Bugünün menumu paylasmak istedim
Kahvalti
peynirli kepekli tost bide domates
Ara ogun
Iki avuc sari leblebi
Ayran ictim
aksamda
et yemegimi yicem 2 adet kepek ekmegi
Yogurt
Bide yeşil çay
gecede meyve yerim :)
bugunde boyle biter
Yada burdaki yazilardan dolayi gaza geldim
Canim hafta sonu cok yogundu giremedim...Canimm nerelerdesinn
Slm kizlar ender saracin hangi diyeti o. Bende sizle basliyim yoksa ben tek basima dunyalari yicem buketcim portalal diyetini ben yapamadim gulum. Acliktan olecek gibi oldm aklk da yemekler kaldikca gozumeuyku girmedi
Slm kizlar ender saracin hangi diyeti o. Bende sizle basliyim yoksa ben tek basima dunyalari yicem buketcim portalal diyetini ben yapamadim gulum. Acliktan olecek gibi oldm aklk da yemekler kaldikca gozumeuyku girmedi
offf canım ya işine karışmak gibi olmasında, portakal diyeti vs. boşver bunları3 öğün düzenli yeca 7 den sonra meyve dahil hiç bir şey yeme, bol su iç, tatlıyı ve unlu gıdaları kes, birazda yürüyüş yada egzersiz yap, gör bak her ay 5 kg kilo verirsin, hemde sağlıklı olursun...bide günde en fazla 2 adet meyve tüketmeye çalış (bana kalsa hiç yeme diyecem ama) ve mümkünse sabah öğlen arası tüket çünkü meyve çok kilo aldırıyor maalesef
Canim bende bi yol arıyorum aslinda doyetisyenede gittm de ne bilyim acaba portakalda faydalmi die 3 hafta 7 kilo doyonce aklim celiniyor
ama hakllsin canim.ne dyiim :)
kaç yaşındasın canım
canım çok gençsin ve lütfen 3 öğün düzenli beslen, ara öğün yemek istersende sabahki ara öğünün meyve olsun, öğleden sonrada yoğurt olsun, sabah öğlen akşam yemeklerinide kısmadan ye, aburcuburu kes,7 den sonra bir şey yeme lütfen 1 hafta bu denileni uygula bak nasıl gidecek kiloların, lütfen sağlıksız diyet yapma, o diyetler 3 kilo verdirir sonrasında hoooop diye iki katını geri aldırır,,, sevgiler canım, arada takip edeceğim menülerine bakarım...[/QUOTE
Ilginiz ve alakaniz icin cok teskur ederim önerileriniz kulağımda kupe olucak saglıklıca bu kilolardan kurtulcam INŞALLAH cok sagolun :)
Canim boyle cok saglikli ya birakalim ozmn fadencim biz portakal olayini bugunku beslenmen super begendim :,) sporda super :)BUGUN YEDIKLERIM VE SPORUM,
Birdilim kizarmis ekmek cok az peynir ve zeytin 2 bardak cay
1 saat 15 dk yuruyus yaptim...
suan 1 tane elma yedim..
OGLE VE AKSAMI DAHA SNRA PAYLASIRIM..
Ben İsveçle 6 kilo vermiştim ama devam edemedim :)o diyete bende başlıcam şuan isveç diyetinin 2. günündeyim , bi 6 ya tamamlıyım diyorum, sonuçları merak ediyorum haber et
Corba içtim
Yoğurtlu patlıcan yemegi yicem 2 dilimde ekmek
bide ayran icerim elmada yerim
ip atlicam dans edicem bugun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?