78den 55 e .. 5 ayda benimle varmisiniz

Merhaba kizlar coktandir yazmiyordum bi mujdeyle geldim günlüğüme

Ocak 4de basladim
baslangic kilom 78.600 hatta 79 oluyordum

Subat 6 tartildm
simdi 72.100
6 bucuk kilo verdim cok mutluyum bi takima girdim 7. Takimmm ve basardimmm devam yola devam

slm canım nasılsın, çok güzel kilo vermişsin maşallah sanaaaa.. ben aldım bayaaa ama telafi etmeye çalışacağım... sevgiler canım,

slm canım nasılsın, çok güzel kilo vermişsin maşallah sanaaaa.. ben aldım bk ama telafi etmeye çalışacağım... sevgiler canım,

Sahol ablacimmm elimden geleni yapiyorum AMIN kuzummm sende verirsnnn tatil bitti takmca kilolardan kurtulcaz
kac kilo aldin kuzum

Kizlar gerçekten cok mutluyum kilo verebiliyorum elimden geleni yapicam ve hazirana kadar emelime ulasicam INŞALLAH

o hayal ettgim bedene 38 bedene ulasicam

dugunumde cok guzel bi gelin olucam INŞALLAH

simdi bi diyet resmi paylascam burdan bi arkdasimiz sayesinde ogrendim( ona burdan tesekur ediyorum
belki biliyosunuzdue diyeti
3 haftada 7kilo verilebiliyomus hemde saglikli sok degil herseyden var

ben ona basliyorum bide bunu deneyeyim diyorum gercekten sonucu merak ediyorum

gunlugumde paylasmak istedim toplu menumu yazmis olcam bu resim tablosuyla
cuma gnleri bildirimi yaparim bide sporlarimi yazarim yapmak isteyen bana katilabilir

Kizlar boks yapıyorum ve faydasini cok gördüm baktim arastrdm ve inanilmaz yarari varmis sklasmaya yonelik en guzel sporlardan birymis ve yarimm saatte 450 650 kalorinarasi yakiyomus gerçekten eglencelide yaza bimba gibi bi bennnn olcammmm

canım nasılsın, şu şok diyetleri neden yapıyorsun zaten çok güzel kilo veriyorsun tatlım, ne gereği var, kilo vermen durunca bi şoklarsın 3-4 gün o kadar... kolay gelsin

canım nasılsın, şu şok diyetleri neden yapıyorsun zaten çok güzel kilo veriyorsun tatlım, ne gereği var, kilo vermen durunca bi şoklarsın 3-4 gün o kadar... kolay gelsin

Kuzum cok şükür veriyorumda hani soyle hafatada 2 gitse diyorum ama buna cok uymuyorum daha saglikli kendime gore ayarladim beni dusundugun icn cok tesekur edermmmm canimmcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…