77kg den 60 kg ye gelen varmııııı???

akşam biraz bulgur pilavı yedim ara öğündede kepekli galeta yedim :) birazdan koşu bandına gecicem :)

Selam bayanlar bende 2 ocakta 75,2 le başladım bugün 70,9 geldim boy 170 ideal kilo 61. umarım istediğimiz kilolara gelebiliriz bunun için yapmamız gereken tatlı ve hamur işlerinden uzak durmak ve tabiki spor herkese tartı da bol eksili günler

INŞALLAH tartıya her ciktigimizda ideal.kilomuza kadar hep eksi goruruz

3 haftada 7 kilo diyeti var ben pazartesi uygulucam isterseniz uygulayin kizlar herkes ii sonuç almis

Nasil bir yol izliyosun baya iyi gitmis yaaa aramiza katilirmisin sendee

Bu sabah kahvaltida
2 haslanms yumurta
1 kk light peynir
1 greyfurt suyu
5 kucuk zeytin
Yarim domates
yarim salatalik
oncesnde cubuk tarcinli form cayi

Nasil bir yol izliyosun baya iyi gitmis yaaa aramiza katilirmisin sendee
canım ben bugün 9. gündeyim günlüğüm "istesem veririm" her gün yediğimi paylaşıyorum. hergün 2,5-3 km yürüyorum hamurişi tatlı hiç yemiyorum genelde çorba içiyorum günlük kalorim 1000 olmuyo bu arada bugün -300 daha oldu 70.6

malum 12 gündür ewde yokum kahvaltıdan sonra dip köşe temizlik derken bu saat oldu yeşil çay haricinde hiç bir şey tüketmedim hergün temizlikmi yapsam acaba :)) şimdi sadece 2 kaşık yoğurt ve baharatlarla dinlendirdiğim tavuğumu fırına koyucam ve 0 yaglı bir şekilde tüketeceğim ekmek yine yok yanında salatalık ve domates :)) sonrasında tekrar tarçınlı form çay sonrasındada yürüyüş :)

Bu sabah kahvaltida
2 haslanms yumurta
1 kk light peynir
1 greyfurt suyu
5 kucuk zeytin
Yarim domates
yarim salatalik
oncesnde cubuk tarcinli form cayi
Tetursin masaaalah canım sana ya Nasıl başarıyorsun bende çok dikkat ediyorum yediklerime 2 ayda 3.5 kilo sadece verdim

Tetursin masaaalah canım sana ya Nasıl başarıyorsun bende çok dikkat ediyorum yediklerime 2 ayda 3.5 kilo sadece verdim
canım bak ne yap biliyomusun tam doymasanda kalktığında 10 dakika sonra doyuysun zaten. tokluk hissini seviyorsan da kepekli galeta al arada onlardan ye kalorisi çok az canım :)

vee bu akşam 35 dakika koşu bandındaydım sonrada 10 dakika kondisyon bisikletiyle devam ettim :) bunları yaparken yeşilçay içtim.. tek eksiğim gün içinde su içmeyi unutuyorum

bu sabah kalktım ve şuan limonlu tarcınlı yeşil çayımı içiyorum daha sonra sırada kahvaltı var. kahvaltı da
1 haşlanmış yumurta
salatalık
domates
1 kk light penir
5 küçük zeytin
ve vazgecilmezim form çayıı :)

ve öğlen acıkmamış olsam da yemek zorundaydım ve listem :
iki ince dilim (yufkasız) prasalı börek
2 kaşık yoğurt
bol boooollll suuuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…