• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

78 yasindaki teyzeyle agiz dalasi

Tabiki de kimsenin bağrış çağrışa tahammülü yok,kastettğim yaşlıların bu konuda daha hassas olmasıydı.
konu sahibi işten geldiğimde demiş yani ilgilenmediği için sokağa salmış diyemeyiz.kadın işten gelmiş ve belli ki çocuğunu bi yerlere götürecek zaman bulamıyor.bir kadının anneliğine laf etmek burada bize düşmez.
kuşak çatışması hep oluyor maalesef , bu durum da bunun bir sonucu.teyze ne kadar kapının önünde oturma hakkına sahipse çocukta oynama hakkına sahip.ne yaşlı diye ne de çocuk diye yapılanlara göz yumulamaz elbette ki orta yolu bulmak her zaman en güzeli.
Çocuğu sokağa yalnız göndermem.cocuk oynuyo ben de merdivende oturuyorum

1-konu sahibi hayatına ucundan dokunan herkesle kavgalı
2- çocuk henüz 4-5 yaşında sokakta yalnız bırakılmaz.
3-sokak oyun alanı değildir. Her mahallede çocukların oynaması için ayrılmış alanlar zaten var.
4-İnsanlar evinin önünde çocuk gürültüsü istemeyebilir.
5-kedi köpek kovalayan çocuklar ve aileleri uyarılır.
Çocukla sokaktayim ben de o oynarken

1-konu sahibi hayatına ucundan dokunan herkesle kavgalı
2- çocuk henüz 4-5 yaşında sokakta yalnız bırakılmaz.
3-sokak oyun alanı değildir. Her mahallede çocukların oynaması için ayrılmış alanlar zaten var.
4-İnsanlar evinin önünde çocuk gürültüsü istemeyebilir.
5-kedi köpek kovalayan çocuklar ve aileleri uyarılır.
Şahsen benim için de sokak oyun alanı değil.Ama sokakta çocuk var diye kimsenin çocuğuna küfür etme hakkı yok bu yaşlı kadının.Ben de sitede oturuorum çocuklar pandemiden dolayı okula gitmedikleri için bir yıldır sitede oynuyolardi hem de gece gündüz.Sesten ben de rahatsız oluodum bazen.Ama çıkıp kimsenin çocuğuna küfür etmedim.Kedi köpek kovalayani ben de uyarırim olması gereken bu.Ama yaşlı diye de çocuğuma kimsenin küfür etmesine izin vermem kimse kusura bakmasın.Burdaki herkes de hayatında hiç küfür etmemiş modunda ya wala inanılır gibi deil.Rtuk denetimli dizi gibi oldu forum.Ben netfliks dizisiyim küfür de ederim,sinirlenirim de alkol de alırım,gülerim eglenirim de,kavga da ederim😀

Işten geliyorum.park uzak.sadece 40.dakka falan kaliyo dışarıda.o da kediler var diye.
Bacim cocuklari fanusa koyalim orda buyusunler burda ozellikle cocuk sahibi olmayanlarda bir cocuk dusmanligi var ama neyse😐😂 sokak kimsenin babasinin mali degil, kimsenin babasi ayran icmedi orda.. ister cocuk oynar sen oynarsin kimseyi ilgilendirmez. Cocuk kediyle oynuyo deyince illa eziyet mi etmis oluyor? Guzel bir sekilde oynayamaz mi? Ya da cocuk sokakta oynuyor deyince bagirmak cagirmak niye geliyor insanlarin aklina😐😂 cocugum istedigini yap deyince git teyzenin kafasini kır camini tasla mi anliyo bunlar nedir. Park uzaktir halin yoktur hastasindir15 dk oynatirsin cocugun yanindayken.. cocuk sokaga birakilmaz tek ee yanliz birakmiyormus zaten. Tamam kimse cocuk yapmasin olanlarida kapatsin herkes odasina kilitlesinler kapiyida aman saygisiz terbiyesiz huysuz ihtiyarlar cocuklarin varligindan goruntulerinden rahatsiz olmasin😐 😐😂 bu mudur yani🙄😏 burdakiler ne cocuk olmus ne de cocuk buyutmusler.

ayrica her sokak ayni sekilde guvenli degil tamam ama gayet oyun icin musait olan yerler var..

