78den 55 e .. 5 ayda benimle varmisiniz

Bugunku menum

kahvalti hiraz gec kalktım patates salatasi bol.yesillikli yaptim kendime ekmeksiz ayranla yedim cok guzel gitti :)

Öğlen
Corba bi dilim ekmek 1nkade yogurt

Ara ogun
meyve yedim yasemin cayi ictim

aksam
corba
2 kasik makarna
1 dilim tahilli ekmek

bugunluk bukadar :)

Bugunku sporum spor salonu na gittim

10 dk yurudum

10 dk bisiklet

mekik hareketi
basen hareketi
bel kol hareketi

150.kere ip.atladim :)
ip.atlamayi 300e çıkarcam artik

saunali esorfman okadar terlertiki aldigim icin cok mutluyum tam gaz ileri

fıstık, günlüğünü ihmal etme, her gün, ne yedin, ne içtin, gir ve yaz, ben bile 2 çocukla, çalışıyor olmama rağmen girip yazıyorum,

Maşallah canım bak isteyince nasılda oluyor devam inş.
Ben 1 haftadır yapmıyorum oğlum hasta 1 haftadır evde değilim annem kaynanam derken kaldı yarın devam edicem inş,

fıstık, günlüğünü ihmal etme, her gün, ne yedin, ne içtin, gir ve yaz, ben bile 2 çocukla, çalışıyor olmama rağmen girip yazıyorum,

Canim.benim internetm yoktu yazamadim

ama dikkat ettim yinede yediklerime :)

Ilgin iin cok tesekkur ederim kuzummmm internetim var artik yazarim ihmal.etmem :)

Merhaba canım bende 76 77 kerdeyim sağlıklı beslemiyorum kaçamaklarından olmuyor ama kilo vermiyorum bir türlü spor yapmam Lazım ama hiç gücüm uok

76.900 olmuştum

2 3 gun diyeti bosverdim yilbasinda cok bosvermisim sa irim 500 gram almisim bugun tarti günümdu yartildim
77.400 olmusum artik sevindrme yok 4 5 aya en azndan 60 olmam lazim olabilirmiyimm

Kizlar sporu da bosverdim 22 nisanda naspse nikahimiz olcak İNSALLAH tabi ☺ dugunden once nikah yapcaz tayin icn ole gerekti temuzda dugun kismetse INŞALLAH ben kendimi temuza odaklamistim nisana nasil kilolardan kurtulcam kizlar yardim edin ne yapicam sizce 16 kilo verebilcemmi 4 aya

canım panik yok, vereceksin ayda 4 kg eder, hayli hayli verirsin, akşam ekmeğini kessen iyi olur, birde saat 18 den sonra bir şey yememeye özen göstersen iyi olur, başarılar canııım..

INŞALLAH
canım panik yok, vereceksin ayda 4 kg eder, hayli hayli verirsin, akşam ekmeğini kessen iyi olur, birde saat 18 den sonra bir şey yememeye özen göstersen iyi olur, başarılar canııım..

INŞALLAH kisa bi zamanin kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…