• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

78,5 kilo ile başlangıç

Evet tek tip diyet uzun süreli yapmadıktan sonra sıkıntı yok bence,motivasyonumu artırmak için belli bir diyet listesine bağlı kalmazsam yapamıyorum çabuk pes ediyorum.ideal kiloya indikten sonra azar azar herşeyden yemeyi düşünüyorum ömür boyu yapamam dımı😘
Ben de bir listeye bağımlı kalamıyorum. Tabi ki, ömür boyu diyet sıkıcı olur 🤗

1.ay
78.5. ➡️ 74.2🤫

2.ay
GÜN. KİLO GÜN. KİLO
1.gün. 74.2 16.gün.
2.gün. 73.1 17.gün.
3.gün. 72.5 18.gün.
4.gün. 72.7 19.gün.
5.gün. 72.9 20.gün.
6.gün. 72.3 21.gün.
7.gün. 22.gün
8.gün. 23.gün
9.gün. 24.gün
10.gün. 25.gün
11.gün. 26.gün
12.gün. 27.gün
13.gün. 28.gün
14.gün. 29.gün
15.gün 30.gün

Neler yediniz 😁ben saat 10 gibi yumurta salatası yedim 3 tane bayağı yok tuttu arada Nescafe küçük çikolata saat 4 gibi yumurta salatası yaptım ama midem almadı😝karpuz peynir yedim ve günü kapattım.

Perşembe günü ayran detoksu yapmayı düşünüyorum sizde katılır mısınız
Kahvaltıdan sonra1 litre ayran içine 4 kaşık nohut,mercimek,bulgur ve salatalık rendesi katıp acıktıkça yiyorsun

Neler yediniz 😁ben saat 10 gibi yumurta salatası yedim 3 tane bayağı yok tuttu arada Nescafe küçük çikolata saat 4 gibi yumurta salatası yaptım ama midem almadı😝karpuz peynir yedim ve günü kapattım.

Kahvaltıdan sonra1 litre ayran içine 4 kaşık nohut,mercimek,bulgur ve salatalık rendesi katıp acıktıkça yiyorsun
Canım ben katılmam ama takip ediyorum 🤗ben evde ne varsa onu yediğim için 😀😀
Ben bugün sabah 2 yumurta domates salatalık zeytin
Öğlen misafirlikte bir küçük şekerli tatlı 2 dilim kek😀
Akşamda 1 tabak kabakalı patates yemeği az cacık ✔
1 saat spor

Son düzenleme:

Dediğin detoksu 1 ay yapanlar var çok zayıflatıyormuş sen bir dene bende alışverişe gittiğimizde alır denerim işe yararsa, amcam ve dayım yapıp ikiside yapıp 20 kiloya yakın vermişti 😀

1 ay imkansız yaaa süper vermişler 👏👏👏tamam normalde 2 gün ama ben 2 gün aynı şey zor yerim gibi Perşembe denicem..kalori takibi yapıyor musun TLF uygulaması ben başladım frenlemek için iyi oluyor..
Bu arada çocukları akşamları babaya bırakıyorum bende 2 gündür yarım saat koşu bandı 10 dakika bacak egzersizi yapıyorum..

Canım ben katılmam ama takip ediyorum 🤗ben evde ne varsa onu yediğim için 😀😀
Ben bugün sabah 2 yumurta domates salatalık zeytin
Öğlen misafirlikte bir küçük şekerli tatlı 2 dilim kek😀
Akşamda 1 tabak kabakalı patates yemeği az cacık ✔
1 saat spor
Diyette iken misafirlik olayı sıkıntı😔kalori olarak dengelemişsin ama 👍

1 ay imkansız yaaa süper vermişler 👏👏👏tamam normalde 2 gün ama ben 2 gün aynı şey zor yerim gibi Perşembe denicem..kalori takibi yapıyor musun TLF uygulaması ben başladım frenlemek için iyi oluyor..
Bu arada çocukları akşamları babaya bırakıyorum bende 2 gündür yarım saat koşu bandı 10 dakika bacak egzersizi yapıyorum..
Süpersin, sporu sakın bırakma bir zaman sonra zaten yapmasında kolay geliyor,✔️
Bizimkiler 6 aya yaklaşık yaptılar ama akşam içtiler çorba niyetine doyana kadar kalp için önermişlerdi, kalp rahatsızlığında diyet uygulamak için yapmışlardı✔️
Ben kalori sayımını daha önce denedim kilo veremedim artık az yiyorum sadece ekmek hiç yememeye çalışıyorum tatlıda öyle misafir gelirse bazen aburcuburuda dayanabildim kadar, çikolatayıda hayatımdan çıkardım yani özel bir beslenme programım yok Allah ne verdiyse az az yiyorum yağlı tuzlu felan normal yemek öbür türlüsünü çok denedim her defasında bıraktım bu benim için en ideali oldu 🤗