Bazı yaşlılar böyle. Benim ananem de. huysuzluğuyla, diliyle herkesi kendinden soğuttu. Biraz tonton ol da konu komşu sevsin seni, akrabalar kapını çalsın di mi? Yok ablam. Bu yaşlılarla baş edilmiyor

Bacim cocuklari fanusa koyalim orda buyusunler burda ozellikle cocuk sahibi olmayanlarda bir cocuk dusmanligi var ama neyse😐😂 sokak kimsenin babasinin mali degil, kimsenin babasi ayran icmedi orda.. ister cocuk oynar sen oynarsin kimseyi ilgilendirmez. Cocuk kediyle oynuyo deyince illa eziyet mi etmis oluyor? Guzel bir sekilde oynayamaz mi? Ya da cocuk sokakta oynuyor deyince bagirmak cagirmak niye geliyor insanlarin aklina😐😂 cocugum istedigini yap deyince git teyzenin kafasini kır camini tasla mi anliyo bunlar nedir. Park uzaktir halin yoktur hastasindir15 dk oynatirsin cocugun yanindayken.. cocuk sokaga birakilmaz tek ee yanliz birakmiyormus zaten. Tamam kimse cocuk yapmasin olanlarida kapatsin herkes odasina kilitlesinler kapiyida ama saygisi terbiyesi huysuz ihtiyarlar cocuklarin varligindan goruntulerinden rahatsiz olmasin😐 😐😂 bu mudur yani🙄😏 burdakiler ne cocuk olmus ne de cocuk buyutmusler
tontriko tontriko cum boşuna uğraşma.Bir linç tayfa var ne desen kötüsün ne desen sorunlusun.Asla aksine inanmiolar kuzum🌸

Şahsen benim için de sokak oyun alanı değil.Ama sokakta çocuk var diye kimsenin çocuğuna küfür etme hakkı yok bu yaşlı kadının.Ben de sitede oturuorum çocuklar pandemiden dolayı okula gitmedikleri için bir yıldır sitede oynuyolardi hem de gece gündüz.Sesten ben de rahatsız oluodum bazen.Ama çıkıp kimsenin çocuğuna küfür etmedim.Kedi köpek kovalayani ben de uyarırim olması gereken bu.Ama yaşlı diye de çocuğuma kimsenin küfür etmesine izin vermem kimse kusura bakmasın.Burdaki herkes de hayatında hiç küfür etmemiş modunda ya wala inanılır gibi deil.Rtuk denetimli dizi gibi oldu forum.Ben netfliks dizisiyim küfür de ederim,sinirlenirim de alkol de alırım,gülerim eglenirim de,kavga da ederim😀
İşte ben manolya ne yapmış da kadın küfür etmiş, kadın gerçekten küfür etmiş mi sorularını sormaktan kendimi alamıyorum maalesef. Önyargılı olabilirim bu konuda.

Hayatımda hiç kimseye küfür etmedim vallahi. Yani bu kadar mı zor bulunan nesli tükenmiş insanlarız? Kavganın tartışmanın da bir adabı olmalı bence.

tontriko tontriko cum boşuna uğraşma.Bir linç tayfa var ne desen kötüsün ne desen sorunlusun.Asla aksine inanmiolar kuzum🌸
niye insanlar sizinle ayni dusunmeyince linc tayfa oluyor? tontriko da mesela ben kendimi bildim bileli burada hep ayni pencereden bakar, cogu konuda farkli dusunuruz. ben ona hic linc tayfasi demedim. ne var ayni dusunmek zorunda miyiz? bir garipsiniz cidden.

niye insanlar sizinle ayni dusunmeyince linc tayfa oluyor? tontriko da mesela ben kendimi bildim bileli burada hep ayni pencereden bakar, cogu konuda farkli dusunuruz. ben ona hic linc tayfasi demedim. ne var ayni dusunmek zorunda miyiz? bir garipsiniz cidden.
Cunku siz hep ben tek😐😂😂 yani gelipte sana bulasmam ya da digerlerine gerekte yok.. ayrica ayni pencereden bakmasamda kimsenin ne zekasiyla ne mukemmel
Hayatimla hava atmam burda.. ve genelde
Iyi niyetle yaklasirim.. ayni pencereyse bu evet ok

