78den 55 e .. 5 ayda benimle varmisiniz

Bugünün menumu paylasmak istedim

Kahvalti
peynirli kepekli tost bide domates

Ara ogun
Iki avuc sari leblebi

Ayran ictim

aksamda
et yemegimi yicem 2 adet kepek ekmegi
Yogurt

Bide yeşil çay
gecede meyve yerim :)

bugunde boyle biter

Bugun dediigm gibi yapamadim pirinc pilavida yedim ekmekte yedim bide tatli yarin duzene girmem sart pazar doe biraz rahat davrandim pazartesi baslama zamanı kendimi daha sevndrmem

Slm kizlar ender saracin hangi diyeti o. Bende sizle basliyim yoksa ben tek basima dunyalari yicem buketcim portalal diyetini ben yapamadim gulum. Acliktan olecek gibi oldm aklk da yemekler kaldikca gozumeuyku girmedi

Slm kizlar ender saracin hangi diyeti o. Bende sizle basliyim yoksa ben tek basima dunyalari yicem buketcim portalal diyetini ben yapamadim gulum. Acliktan olecek gibi oldm aklk da yemekler kaldikca gozumeuyku girmedi

canim adin fedan mi fidanmi anlayamadimda adinla seslenmek istiyorum sana :)

Canim google ender sarac 5 gunde 1 beden yazinca hemen cikiyor

portakal diyetin bugun baslicaktim ama sanırım yarin baslicam : S

Okadar kotu mu ya portakal diyeti vay halimize desene kuzum

offf canım ya işine karışmak gibi olmasında, portakal diyeti vs. boşver bunları 3 öğün düzenli ye, akşam 7 den sonra meyve dahil hiç bir şey yeme, bol su iç, tatlıyı ve unlu gıdaları kes, birazda yürüyüş yada egzersiz yap, gör bak her ay 5 kg kilo verirsin, hemde sağlıklı olursun...bide günde en fazla 2 adet meyve tüketmeye çalış (bana kalsa hiç yeme diyecem ama) ve mümkünse sabah öğlen arası tüket çünkü meyve çok kilo aldırıyor maalesef

Canim bende bi yol arıyorum aslinda doyetisyenede gittm de ne bilyim acaba portakalda faydalmi die 3 hafta 7 kilo doyonce aklim celiniyor

ama hakllsin canim.ne dyiim :)

canım çok gençsin ve lütfen 3 öğün düzenli beslen, ara öğün yemek istersende sabahki ara öğünün meyve olsun, öğleden sonrada yoğurt olsun, sabah öğlen akşam yemeklerinide kısmadan ye, aburcuburu kes,7 den sonra bir şey yeme lütfen 1 hafta bu denileni uygula bak nasıl gidecek kiloların, lütfen sağlıksız diyet yapma, o diyetler 3 kilo verdirir sonrasında hoooop diye iki katını geri aldırır,,, sevgiler canım, arada takip edeceğim menülerine bakarım...

BUGUN YEDIKLERIM VE SPORUM,
Birdilim kizarmis ekmek cok az peynir ve zeytin 2 bardak cay
1 saat 15 dk yuruyus yaptim...
suan 1 tane elma yedim..
OGLE VE AKSAMI DAHA SNRA PAYLASIRIM..

BUGUN YEDIKLERIM VE SPORUM,
Birdilim kizarmis ekmek cok az peynir ve zeytin 2 bardak cay
1 saat 15 dk yuruyus yaptim...
suan 1 tane elma yedim..
OGLE VE AKSAMI DAHA SNRA PAYLASIRIM..
Canim boyle cok saglikli ya birakalim ozmn fadencim biz portakal olayini bugunku beslenmen super begendim :,) sporda super :)

Kahvalti
yunurta haslamasi 2 dilim ekmek
peynir domates

ara ogun portakal yedim :)

Sporu aksam yapicam kosu bandinda kosarim.bide ip atlarim :) aksam yedikten sonra yazarim :)

Fadencim ben bole senin yaptığın gibi saglikloca rejim yapicam.sporu cogaltcam bide Haftanın1 gunu kendimi bi ogunde ( ya kahvaltitda ya aksam ) abartamamak sartyla odullendircem :) boylcr 5 6 ay diyeti surdureblrm die düşünüyorum :)

Corba içtim

Yoğurtlu patlıcan yemegi yicem 2 dilimde ekmek

bide ayran icerim elmada yerim

ip atlicam dans edicem bugun :)

o diyete bende başlıcam şuan isveç diyetinin 2. günündeyim , bi 6 ya tamamlıyım diyorum, sonuçları merak ediyorum haber et
Ben İsveçle 6 kilo vermiştim ama devam edemedim :)
Corba içtim

Yoğurtlu patlıcan yemegi yicem 2 dilimde ekmek

bide ayran icerim elmada yerim

ip atlicam dans edicem bugun :)

Bisikleti unutma inş. Düzenli gü de 1 saat binilirse ayda en az 3 kilo vermiş oluyorsun. Hemde bilimsel sağlıklı ve sikilasacaksin. Avokado yağı al binmeden önce sur sonra strecle kendini yada sauna eşofmaniyla yap. 10 günde 10 cm inceldigimi biliyorum 3 yıl önce :)
3 gündür yapıyorum 1. Gün 66 dk yaptım 2.gun 10 dk 3.gun yani bugün 80 dk yaptım.
Yemek konusundada şok diyete sakin girme fazlasıyla alıyorsun
Herşeyden ye ama yemek tabağı yerine tatlı tabağı kullan.
1 paket çikolata yerine 1 kitini sadece
Aksam en gec 9 DAN sonra yeme çok acikirsn tatlı krizin tutarsa 1 tane yeşil elmanın üzerine dograa ve 2 kaşık yoğurt koy üzerinde tarçın onu ye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…