• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

76dan 65e düştüm

ben umudum

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
18
2
16
selamlar. ben diyete 2 ay önce başladım. tam 76 kiloyken ve şuanda tam 65 kiloyum. :) hedefim 60 olmak.
neler mi yaptım. şekeri azalttım hamurişini ve yağı azalttım. ekmeği azalttım,yürüyüş yaptım. herkese diyet hayatında başarılar :)

ekmek ve şekeri kulanmam.
yağ çok nadir.
hamur işi desen o da öyle.
yürümeyi çok severim.
ee ben nasıl kilo vericem şimdii :1:
tebrik ediyorum canım
inşallah kalan kilolarını da en kısa zamanda veririsin
darısı başıma :56:

canim tebrikler. Güzel kilo vermissin . bende 74 kiloyum dedikler i nin hepsine uyuyorum zaten. rejime yeni basladim hedefim 60 olmak insallah görürüm o günleri. spor yaptin mi peki

selamlar. ben diyete 2 ay önce başladım. tam 76 kiloyken ve şuanda tam 65 kiloyum. :) hedefim 60 olmak.
neler mi yaptım. şekeri azalttım hamurişini ve yağı azalttım. ekmeği azalttım,yürüyüş yaptım. herkese diyet hayatında başarılar :)

ıkı ayda mı verdın cok ıyı yaaaa

canim tebrikler. Güzel kilo vermissin . bende 74 kiloyum dedikler i nin hepsine uyuyorum zaten. rejime yeni basladim hedefim 60 olmak insallah görürüm o günleri. spor yaptin mi peki

teşekkur ederim:) insallah siz de verirsiniz. ben spor yapmıyorum maalesef. ama spor yapmak istiyorm en kısa zamanda.

evet .tesekurler:) ve şuanda 63.7 kg. oldum.

merhaba bende 79 kg ile diyete başladım profesyoel bi ekiple tabi diyetisyen ve ilgili doktorlarla birlikte 1 yılda 65 kg ye düştüm yavaş yavaş verdim ben insülin direncim var bunun için ilaç kullanıyorum, sonsuz tatlı yeme isteğimi kesiyor bol spor yapıyorum hayat felsefesi olarak benimsedim doğru beslenmeyi kaliteli beslenmeyi , çok şey öğrendim dilerseniz sizlerlede paylaşabilirim arkadaşlar

Tabi ki isteriz,zaten en büyük sorunumuz bunu yaşam felsefesi olarak kabul edememek,paylaşımlarını bekliyoruz

merhaba bende 79 kg ile diyete başladım profesyoel bi ekiple tabi diyetisyen ve ilgili doktorlarla birlikte 1 yılda 65 kg ye düştüm yavaş yavaş verdim ben insülin direncim var bunun için ilaç kullanıyorum, sonsuz tatlı yeme isteğimi kesiyor bol spor yapıyorum hayat felsefesi olarak benimsedim doğru beslenmeyi kaliteli beslenmeyi , çok şey öğrendim dilerseniz sizlerlede paylaşabilirim arkadaşlar

ne guzel.
isteriz tabii ki. paylaşın lütfen.bilinçli haraket edelim biz de.

Back
X