Cunku siz hep ben tek😐😂😂 yani gelipte sana bulasmam ya da digerlerine gerekte yok.. ayrica ayni pencereden bakmasamda kimsenin ne zekasiyla ne mukemmel
Hayatimla hava atmam burda.. ve genelde
Iyi niyetle yaklasirim.. ayni pencereyse bu evet ok
simdi bu konuyla ne ilgisi var tontriko? senin de iyi anlastigin uyeler var. herkes kafasi kiminle uyusuyorsa onunla daha samimi bunda ne sorun var? bir konuda insanlar sizden farkli dusunuyorlar diye hemen linc tayfa diyorsunuz ben buna kiziyorum. halbuki kimsenin kimseyi lincledigi yok. aksine genelde dalga gecer gibi “simdi gelir xxxx derler, onlar cok bilirler ya” tarzi konusanlar var. herkesin hayata bakisi, durdugu yer baska. sirf farkli dusunuyoruz diye hemen yaftalamanizin anlami yok.

simdi bu konuyla ne ilgisi var tontriko? senin de iyi anlastigin uyeler var. herkes kafasi kiminle uyusuyorsa onunla daha samimi bunda ne sorun var? bir konuda insanlar sizden farkli dusunuyorlar diye hemen linc tayfa diyorsunuz ben buna kiziyorum. halbuki kimsenin kimseyi lincledigi yok. aksine genelde dalga gecer gibi “simdi gelir xxxx derler, onlar cok bilirler ya” tarzi konusanlar var. herkesin hayata bakisi, durdugu yer baska. sirf farkli dusunuyoruz diye hemen yaftalamanizin anlami yok.
Valla bu konu niye bana dondu😐😂 yok linc tayfasi derken nelerden bahsettigimizi bence herkes biliyor, birbirmizi kandirmanin alemi yok simdi. Gidip profillerden konulara birbirini cagiriyormus millet😂 yani benim hic oyle amacim gruplasmam yok.. buna gerekte yok.. ne de olsa kartallar yanliz ucar😐😂Benim
Anlstiklarim olabilir ama nalet olsun ki asla kin gutmem..ve fikrime tersse cok iyi anlastigim insan olsada fikrimi beyan ederim…en son yazdigim postta bu topik icin fikrimi beyan ettm isteyen begensin isteyen begenmesin umrumda degil
Mesela.. hosuma gidiyorsa vaktim varsa takilirim buraya..

kaldi ki linc tayfasi diye ben demedim😐😂

Yine linç, vapmir vahshet tiim diye başlanmış. Bunun da kendilerine zıt örnekler, yorumlamalar görünce söylenmesi adet oldu iyice. İnsanlar bir konuda ortak bakış açısına sahip olup, bu bakış sizinkine zıt olabilir ve bu gayet gündelik hayatta dahi karşınıza çıkabilecek bir şey. Buna da linç demek, linç grubu demek ne ilginç.

Ergenlikte annemler ve teyzemler hep beni linçlemişler ya meğer ahshsh. Linç tayfalarmış haberim yokmuş hmm hesabını soriim ben gidip geçmiş senelerin "14ümde koluma koca bi kurukafa dövmesi yaptırmak istememe ısrarla karşı çıkıp, neden çok erken olacağını, aklımın şimdi ona basmadığını ama ileride pişman olacağımı açıklamaya çalıştınız hepiniz, annem ve teyzelerim, sizi linççiler sizi". (İyi ki karşı çıkmışlar, utanç dövmem olurdu :KK70: )

Bi de kardeşler, tam özlinç kardeşler tayfa. (Kebap salonu gibi) Ula bak ya ahshsh

Bence bir insan bir kavgada küfür ediyorsa duruma hakim olmadigindan veya kültürüzlügünden dir. Cocugunuzun yaninda öyle küfür felan etmeyin, kadin ne kadar haksiz olsada. Polisi cagirip neden sikayetci olmadiniz bu kadar hakaret ettiyse. Böyle ulu ortam.agiz dalasina girmektense daha iyidir

Bunu sanırım anlatamam. Yaşlı bir insanın bana küfretmesi benim için bir anlam ifade etmiyor çünkü. Ha çok konuşmak istersem neden öyle söylüyorsun teyze benim ne kotulugumu gördün diye konuya girer sohbeti çevirirdim.

aynı şekilde duşunuyorum. 80 yaşındaki kadına s.. git demem. hiç bir koşulda demem yani.

Back
X