- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
- Konu Sahibi papatyaozu
-
Canim bol su iciyorsun dimi sudan kaybettigin surece cabuk alirsin suya dikkat et lutfenbugün tartıda 72.2 çıktım(
akşam az bşey kaçırmıştım.. ama bu kadarda olmaz yani(..
neyse cidden üzüldüm ama toparlıyorum kendimi.. bugün yürüyüşümü 1.5 saate çıkardım..
cezam çok bugün..
EVET canım bugün üç litre içtim. . Ödem su kaybı vs. Sanırım. . Bakalım sabah kac çıkacam :))Canim bol su iciyorsun dimi sudan kaybettigin surece cabuk alirsin suya dikkat et lutfen
Ben diyet listesi uygulayamayan biriyim ama kalori sayimi tavsiye ederim yedigin kalorileri sayarsan daha rahat verirsin canimmerhaba Kizlar sizin azminiz bana cesaret veriyor. Bende cumartesiden beri ugrasiyorum verdigim ancak 1 kiloNe olacAk bu kilolar 3. Bebisi dusunuyorum veremezsem suan bu kilolar kalici:) Ben ekmek sadece kahvaltida 1 yada2 dilim yiyorum. Ekmeksiz diger ogunlere devam. Gunde 1 saat spor. Yetmiyor bunlar . Tavsiye edeceginiz diet listesi varmi elinizde. Simdiden tesekkurler
Tek besinin cok sakincali oldugu surekli soyleniyo. Onu deniyim dedm ama midem almadi bi sure sonra o corbayi ama yinede sen bilirsinKizlar nikah yaklastimca stres oldu veremicem gibilerinden ozmna 65 olamazsam dielahana corbasimi yapsam kilo verimi hizli olur
Canım biz Varız bende günlüğümde ÇOĞU zaman yanlızların kadınıyım boşver sen hedefine odaklanve yine 76.9 oldum. hayırlısıyla yılmadan devam edicemm. ama kimse olmayınca sadece kilomu yazıyorum artık ne yediğimi yazmıyorum malum tek başına konuşmak gibi oluyor
fena odaklıyım canım kullandığım ilacın yaptığı şişkinlik bile umrumda değil spor yaptığım vakitleri arttırdım :)Canım biz Varız bende günlüğümde ÇOĞU zaman yanlızların kadınıyım boşver sen hedefine odaklan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?