 avuç leblebi
Tabi ki su su suuuuuuuu.

Metebolizmayı hızlandırıyor diye verilen tüm tariflere karşıyım.metebolizmayi hizlandiran yegane şey su.Su içersen kilolar gider içmezsen gitmez nokta.

Normalde yemeyeceğim yada içmeyeceğim hiç bir karişımı yiyip içmeyeceğim.Diyet bittikten sonra vücut şoka giriyo ve hizla verilenleri geri almak için elinden geleni yapiyor çünkü.
Bu arada tartida gördüklerim harika ama paylaşmak için pazartesi yi beklicem.

Bugün bir bardak soğuk su ile başladım güne.Hevesle...
Kahvaltı:1 yumurta
Peynir
5 zeytin
Salatalik. Yeşil biber ve maydanoz
Kahvalti sonrasi 9 lu çayim
Öğlen: ton balikli salata
Küçük bir kase yoğurt

Akşam: 5 ymk kaşığı sebze yemeği
Bir kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Ara öğünlerde. 2 kuru kayisi ve 2 avuç leblebi
Tabi ki su su suuuuuuuu.

Metebolizmayı hızlandırıyor diye verilen tüm tariflere karşıyım.metebolizmayi hizlandiran yegane şey su.Su içersen kilolar gider içmezsen gitmez nokta.

Normalde yemeyeceğim yada içmeyeceğim hiç bir karişımı yiyip içmeyeceğim.Diyet bittikten sonra vücut şoka giriyo ve hizla verilenleri geri almak için elinden geleni yapiyor çünkü.
Bu arada tartida gördüklerim harika ama paylaşmak için pazartesi yi beklicemm.
20150826_135728.webp

Benim de hedefim aynı seninle.
Yeni doğum yaptım sayılır, bebeğim çok küçük, dışarı çıkamıyorum çok fazla.

74 kiloyum be nihai hedefim 55. Yoldaşın olmak isterim

Tabi ki ne demek çok sevinirim.Bebeğin hayırli sağlikli olsun inşallah... Bu arada benim küçük kızımın adida sare:KK51:

Tabi ki ne demek çok sevinirim.Bebeğin hayırli sağlikli olsun inşallah... Bu arada benim küçük kızımın adida sare:KK51:

Birazdan yürüyüşe çıkıyorum.2 çocukla geçirilen koca bir günün sonunda benim terapim bu.Kulağımda müzik.
Pantolon giyerkenki rahatsızlik,oturunca bluzumu çekiştirme mecburiyeti, devamlı yorgunluk ve bezginlik(hareketsizlikten dolayı) ,abuk subuk kilo mu aldın muhabbetleri, L_XL beden...Nefret ediyorum hepinizden.
Bir kez zayiflamiştım.O özgüveni o eşimin ve herkesin hayran bakışlarını geri istiyorum.Ben güzel bir kadınım.Yüzümün artık kemiklerine oturup gerçek beni görmek istiyorum aynada. Bu sadece 38 beden sevdası değil.Bu gerçekten ben olmakla alakalı.
Olacak olmalı.asla vazgeçmem.

20150826_135728.webp
Evett yeni güne başlayalım artik.
2 bardak limonlu suyumla başlarım şimdi kalkıp.Pazartesi tartı günüme az kaldı.Fotoğrafını koyucam inşallah.Güzel gidiyo güzel. Bu günkü planım:

Kahvaltı:
1 yumurta
Az peynir
4 zeytin
2 ceviz
Biber maydanoz
2 dilim çavdar ekmeği

Öğlen:
5 ymk kaşığı taze fasulye
1 küçük kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Akşam:
Ton balıklı salata

Ara öğünlerde. 2 kayısı. 2 avuç leblebi
2.5 lt suyu tamamlayayım artık bugün.2 lt den fazla içemiyorum normalde.
Akşam 70 dk tempolu yürüyüş.
Ah birde şu foto koyma işini bi becerebilsem.en başa koymuşum sonda olacaktı neyse.Akşam ki menüm aynısının tıpkısı...

