.

Madem bu kadar korkuyorsun niye korunmuyordun madem zorla yapti hala o adamla işin ne saat geç oldu benim algim kitlasti galiba :(

dediğinize istinaden yazdım, olmayacak bir şey bilimsel olarak ama yanlış olduğunu bildiğimden kuruntuma engel olamadığımı söylemek istedim
suphelerinden kutulmak icin test yapabilirsin.. insaallah degilsindir zaten de, beraber misnz halen?

suphelerinden kutulmak icin test yapabilirsin.. insaallah degilsindir zaten de, beraber misnz halen?
test yapmayı düşünüyorum ama daha çok erken 5 gün oldu olayın üstünden. inşallah değilimdir çok teşekkür ederim ilginiz için. değilim beraber bitti aynı gün içinde..

test yapmayı düşünüyorum ama daha çok erken 5 gün oldu olayın üstünden. inşallah değilimdir çok teşekkür ederim ilginiz için. değilim beraber bitti aynı gün içinde..
degilsin yahu evham seninki korkmus sadece bisey yok ortada :) onu bosverde sevgilinin kisiligini sorgula sahsen ayril

olayın tam olarak olmadığını söyleyebildiğine göre kuruntu yapıyorsun.. buraya yazamıyorsun ama anladığım kadarıyla o derece bir şey geçmemiş. tabi yanlış da anlamış olabilirim sen bilirsin doğrusunu.
bence adet günün gelene kadar bekle zor olsa da senin için. o zaman test yaparsın ki umarım negatif çıkar

olayın tam olarak olmadığını söyleyebildiğine göre kuruntu yapıyorsun.. buraya yazamıyorsun ama anladığım kadarıyla o derece bir şey geçmemiş. tabi yanlış da anlamış olabilirim sen bilirsin doğrusunu.
bence adet günün gelene kadar bekle zor olsa da senin için. o zaman test yaparsın ki umarım negatif çıkar
evet tam anlamıyla olmadı bir şey buraya yazmak istemedim sonuçta küçük arkadaşlarımız da girip okuyor kirletmek istemedim burayı böyle.. ilaç aldım umarım zamanında adet olurum. inşallah öyledir teşekkür ederim ilginiz için

TAM OLMASADA VE HAMILE OLMASI IMKANSIZ OLSADA BURDA ARKADASIMIZ ISTEMEDIGI HALDE BUNA TESEBBUS VAR AYRILMAK EN MANTIKLISI ZATEN SEN AYRILMASAN YAPAMIYOR DIYE O AYRILIRDI OLGUNLAS DEMIS NEYSE TAKMA BOSVER GUZELIM HAMILE DEGILSIN UZULME

Tam olarak nasıl bir ilişki yaşadın bilemiyorum Sürtünme mi yada başka bir şekilde mi ancak sanırım ertesi gün hapı aldın hamile kalma Olasılığın %1 oranında olsa bile var umarım değilsindir kan testi yaptırabilirsin kesin sonuç için yaklaşık 1 hafta-10 gün sonra

Back
X