1.ay
78.5. ➡ 74.2🤫

2.ay
GÜN. KİLO GÜN. KİLO
1.gün. 74.2 16.gün.
2.gün. 73.1 17.gün.
3.gün. 72.5 18.gün.
4.gün. 72.7 19.gün.
5.gün. 72.9 20.gün.
6.gün. 72.3 21.gün.
7.gün. 22.gün
8.gün. 23.gün
9.gün. 24.gün
10.gün. 25.gün
11.gün. 26.gün
12.gün. 27.gün
13.gün. 28.gün
14.gün. 29.gün
15.gün 30.gün

Harika vermişsin maşallah tebrik ederim canım bende bugün başladım bakalım inşallah bende eksileri görürüm
Bugün 73.750 gram çıktım :(

Deneye deneye ben ilk çocuktan sonra kilolar ı uzun zaman kendi başıma veremedim diyetisyene gittim anladım ki ben bir listeye tabi olcam yoksa çok kaçırıyorum,,sonra 2.çocuk şimdi bunları vermeye çalışcam..haftaya diyetisyene gittiğim zamanki listelere başlıcam..

5 günlük diyet başlangıç:78.1
1.gün. 77,8 (patates salatası)
2.gün. 77,4 (sebze günü ben közlenmiş patlıcan salatası tükettim
3.gün. 77,2(et günü tavuk tükettim
4.gün. 76,6 (meyve )
5.gün. 76.4 yumurta salatası ve karpuz

5 günün sonucu 1.7 kilo bu diyette tuzsuzdu ben tuz attım biraz ve sütlü kahve ve 1 küçük çikolata kaçamaklarım oldu

diyete devam ediyor musun? ben de başlamak istiyorum, daha önce 70-79 grubunda 11 kilo vermiştim, 2-3 yıl korudum ama şimdi maalesef eskisinden de fazla kilo aldım. Diyete başlamak istiyorum ama tek başına olmuyor, çok fazla abur-cubur tüketimim var, artık dur demenin zamanı geldi. 2 kızım var ve sağlıklı yemek pişirdiğim zaman nerdeyse hiç yemiyolar, biraz da bu sebep oldu. Sizinle başlamak isterim.

5 günlük diyet başlangıç:78.1
1.gün. 77,8 (patates salatası)
2.gün. 77,4 (sebze günü ben közlenmiş patlıcan salatası tükettim
3.gün. 77,2(et günü tavuk tükettim
4.gün. 76,6 (meyve )
5.gün. 76.4 yumurta salatası ve karpuz

5 günün sonucu 1.7 kilo bu diyette tuzsuzdu ben tuz attım biraz ve sütlü kahve ve 1 küçük çikolata kaçamaklarım oldu
bu tarz diyetleri onaylamıyorum, hızlı giden kilo hızlı gerigelir, vücudunuz su kaybeder sadece. önemli olan yavaş ama sağlıklı beslenmek.

diyete devam ediyor musun? ben de başlamak istiyorum, daha önce 70-79 grubunda 11 kilo vermiştim, 2-3 yıl korudum ama şimdi maalesef eskisinden de fazla kilo aldım. Diyete başlamak istiyorum ama tek başına olmuyor, çok fazla abur-cubur tüketimim var, artık dur demenin zamanı geldi. 2 kızım var ve sağlıklı yemek pişirdiğim zaman nerdeyse hiç yemiyolar, biraz da bu sebep oldu. Sizinle başlamak isterim.
Bugün diyette 38. günüm. 6.5 kg verdim. Abur cubur çok fazla kilo aldırıyor. Aslında keşke kilomuzu korumaya çalışsak. Diyet zor oluyor.

Back
X