- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
- Konu Sahibi papatyaozu
-
ayy cok tesekkür ederim canım motiven icinnn :)tetursun çok iyi gidiyon devam
Canim nasil gidiyor dewam ediyormusun??55 60 kilo Olmak icin beraber hareket edeblrz basaricaz INŞALLAH canim bende 76.900 yani 77 kiloyumbenimde INŞALLAH yaza dugunum var kilo vermem lazimm
misafirliğe gittiğim için spor yapamadım bu akşam. ama regl dönemimde de olsam ikram edilen tatlıdan yemedimhemde ısrarlara rağmen. yol çizdim kendime yolumdan çıkarmayın dedim ve durdum sadece 2 bardak şekersiz çay içtim :) spora yarın devammmm
bu sabah tartıldım ve 77.700 :) 3 günde 1.900 kg gitti :) bugün sadece bulgur lapamı ve yoğurt yicem. tabii her zamanki gibi yeşil çay ve form çaylarımı içeceğim. yani kahvaltım :
1 porsiyon bulgur lapası
1.5 kaşık yoğurt
az turşu bol su :)
sadece tek öğün yiyebildim hemen doyuruyo :) pirinç lapası sürekli yenildiği zaman kasları şişiriyormuş baya kötü bir durum sonrada buldur lapasını yazmışlar deniyim dedim ama 3 kaşıkta doyuyorum yiyemiyorum bu seferde eşim kızdı vitaminsiz kalıcam diye bende bıraktım :)Canim bulgur lapasi ilk kez duydum
Ben princ lapasi yedim ama bulgurda kilo verdiriyomi
bu arada sen neler yapıyorsunnnSupersinnnn canimmm
bu arada sen neler yapıyorsunnn
Diyetisyenimin diyeti var tatlim onu yapiyorum ama bende burda 3 hafatda kiloyu baslamak istiyorum oda duoer sonuc veriomus bilgine olsun
nasılmış ki o 3 kaftada 7 kilo?3 hafta 7 kilo
tabiiki de cok sevinirimm :) hoşgeldin canım aramıza :)Merhaba ben de şu anda 77 kiloyu 5 ay önce doğum yaptım aranıza ben de katılabilir miyim?
canım ne yaptın nasıl gidiyor düğün hazırlıkları :)55 60 kilo Olmak icin beraber hareket edeblrz basaricaz INŞALLAH canim bende 76.900 yani 77 kiloyumbenimde INŞALLAH yaza dugunum var kilo vermem lazimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?