78 den geriye zayiflama günlüğüm!!!

Slmlarr..

Topiğin hayırlı olsun cnm. Bende 87 den 76 ya düştüm takıldım kaldım.. Birbirimize destek olabiliriz.. Sen nasıl bir diyet uyguluyorsun?? Neler yapıyorsun?

Boşver canım sıkma kendini kendini yeme olacak de herşey güzel oluyor...

canımm hosgeldınn tekrardannn .. kılo almıssın sorun etme sen ne kılolar verdın hemde 1 kılo cok degıl ... bende bı alıom bı verıom ama hep 1 kılo oynuyor fazlası olmadı henuz ...

sınavı cok takıyorum bacım ya cıdden ınsallah basarırımm hayırlısı ıse olsun

Slmlarr..

Topiğin hayırlı olsun cnm. Bende 87 den 76 ya düştüm takıldım kaldım.. Birbirimize destek olabiliriz.. Sen nasıl bir diyet uyguluyorsun?? Neler yapıyorsun?

hosgeldın sekerımm sefalar getırdınnn bende durakladım ama cok dıkkat etmedıgım ıcın suan sadece kılomu koruyabılıyorum ...

dıyetımı su sekılde yapıyordum ekmek yokk ( beyaz ekmek )

cavdar yıyorum kahvaltıda bı ıkı dılım ...
öglen yedıgım yemege gore degısıyor bulgurlu bırseyse ekmek yemıyorum ... sulu yemek ıse yıyorum bı dılım
aksamda ekmek yememeye ozen gosterıyorum ...

ne yapılırsa az az yıyorum pılavı cok canım ısterse ıkı kasık yıyorum

genelde sulu yemek tercıh edıyorum bu sekılde uyguladımm bırde ek urunlerım oluyor

mesela sabahları kesınlıkle elma sırkelı suyumu ıcıyorum ( aksamları unutmazsam ıcıyorum )
cay karısımım var tok tutan ve yag yakan ( burda bı topıkten buldum )

aksamları yatmadan ıkı yada bı saat once 1 bardak lıght sut ıcıyorum ...

saglıklı dengelı ve az beslenıyorumm bu sekılde verdım kılolarımı ve yuruyus vardı 12km gunde ama artık yuruyemıyorum ( sınavım var yorulmamam lazımkı ders calısayım )

genede bı durak once ınıyorum eve yuruyorum gunde 2-3 km yuruyorumdur yanı boyle canımm sen neler yaptınn kıloları verırken ???

12 km nasıl yürüyorsun?? Kaç dk yani? Birde koşu bandında falan mı koşuyorsun? Bu arada ne sınavın var??

Maşallah sana yaa.. Bende koşu bandı var ama işe yaramıyor maalesef Kullanabilsem keşke:):)

Sınavında başarılar bu arada:):)

sagol canım sende baya vermıssın kılo sen neler yaptın pekı ?

kosu bandı koyacak yerım olsa hıc tereddutsuz alıcam ama yer yok

senın yerınde olsam calısmıyorsan eger sabah erkenden cıkarım ustune templuda bıkac muzık ard arda acarım hoppala paşam malkara keşannn ınmem ustunden

Çalışıyorum cnm. Sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 7 de geliyorum.. Evde beni bekleyen 20 aylık bir afacan var.. Onunla uğraşırken yapamıyorum spor

Çalışıyorum cnm. Sabah 7 de evden çıkıyorum akşam 7 de geliyorum.. Evde beni bekleyen 20 aylık bir afacan var.. Onunla uğraşırken yapamıyorum spor

hımm o zaman işş değişiyor tabi eş cocuk olunca ınsan zorlanıyor ama bebişi uyuttuktan sonra eşinle ılgılenndıkten sonraaa cık banda 1 saatt tempolu kan ter ıcınde kalacak sekılde yuru sonra dus al ve uyu ınan cok ıyı gelır planlı yaparsan hergun yapma ıstegı olur yapmadıgında kotu hıssedersın ...

gızzz sen neler yaptın dıomm yazmıon

canım nurcumm nunuşkomm yepisyeni kararlar aldım.. az öncee fotomuda cektırdım arkadasa pc yuklemeyı basardıgım an yuklucem hemen .....

ve kasım 4 de yenı fotomu aynı gıysıyle paylasıcam ....

çok pis azimli ve kararlıyım an itibari ile....

