77kg den 60 kg ye gelen varmııııı???

yolun hayırlı olsun canımmm :) hadi inşallahhh :) nasıl bir yol izliyorsun..
yolun hayırlı olsun canımmm :) hadi inşallahhh :) nasıl bir yol izliyorsun..
valla şimdilik öğünlerimi azalttım diyelim bide 2 saatte bir yemek yiyerek 3 ana 3 ara öğün yapıyorum
beyaz ekmeği de kestm ve işte koşu bandıyla spor yapıyorum şimdilik tek eksiğim günde 2 litre su içememk diyebilirim..
bakalım bu şekilde veremzsem belki sıkı bi diyet uygularım..

aslında zamanında 72.7 den 65 lere inmiş birisi olarak vücudumu iyi tanıyorum nasıl kilo vereceğimi de biliyorum üşengeçlik var bide azim pek yok diyelim
bugünlerde hırslandım sayılır yne
30 yaşına gelmeden 5 li rakamları görmek hayalimmm
inşallh hayalim ve hayalleriniz gerçek olur....

inşallah dediğin gibi olur daha önce 1-2 günlük diyetlerim oldu ama ilk kez bu kadar kararlı başladım bakalım sonuç nasılolacak :)

kolay gelsin canım umarım rahat rahat verirsin koşuyu aksatma sakın çok sıkılaşıyosun ve 3 kg versen 5 gibi duruyor

sevgili günlükk :)) akşam 18.40 da akşam yemeğimi yedim:
bir kase mercimek çorbası (200ml)
bir kase yeşil salata
1,5 kaşık yoğurt
vee şimdide koşu bandı sıram geldii ve yatana kadar elma ve yeşil çayy var sırada :)

Bu sabah 78.9 kg ciktim. Ama sporuma ara vermk zorundayn diyete dewam amaaa. Dun teyze oldum suan yola cikiyorum orda spor yapamicam malesef ama olsun :)

ben biraz ara vermek zorunda kaldım dediğim gibi yeğenim oldu ve düzen falan kalmadı şuan hala 78,9 dayım almadım vermedim ama sınavlarımda 8 ocakta bitiyor sonra tam gaz devam :)) 60 olana kadar vazgecmicem çünkü çocuk da düşünüyorum bu halde hamile kalırsam nasıl toparlarım bilmiyorumm

55 60 kilo Olmak icin beraber hareket edeblrz basaricaz INŞALLAH canim bende 76.900 yani 77 kiloyum benimde INŞALLAH yaza dugunum var kilo vermem lazimm

merhaba .bende 165 boyundayım.suan 75 kiloyum.5 kılı verdim durdum.motivasyonum sıfır.benım hededfim 65.doğum kilolarımı atmaya çalışıyorum.yol arkadaşında ihtiyacım var.aynı konumdayız suan.ama benım sor yapma luksum yok

Ewde hareketini arttirabilirsin. Vucudunda fazla odem vardir zaten agirlik olarak cabuk gider ama sikilasman gerek canim spor sart ya

55 60 kilo Olmak icin beraber hareket edeblrz basaricaz INŞALLAH canim bende 76.900 yani 77 kiloyum benimde INŞALLAH yaza dugunum var kilo vermem lazimm
Oo hayirli olsun insallah :) canimm gelinligini hayal et o zaman gaza gelirsinn. Ben 8 ocaga kadar sinav donemindeym ama 9 ocakta ewimde olucam ve devam edicem gelismeleri yazisiriz

Oo hayirli olsun insallah :) canimm gelinligini hayal et o zaman gaza gelirsinn. Ben 8 ocaga kadar sinav donemindeym ama 9 ocakta ewimde olucam ve devam edicem gelismeleri yazisiriz

AMİN canim INŞALLAH :)
Aynen gelinligi hayal ediyorum cabaliyorum bende yilbasindan sonra daha cok asilcam INŞALLAH kilolardan kurtulcaz :)
Tamam canim görüşürüz sinavlarinda basarilar

evet döndüm aranıza. sınavlarım bitti. ve hazır yemek yemekten 79.5 ile döndüm. bu kadar kolay alırken neden zor kilo veriyoruz ya neyse bugün kahvaltım:
2 haşlanmış yumurta
1 kk light peynir
5 küçük zeytin
domates
salatalık
5 yaprak roka
çubuk tarçınlı yeşil çay

(kahvaltıdan önce tarcınlı form çay içtim)

Vermek zor almak cok kolay ne yazikki

Kahvalti gayet guzel canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…