- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
- Konu Sahibi papatyaozu
-
ben belirli bir diyet listesine bağımlı kalamam. beslenme alışkanlığımı değiştirdim ve 1 ayda 6 kiloya yakın verdim. sende öyle yap akşam 6 dan sonra sudan başka bişi girmesin agzından. belki cok acıkırsan nescafe falan iç ben öyle yapıyorum. meyve bile yemiyorum 6 dan sonra. ekmeği kestim artık çok nadir belki bir dilim yiyorum. gün kurusu kayısı var ondan tüketiyorum ve bol su bu sayede kabız olmuyorum bu yöntemleri deneyebilirsin :)Merabalr bende size katilmak istyorum seninle ayni durumdayim bebek istedigim icin zayiflamm gerkiyo 2 bebegimi kaybettim kiloyla alakasi yoktu ama diktorum biraz zayiflammin iyi olacagini soyledi topigini ineledim kilolarimiz hemen hemen ayni 1 yil icerisinde 20 kilo suan 75 kilo boy 1.55 eger uyguladign ve sonuc aldigin bi diyet varsa benimle paylaairmisin ben hic bi sonuc alamiyorum malesef diyetlrimdn
Mumkun oldugunca ole yapmaya calisiyorum ama esim saat 8 de geliyo ve sofraya tek oturmuyo oturmadigi gibi benide yedirmedn kaldirmiyo neymis rahatsiz oluyomus ben yemeyince suan zaten o istemedn ben otryorum yemekde guzel olmussa tamm dusunuyorum da 1 sene onceye kadar ben bisey yemeden nasil yasiyodum acaba suan aclikla mucadele ediyorum resmenben belirli bir diyet listesine bağımlı kalamam. beslenme alışkanlığımı değiştirdim ve 1 ayda 6 kiloya yakın verdim. sende öyle yap akşam 6 dan sonra sudan başka bişi girmesin agzından. belki cok acıkırsan nescafe falan iç ben öyle yapıyorum. meyve bile yemiyorum 6 dan sonra. ekmeği kestim artık çok nadir belki bir dilim yiyorum. gün kurusu kayısı var ondan tüketiyorum ve bol su bu sayede kabız olmuyorum bu yöntemleri deneyebilirsin :)
o zaman eşinle salata ye sadece onun öncesinde 6 gibi çorba falan içersin :) ama su olayını sakın unutma en az iki litre. ben 74.7 dim izmire ailemin yanına gittim malum anne! 75,2 çıktım bu sabah ama evime döndğm en kısa zamanda 69 olmak istiyorum sonra yine devam edicem tabii ilk hedefim 69Mumkun oldugunca ole yapmaya calisiyorum ama esim saat 8 de geliyo ve sofraya tek oturmuyo oturmadigi gibi benide yedirmedn kaldirmiyo neymis rahatsiz oluyomus ben yemeyince suan zaten o istemedn ben otryorum yemekde guzel olmussa tamm dusunuyorum da 1 sene onceye kadar ben bisey yemeden nasil yasiyodum acaba suan aclikla mucadele ediyorum resmen
Evet sureklı gitmek zorunda kalıyorum bende ama içtiğin an gitmen biraz garipInsallah hep beraber de su olayi geriyo beni biraz suyu iciyorum ama tvalette gitmeye eriyorum artik insan ictigi an tuvalete gitmez herlade ya bende bi acayiplik var
Ya bunun teshisini ben koyamam ama su ictiginin saniyesinde vc ihtiyaci tuhaf geldi bana. Bi doktoruna danis istersenBende bi gariplik var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?