77kg den 60 kg ye gelen varmııııı???

ben belirli bir diyet listesine bağımlı kalamam. beslenme alışkanlığımı değiştirdim ve 1 ayda 6 kiloya yakın verdim. sende öyle yap akşam 6 dan sonra sudan başka bişi girmesin agzından. belki cok acıkırsan nescafe falan iç ben öyle yapıyorum. meyve bile yemiyorum 6 dan sonra. ekmeği kestim artık çok nadir belki bir dilim yiyorum. gün kurusu kayısı var ondan tüketiyorum ve bol su bu sayede kabız olmuyorum bu yöntemleri deneyebilirsin :)

Mumkun oldugunca ole yapmaya calisiyorum ama esim saat 8 de geliyo ve sofraya tek oturmuyo oturmadigi gibi benide yedirmedn kaldirmiyo neymis rahatsiz oluyomus ben yemeyince suan zaten o istemedn ben otryorum yemekde guzel olmussa tamm dusunuyorum da 1 sene onceye kadar ben bisey yemeden nasil yasiyodum acaba suan aclikla mucadele ediyorum resmen

o zaman eşinle salata ye sadece onun öncesinde 6 gibi çorba falan içersin :) ama su olayını sakın unutma en az iki litre. ben 74.7 dim izmire ailemin yanına gittim malum anne! 75,2 çıktım bu sabah ama evime döndğm en kısa zamanda 69 olmak istiyorum sonra yine devam edicem tabii ilk hedefim 69

Insallah hep beraber de su olayi geriyo beni biraz suyu iciyorum ama tvalette gitmeye eriyorum artik insan ictigi an tuvalete gitmez herlade ya bende bi acayiplik var

Tatlım aynı dertten muzdarip yol arkadaşlarıyla devam etmek istersen 5. takıma beklerim..

hastayım bu aralar ateş ve öksürükten pek hareket edemediğim için ne pek veremiyorum daha az yememe ragmen. 73,9

2 hafta kadar önce geçirdiğim bir operasyon nedeniyle ara vermiştim ama şimdi tam gaz devam 73,8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…