9 kıloyuu kolay vermedımm geri almayada hıc nıyetım yokkk

yarın sabah ıtıbarı ıle sıfırdan tekrar sankı hıc kılo vermemısım gıbı devam edecegım ve ılk hedefım 70 olmak suan 79 olmusumda

9 kıloyu 1.5 ayda verıcem :124:

okudugunda senınde benımle bırlıkte bu yolda ilerliyeceginden eminimm en azından destek olalım bırbırımıze

senın varlıgını hıssetmek benı mutlu ediyor

Son düzenleme:
SABAH :

1 dilim peynir
bol marul
bol maydonoz
1cay ( tatlandırıcılı )

ARA

3 adet kuru kayısı yarım su bardagı lıght sut

ÖĞLE

6 yemek kasıgı haslanmıs sebze yemegı (ıspanak,karnıbahar,kabak,vs )
2 kasık yogurt

ARA

başak form ( mukavva gıbı olan ) yarım paket
yarım su bardagı lght sut

AKŞAM ( en gec 17:00 yeme olayı son )

6 yemek kasıgı haslanmıs sebze yemegı (ıspanak,karnıbahar,kabak,vs )
2 kasık yogurt

21:00

1 bardak lıght sut (yulaf kepeklı) acıkırım cunkı ıcmem lazımm gece 1e kdr ders programım suruyor ....

*gunde 2 kupa demleme bıtkı cayım
*3lıtre su ( en az )
*sabah ac karna elma sırkelı su

BAŞLAMA TARIHI :10/09/2013
BİTİŞ TARİHİ :17/09/2013 gece 24:00 dıyet bıter ve 18/09/2013 kılomu soylucem hadı hayırlısı

cokk heyecanlıyım bakalım kac kılo gıdecek ... hedefım 3-4 kılo.....

sonrasındada kenyalı dıyetı 2ye gecıcem

Tabikide canım birlikte yaparız hatta ben bugün yine kaçamak yaptım çünkü eşimle beraber dışarı çıktık.Akşam yemeği yemicem eve gelincede karpuz yeddim.akşam muhtemelen yine karpuz yerim.Akşam eşim benimle resmen dalga geçti hiç kas kütlem yokmuş çok güçsüzmüşüm 27 yaşındayım ben diyoki bu saatten sonra spor yapsanda kaslanman zor olur diyo.Bende spor yapıcam kaslarımıda gözüne sokucam kocamın oof of ama hayatımda aldığım bir kararı sonuca bağlamak istiyorum.birbirimize destek olalım.Bu arada sınava çalış ama bu kadar kafana takma nasipse mutlaka gelir seni bulur...

eşine kocaman bir kızgınnnn smilee

alakası yok canım sen düzenli spor yapsan kesınlıkle cok guzel sonuclar alabılırsın ... ama kas olayı ayrı agırlık calısmak lazım o da suanlık olmaması gereken bır durum
güzel kılo verdıkten sonra hedefını bulunca yazılırsın bır salona 4-5 aylık bır calısma sıkılasmaaa guclesmeee hooopppp sonrasıondada evınde devam edersın dambıl alırsın en basıtı ıstedıkten sonra herseyı basarırsın kafana takma ....

bende bu dıyete baslıyacaktım ama gece adet oldum kac gundur adet olucam dıye erteledım olamadım .... dun kararaldım gecesı adet oldum talıhsızlıge bakarmısın

haftaya pazartesıye kadar dıkkat edıp pazartesı kesınlıkle Allahtan bırsey cıkmazsa bu dıyetıme baslycam ...

sınavı takıyorum kasılıyorum az zaman kaldı ne yapıcam bılemıyorum ama sakınlesmem lazım haklısın """nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden dıye boşa dememısler """" hayırlısı dıyorum calısmamı cok guzel yapıcam gerısı Allahın takdırı ılahısı sende bana dua et olur mu aklına geldıkce cok ıhtıyacım var duaya .....

kahvaltım

yarım bayat sımıt ( dunden kalmıstı atmıyalım dedık gunah )
yarım karper peynır
1 zeytın
2 dlm hındı salam
1 bardak cay

Son düzenleme:
Sana yazıcam müsait olunca şimdi işim var canım görüşürüz...

Ya canım ben toparlayamıyorum bunda birazda eşimin şuanda evde olması var beraber oturdukmu yiyorumda yiyorum ne kadar yediğimi fark edemiyom napıcamı şaşaırdım...

canımm cok canını sıkma almamaya calıs kılo fazla sen dıkkat edersın ya sana oyle cok yıyormussun gıbı glıyordur duzensız oldugundan oturu :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…