77kg den 60 kg ye gelen varmııııı???

Canim bol su iciyorsun dimi sudan kaybettigin surece cabuk alirsin suya dikkat et lutfen

merhaba Kizlar sizin azminiz bana cesaret veriyor. Bende cumartesiden beri ugrasiyorum verdigim ancak 1 kilo Ne olacAk bu kilolar 3. Bebisi dusunuyorum veremezsem suan bu kilolar kalici:) Ben ekmek sadece kahvaltida 1 yada2 dilim yiyorum. Ekmeksiz diger ogunlere devam. Gunde 1 saat spor. Yetmiyor bunlar . Tavsiye edeceginiz diet listesi varmi elinizde. Simdiden tesekkurler

Ben diyet listesi uygulayamayan biriyim ama kalori sayimi tavsiye ederim yedigin kalorileri sayarsan daha rahat verirsin canim

Kizlar nikah yaklastimca stres oldu veremicem gibilerinden ozmna 65 olamazsam die lahana corbasimi yapsam kilo verimi hizli olur

Kizlar nikah yaklastimca stres oldu veremicem gibilerinden ozmna 65 olamazsam die lahana corbasimi yapsam kilo verimi hizli olur
Tek besinin cok sakincali oldugu surekli soyleniyo. Onu deniyim dedm ama midem almadi bi sure sonra o corbayi ama yinede sen bilirsin

Vee dondumm 76.9 ile gidip 77.6 ile dondum ve o kadarda dikkat ettim ama hep oturmaktan aldim sanirim bu sabah ekmeksiz peynie zeytin kasar yedm smdi form cay ile yesil cayi karistirdim onu iciyorum braz metabolizmami calstrmam gerekiyoo bol su icicem ona dikkat edicem 60 a kadar dewammmm :)

Hormon ilaci kullaniyorum baska sebeplerden dolayi bu aksam sporumuda yaptm ama tarti - gosterecegi yerde + gosteriyo ewet israhim acik ama yemiyorum tutuyorum karnim falan baya sisti

malum ilaç kullanıyorum söylemiştim ama yeni hedef belirledim ilaç bitene kadar almamak! dün 4km yürüdüm tam! ve bugün hala aynıyım 77.6. normal ben 76.9 olabilirdim ama ilaç sağ olsun. en azından almamak için uğraşacağım bakalım 1 ay sonra ne olucakkk

ve yine 76.9 oldum. hayırlısıyla yılmadan devam edicemm. ama kimse olmayınca sadece kilomu yazıyorum artık ne yediğimi yazmıyorum malum tek başına konuşmak gibi oluyor

ve yine 76.9 oldum. hayırlısıyla yılmadan devam edicemm. ama kimse olmayınca sadece kilomu yazıyorum artık ne yediğimi yazmıyorum malum tek başına konuşmak gibi oluyor
Canım biz Varız bende günlüğümde ÇOĞU zaman yanlızların kadınıyım boşver sen hedefine odaklan

kusura bakmayın bi sakatlık gecirdim belimden yatmak zorunda kaldım. 77.6 ile devam ediyorum hedefimden şaşmadım bi yanlışlık olmasın tekrar aranızdayım :)

bugun fazla kaçtı biraz eşim ilk defa benden pogaca acma falan istedi ilk olunca malum eşlik ettim ve iki tane yedim
ama kendimi cezalandırdım 300 ip atladım 50 mekik çektim birazda ısınmak için yürüyüş ve hareket yaptım umarım yarın sabah kötü bir tabloyla karşılaşmam :)

dünkü kaçamadığım 200 gr ma sebep oldu 77.8cıktım bu sabah
olsun bundan sonra aynu hatayı yapmıcam guvenıyorum kendimee.
şimdi kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 parca peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…