77kg den 60 kg ye gelen varmııııı???

bugün baya araştırdım pirinç lapasını okudum faka çok yenildiği zaman kaslarda şişirme yapıyormuş. ve bende bulgurun kalorisinin daha düşük olduğunu bildiğimden bulgur lapası yaptım normalde sade baharatlarla yapılıyor ve üzerine domates salatalık falan doğranıyor. ben önce domatesi rendeledim ve yagsız kavurdum sonra bulguru attım üstüne boll baharatla (tuz hariç) suyunuda ekledim ve pilavım hazır evet biraz tatsız tuzsuz oldu ama yenmicek gibi değil yanına biraz yoğurt koydummu iş tamamdır :) bulgurun şanındandır turşu ister. turşu az kalorilidir fakat ödem yapmaması için ardından bol bol su içmek gerekir turşu yediğinizde buna dikkat ediniz :)
sonuç olarak akşam yemeğim:
domatesli bulgur lapası
az turşu
2 kaşık yoğurt
yatana kadar limonlu yeşil çayy :))

misafirliğe gittiğim için spor yapamadım bu akşam. ama regl dönemimde de olsam ikram edilen tatlıdan yemedim hemde ısrarlara rağmen. yol çizdim kendime yolumdan çıkarmayın dedim ve durdum sadece 2 bardak şekersiz çay içtim :) spora yarın devammmm

bu sabah tartıldım ve 77.700 :) 3 günde 1.900 kg gitti :) bugün sadece bulgur lapamı ve yoğurt yicem. tabii her zamanki gibi yeşil çay ve form çaylarımı içeceğim. yani kahvaltım :
1 porsiyon bulgur lapası
1.5 kaşık yoğurt
az turşu bol su :)

ya misafirim vardı spor falan yapamadım çok hareketsiz kaldım yeşil çayımı falan da içemedim bugün 78 kg çıktım
300 gr almışım ama silkelendim ve kendime geldimmm :)
kahvaltıda:
1 yumurta
peynir
zeytin
yeşil çay ile geçirdim.

geç kalktığım için öğle yemeği yemeyeceğim sadece kepekli galeta ile geçireceğim akşam ise biraz hünkar beğendi yiyeceğim ama gerçekten az yiyeceğim ve akşamı bitireceğim

Supersinnnn canimmm

Canim bulgur lapasi ilk kez duydum

Ben princ lapasi yedim ama bulgurda kilo verdiriyomi

Canim bulgur lapasi ilk kez duydum

Ben princ lapasi yedim ama bulgurda kilo verdiriyomi
sadece tek öğün yiyebildim hemen doyuruyo :) pirinç lapası sürekli yenildiği zaman kasları şişiriyormuş baya kötü bir durum sonrada buldur lapasını yazmışlar deniyim dedim ama 3 kaşıkta doyuyorum yiyemiyorum bu seferde eşim kızdı vitaminsiz kalıcam diye bende bıraktım :)

Bulgur lapasi nasil yapilio basil tuketikio kac ogun onları paylasrmisin canim

nasılmış ki o 3 kaftada 7 kilo?
şimdi canım hiç yağ koymadan bulduru haslıyorsun tuz hariç baharat koyarak be üzerine domates salatalık doğrayarak yiyorsun. ama ben domatesi rendeledim kaynattım snra bulguru ve suyu ekleyip demdedim bol acılı baharat koydum ve öyle yedim yanınada 1 kaşık yoğurt.

bu sabah 77.300kg ile uyandım böyle verdiğimi gördükçe ne kadar mutlu oluyorum anlatamam :)
şimdi kahvaltıda 1 kade mercimek çorbası içicem sadece.

akşam yemeğimde 1 porsiyon ıspanak ve iki kaşık sarımsaklı yoğurt yiyeceğimmm.
malesef bütünlemelere kaldığım için tekrar sınavlarıma gidicem ama bu sefer kısa sürücek. ders çalışmaktan pek spor yapamıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…