- 25 Ağustos 2014
- 21.209
- 50.805
- 798
tam olmadi demissin, hamilelik nasil olsun o halde?hata benim de hatam.. kalkabildim ama ruhen çok kötüyüm maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam olmadi demissin, hamilelik nasil olsun o halde?hata benim de hatam.. kalkabildim ama ruhen çok kötüyüm maalesef.
insan yanlış olduğunu bildiği bir şeyden gerçekten çok vicdan azabı çekiyor allah içime öyle bir dert verdi ki bunu düşünüp duruyorumtam olmadi demissin, hamilelik nasil olsun o halde?
baktım sen de bak lütfenozel mesajina bak
ben ne diyorum sen ne diyosun..insan yanlış olduğunu bildiği bir şeyden gerçekten çok vicdan azabı çekiyor allah içime öyle bir dert verdi ki bunu düşünüp duruyorum
dediğinize istinaden yazdım, olmayacak bir şey bilimsel olarak ama yanlış olduğunu bildiğimden kuruntuma engel olamadığımı söylemek istedimben ne diyorum sen ne diyosun..
suphelerinden kutulmak icin test yapabilirsin.. insaallah degilsindir zaten de, beraber misnz halen?dediğinize istinaden yazdım, olmayacak bir şey bilimsel olarak ama yanlış olduğunu bildiğimden kuruntuma engel olamadığımı söylemek istedim
test yapmayı düşünüyorum ama daha çok erken 5 gün oldu olayın üstünden. inşallah değilimdir çok teşekkür ederim ilginiz için. değilim beraber bitti aynı gün içinde..suphelerinden kutulmak icin test yapabilirsin.. insaallah degilsindir zaten de, beraber misnz halen?
tavri ne oldu peki?test yapmayı düşünüyorum ama daha çok erken 5 gün oldu olayın üstünden. inşallah değilimdir çok teşekkür ederim ilginiz için. değilim beraber bitti aynı gün içinde..
degilsin yahu evham seninki korkmus sadece bisey yok ortada :) onu bosverde sevgilinin kisiligini sorgula sahsen ayriltest yapmayı düşünüyorum ama daha çok erken 5 gün oldu olayın üstünden. inşallah değilimdir çok teşekkür ederim ilginiz için. değilim beraber bitti aynı gün içinde..
olgunlaşmam gerektiğini söyledi.. ben böyle olgunlaşmak istemiyorum deyip kestirdim attım olayı ben.tavri ne oldu peki?
ayrıldım ve korktum sanırım fazlasıyla..degilsin yahu evham seninki korkmus sadece bisey yok ortada :) onu bosverde sevgilinin kisiligini sorgula sahsen ayril
evet tam anlamıyla olmadı bir şey buraya yazmak istemedim sonuçta küçük arkadaşlarımız da girip okuyor kirletmek istemedim burayı böyle.. ilaç aldım umarım zamanında adet olurum. inşallah öyledir teşekkür ederim ilginiz içinolayın tam olarak olmadığını söyleyebildiğine göre kuruntu yapıyorsun.. buraya yazamıyorsun ama anladığım kadarıyla o derece bir şey geçmemiş. tabi yanlış da anlamış olabilirim sen bilirsin doğrusunu.
bence adet günün gelene kadar bekle zor olsa da senin için. o zaman test yaparsın ki umarım negatif çıkar
olgunlaşmam gerektiğini söyledi.. ben böyle olgunlaşmak istemiyorum deyip kestirdim attım olayı ben.
tavır yüzünden böyle bir cümle kurdu maalesef..yaş yüzünden mi, tavrın yüzünden mi böyle saçma sapan bir cümle kurdu?
boyle mi olgunlastiracakmis bi de, ayıyaş yüzünden mi, tavrın yüzünden mi böyle saçma sapan bir cümle kurdu?
acımasız tavrı ve cümleleri.. cümleler beni üzmüyor ben kendimden eminim ama yaptığı çok kötüydü.boyle mi olgunlastiracakmis bi de, ayı