78 den geriye zayiflama günlüğüm!!!

Aslında istemiyorum ama başka alternatifim yokki Memnun değilim afedersin bağırsaklarım taş gibi oldu hee birde kurbanda memlekete gitcez biraz daha verip kemiklerimi kaynanamın gözüne sokmam lazım çünkü o bana çok laf soktu benimde ona bişeyler sokmam lazım

SOKARSIN canım neden sokamayasın bız bu gazla heryere herseyı sokarızzzz 36 bedenede popomuzu sokarız

bende butun sulalenın gozune sokmak ıstıyorummm elalemı bırak aynalara bakamaz oldummm kılolar gıdınce ınsana ayrı bı guzellıkde gelıyor

SOKARSIN canım neden sokamayasın bız bu gazla heryere herseyı sokarızzzz 36 bedenede popomuzu sokarız

Eşimin arkadaşının hanımı var diyodum bir ara belki hatırlarsın bana bakımsız diye imada bulunmuştu.eşimin diploma töreninde bana ağzı açık baktı şaşkına döndü gördü kim bakımsızmış...

gecen onu sorduydumm gozunden kactı bende bıda sormadım merak edıyordum ....

ıyı olmuşş çorozaa .. daha kımler sasırcek kımler bacım goreceksınnnn

OLABILIR CANIMM

sen uzun olan yolu katettın sıra bende senle bırlıkte ınsallah basarıcazz ay heyecanlandımm

Benimde var biraz daha 57 yi hedefliyorum 9 kg kadar var ama ben yavaş veriyorum kaçamakta yapıyorum ama şükür dediğin gibi kendimden bu kadar perfprmans bile beklemiyordum...

Benimde var biraz daha 57 yi hedefliyorum 9 kg kadar var ama ben yavaş veriyorum kaçamakta yapıyorum ama şükür dediğin gibi kendimden bu kadar perfprmans bile beklemiyordum...

evet sana maşallah gercekten ıyı kılo verdın Allahım kem gozlerden sakınsın senı

ınsallah bende 70 olurum bır aya kadar sıkıcam kendımı baya bu sefer

bende butun sulalenın gozune sokmak ıstıyorummm elalemı bırak aynalara bakamaz oldummm kılolar gıdınce ınsana ayrı bı guzellıkde gelıyor

Güzellik + özgüven geliyor...hoş nerdeyse şimdi kaynanamın kızıyla aramızda 3 kilo kaldı görümcem bekar benim doğumdan kalan bir göbeğim var oda gittimmi hepsinede taş çıkarırım evelallah..

evet sana maşallah gercekten ıyı kılo verdın Allahım kem gozlerden sakınsın senı

ınsallah bende 70 olurum bır aya kadar sıkıcam kendımı baya bu sefer

Olursun canım ya işte biraz hayat tarzımızı değiştirip hareket katmamaız gerekiyo hepsi bu...

Güzellik + özgüven geliyor...hoş nerdeyse şimdi kaynanamın kızıyla aramızda 3 kilo kaldı görümcem bekar benim doğumdan kalan bir göbeğim var oda gittimmi hepsinede taş çıkarırım evelallah..

çıkartırsınn sen yaparsın bacımmm bu duruma kadar gelmıssın 9 kılo neki ALLANSENNN benı 18 kılom var

Canım hiç gözün korkmasın veremesem ben veremezdim vereceksin bak gör.. beraber vereceğiz....

ınsallah bacımm bırde sımdı dersanem vs varya kendımı tutuyorumm hep ...

stres var sınır var dıyette var ama artık daha sakınn ve relax olucammm

kendıme plan program hazırladım uyucam hergunn ders iş dıkkat etme olayı vs ...

zaten hareket konusu 12 km yuruyordum hergunnn ... sımdı aksamları ısten gec cıkıyorum 2 saat ders calısıyoruz arkadasla otobusu kullanıyorum gene gunde 6 km sabah yurumus oluyomm ....

ınceltıcı yagımıda surup streclenıom sabah .... aksamda otobusle gıtmeme ragmen gene suruom yagımı

Bak yavaştan giriyo işte düzene 6 km de iyi bir yüüyüş günlük...

Bak yavaştan giriyo işte düzene 6 km de iyi bir yüüyüş günlük...

evet 6km ındırmek zorunda kaldım ...

duzene gırıyorum artık temkınlı hareket edıyorumm

ınsallah su sınavıda kazanır feraha ererımm ...

bırde kışın yurumesı zor en fazla kasıma kadar yuruyebılırımm sonrası zor ...

2014/01/01de 60 kılo olmak ıstıyorumm

Olmayacak şey değil üstelik sende 9 kg kadar verdin bu arada şu kilo cetveli işinide yapalım seninin

Olmayacak şey değil üstelik sende 9 kg kadar verdin bu arada şu kilo cetveli işinide yapalım seninin

ınsallah canımm ınsallahh ...

aklınla bın yasa vallahı yapalımm boşum bu aralar senın yaptıgın cızelge formata uymuyordu son formatı nasıl bulurum acaba bır bakınayımm

1 kase mercımek corbamı ıctım artık yarın sabaha kadar bırsey yemek yok hadı hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…