- 29 Mayıs 2012
- 1.084
- 68
- 113
- Konu Sahibi papatyaozu
-
yolun hayırlı olsun canımmm :) hadi inşallahhh :) nasıl bir yol izliyorsun..
valla şimdilik öğünlerimi azalttım diyelim bide 2 saatte bir yemek yiyerek 3 ana 3 ara öğün yapıyorumyolun hayırlı olsun canımmm :) hadi inşallahhh :) nasıl bir yol izliyorsun..
kolay gelsin canım umarım rahat rahat verirsin koşuyu aksatma sakın çok sıkılaşıyosun ve 3 kg versen 5 gibi duruyorvalla şimdilik öğünlerimi azalttım diyelim bide 2 saatte bir yemek yiyerek 3 ana 3 ara öğün yapıyorum
beyaz ekmeği de kestm ve işte koşu bandıyla spor yapıyorum şimdilik tek eksiğim günde 2 litre su içememk diyebilirim..
bakalım bu şekilde veremzsem belki sıkı bi diyet uygularım..
gözün aydın spor yoksa bile diyete devam o halde...Bu sabah 78.9 kg ciktim. Ama sporuma ara vermk zorundayn diyete dewam amaaa. Dun teyze oldum suan yola cikiyorum orda spor yapamicam malesef ama olsun :)
Olabildigince ediyorum bebek malum uyutmuyo falan duzen bozuldu biraz :)gözün aydın spor yoksa bile diyete devam o halde...
yaa hiçmi yok ilgilenen tecrübesi olan yada benim gibi fazla kiloları olan
ben biraz ara vermek zorunda kaldım dediğim gibi yeğenim oldu ve düzen falan kalmadı şuan hala 78,9 dayım almadım vermedim ama sınavlarımda 8 ocakta bitiyor sonra tam gaz devam :)) 60 olana kadar vazgecmicem çünkü çocuk da düşünüyorum bu halde hamile kalırsam nasıl toparlarım bilmiyorummBen varim :)
ben biraz ara vermek zorunda kaldım dediğim gibi yeğenim oldu ve düzen falan kalmadı şuan hala 78,9 dayım almadım vermedim ama sınavlarımda 8 ocakta bitiyor sonra tam gaz devam :)) 60 olana kadar vazgecmicem çünkü çocuk da düşünüyorum bu halde hamile kalırsam nasıl toparlarım bilmiyorumm
merhaba. aranızda yeniyim ve öncelikle kısaca anlatayım. haziran ayında finaller yüzünden oturup ders çalışmaktan kilo almışım ama öğrenci evi tartı olmadığı için ailemin yanına gidince anladım durumu vee 83 kg! obez sınırı! o ara nişanlımla problem falan derken iştahım kesildi ve 1 haftada 75 e düştüm. şimdi 3 aylık evliyim en son bayramda tartıldım ve 75 dim ama evlilik yaradı 2 kg daha aldım. eşimi ikna ettim koşu bandı kondisyon bisikleti aldırdım ve serüvene başlıyorum. hedefim 60. boyum 165cm. aynalara güvenle bakmak isteyen kk melekleri varsa bu günlükte yer alabilirler hadi hep beraber yazalım gaza gelelim ve kurtulalım şu yağlardan...
Ewde hareketini arttirabilirsin. Vucudunda fazla odem vardir zaten agirlik olarak cabuk gider ama sikilasman gerek canim spor sart yamerhaba .bende 165 boyundayım.suan 75 kiloyum.5 kılı verdim durdum.motivasyonum sıfır.benım hededfim 65.doğum kilolarımı atmaya çalışıyorum.yol arkadaşında ihtiyacım var.aynı konumdayız suan.ama benım sor yapma luksum yok
Oo hayirli olsun insallah :) canimm gelinligini hayal et o zaman gaza gelirsinn. Ben 8 ocaga kadar sinav donemindeym ama 9 ocakta ewimde olucam ve devam edicem gelismeleri yazisiriz55 60 kilo Olmak icin beraber hareket edeblrz basaricaz INŞALLAH canim bende 76.900 yani 77 kiloyumbenimde INŞALLAH yaza dugunum var kilo vermem lazimm
Oo hayirli olsun insallah :) canimm gelinligini hayal et o zaman gaza gelirsinn. Ben 8 ocaga kadar sinav donemindeym ama 9 ocakta ewimde olucam ve devam edicem gelismeleri yazisiriz
evet döndüm aranıza. sınavlarım bitti. ve hazır yemek yemekten 79.5 ile döndüm. bu kadar kolay alırken neden zor kilo veriyoruz yaneyse bugün kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
1 kk light peynir
5 küçük zeytin
domates
salatalık
5 yaprak roka
çubuk tarçınlı yeşil çay
(kahvaltıdan önce tarcınlı form çay içtim)
sizde durum nasıl pekiiii?Vermek zor almak cok kolayne yazikki
sizde durum nasıl pekiiii?
evet döndüm aranıza. sınavlarım bitti. ve hazır yemek yemekten 79.5 ile döndüm. bu kadar kolay alırken neden zor kilo veriyoruz yaneyse bugün kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
1 kk light peynir
5 küçük zeytin
domates
salatalık
5 yaprak roka
çubuk tarçınlı yeşil çay
(kahvaltıdan önce tarcınlı form çay içtim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?