- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
- Konu Sahibi papatyaozu
-
gayreti bırakmamak lazım canım :)Kahvalti gayet guzel canim
akşam biraz bulgur pilavı yedim ara öğündede kepekli galeta yedim :) birazdan koşu bandına gecicem :)
Selam bayanlar bende 2 ocakta 75,2 le başladım bugün 70,9 geldim boy 170 ideal kilo 61. umarım istediğimiz kilolara gelebiliriz bunun için yapmamız gereken tatlı ve hamur işlerinden uzak durmak ve tabiki spor herkese tartı da bol eksili günler
Nasilmis peki?3 haftada 7 kilo diyeti var ben pazartesi uygulucam isterseniz uygulayin kizlar herkes ii sonuç almis
Canim bu sabah 78.8 ile uyandm 700 gr yok :))) cok mutluyum :) boyle boyle gitcek isteee :)Daha ne olsunnn guzelll gidiyorsun
Nasil bir yol izliyosun baya iyi gitmis yaaa aramiza katilirmisin sendeeSelam bayanlar bende 2 ocakta 75,2 le başladım bugün 70,9 geldim boy 170 ideal kilo 61. umarım istediğimiz kilolara gelebiliriz bunun için yapmamız gereken tatlı ve hamur işlerinden uzak durmak ve tabiki spor herkese tartı da bol eksili günler
canım ben bugün 9. gündeyim günlüğüm "istesem veririm" her gün yediğimi paylaşıyorum. hergün 2,5-3 km yürüyorum hamurişi tatlı hiç yemiyorum genelde çorba içiyorum günlük kalorim 1000 olmuyo bu arada bugün -300 daha oldu 70.6Nasil bir yol izliyosun baya iyi gitmis yaaa aramiza katilirmisin sendee
Tetursin masaaalah canım sana ya Nasıl başarıyorsun bende çok dikkat ediyorum yediklerime 2 ayda 3.5 kilo sadece verdimBu sabah kahvaltida
2 haslanms yumurta
1 kk light peynir
1 greyfurt suyu
5 kucuk zeytin
Yarim domates
yarim salatalik
oncesnde cubuk tarcinli form cayi
canım bak ne yap biliyomusun tam doymasanda kalktığında 10 dakika sonra doyuysun zaten. tokluk hissini seviyorsan da kepekli galeta al arada onlardan ye kalorisi çok az canım :)Tetursin masaaalah canım sana ya Nasıl başarıyorsun bende çok dikkat ediyorum yediklerime 2 ayda 3.5 kilo sadece verdim
Nasilmis peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?