Kızlarım kalkıp kahvaltı yapsınlar leslie denicem bu gün sabah.yapmadım hiç.sabahları kızlarla hem eğlencemiz hem sporumuz olsun.:KK9:

Yürüyüşten geldim.Akşam çok az ve ekken yemişim 45 dk ancak yürüyebildim.Dizlerimin bağı çözüldü resmen.pazartesi tartı resimlerimi koymak için sabırsızlanıyorum.3 ay sabret herşey daha güzel olacak diyorum.3 ay nedir ki.Yarıyıl tatilde istanbula gitmek istiyoruz eşimle.istanbula fıstık gibi gitmek güzel olacak.eşimin arkasına saklanmadan fotoğraflar çektirmek.Boylu boyunca poz vermek.Vay be hayali bile güzel....

Evettt yeni gün başlasıınnn.Hergün sabah tartılma huyumu bırakmam lazım ama kim bırakabiliyo ki...Çok güzel gidiyo çok...Pazartesi fotoğraf lı tam loste yazıcam sabrediyorum.

Bugünnnnnn
Kahvaltı:
1 yumurta
Biraz peynir
Domates salatalik biber
2 dilim çavdar ekmeği

Öğlen:dışarıdaydim onun için sadece 1 tabak salata aldım.
Akşam:
20150828_172438.webp

Hiç birşey yemeden akşam yürüyüşe çıkılmıyor bacaklarım titriyor sonra yuruyemiyorum.
Saat 7 ye yaklaşsın yürüyüşüme çıkıcam...Gitsin kilolaarrrrrr...

75.3 ile başladığım yolculukta birkaçgün sonra...
20150823_080329.webp

Yarın bu kilonun üstünden 9 gün geçmiş olacak.Hiç kaçamaksız 9 gün.Pazartesiyi bekleyemicem valla.Yarın sabah ilk iş yeni tartı fotomu eklemek olacak...

75.3 ile başladığım yolculukta birkaçgün sonra...Eki Görüntüle 1618255

Yarın bu kilonun üstünden 9 gün geçmiş olacak.Hiç kaçamaksız 9 gün.Pazartesiyi bekleyemicem valla.Yarın sabah ilk iş yeni tartı fotomu eklemek olacak...
Veeeeeee 9 günün sonundaaa
20150829_081139.webp

2 kilo 200 gr vermiş bulunmaktayım.oleeyyyyyyy...

Günaydın nnn.Yeni güne başlıyoruz.Kahvaltımı yaptım tek fazlalığım eşimin yaptığı sucuktan bir parçacık almış olmam.Yetti zaten.Aynı güzellikte geçer umarım bu gün de...Günlüğüm sayesinde herşey çok güzel gidiyo.Birde bunda tatlıyla çok aramın olmaması da büyük etken tabi.Tatlı krizlerim olmaz benim şükür.60 lı kilolara az kaldı.15 gün sonra 60 lı kilolardayım inşallah.Sonrası daha kolay benim için.şimdiden kendimi daha iyi hissediyorum.Hergün yaptığım 1 saatlik yürüyüşün verdiği sıkılıkta çok güzel.Öğlen ve akşam menüleri için birşey planlamadım daha ama fotolarını paylaşırım.
20150829_090606.webp

Merhaba ben geldim bundan sonra bende katılıyorum sana inşallah canım hedeflerimiz aynı zaten pazartesi günü bende listelerimi paylasmaya başlarım insallah yarı yıl tatiline kadar gider bu kilolar

Merhaba ben geldim bundan sonra bende katılıyorum sana inşallah canım hedeflerimiz aynı zaten pazartesi günü bende listelerimi paylasmaya başlarım insallah yarı yıl tatiline kadar gider bu kilolar
Hoşgeldin canıım sefa getirdin.Yarıyıl tatiline çok var daha kasımda bambaşka oluruz inşallah.

Back
X