ayrıca sabah aç karnına tartılıp lütfen buraya başlangıç kilosu olarak yaz, bekliyorum bak
edit: yapmışsın kilo bildirimini zaten :)))
Bugunku sporum spor salonu na gittim
10 dk yurudum
10 dk bisiklet
mekik hareketi
basen hareketi
bel kol hareketi
150.kere ip.atladim :)
ip.atlamayi 300e çıkarcam artik
saunali esorfman okadar terlertiki aldigim icin cok mutluyum tam gaz ileri
Maşallah canım bak isteyince nasılda oluyor devam inş.Cuma gunleri kilo bildirimi yapmaya karar verdim
bugun tartildim
sure 2 hafta
Kilom 78.300
bugunku kilom 76.900
1.400 kilo vermisim cok sukur
Ben agir diyet yapmıyorum kacamaklarimda oluyor yapmazsam eminim bu kilo vermem daha fazla olur INŞALLAH :) dışarıda buaralar tuketim cok yaptım yilbasindan sonra daha dikatli olucam azimlendim ozmn hersey daha ii olucak
fıstık, günlüğünü ihmal etme, her gün, ne yedin, ne içtin, gir ve yaz, ben bile 2 çocukla, çalışıyor olmama rağmen girip yazıyorum,
benide aranıza alın lütfen kesin kararlıyım arkadaşlar
78 kilo boy:1,65 hedef kilo:57
Maşallah canım bak isteyince nasılda oluyor devam inş.
Ben 1 haftadır yapmıyorum oğlum hasta 1 haftadır evde değilim annem kaynanam derken kaldı yarın devam edicem inş,
Merhaba canım bende 76 77 kerdeyim sağlıklı beslemiyorum kaçamaklarından olmuyor ama kilo vermiyorum bir türlü spor yapmam Lazım ama hiç gücüm uokCuma gunleri kilo bildirimi yapmaya karar verdim
bugun tartildim
sure 2 hafta
Kilom 78.300
bugunku kilom 76.900
1.400 kilo vermisim cok sukur
Ben agir diyet yapmıyorum kacamaklarimda oluyor yapmazsam eminim bu kilo vermem daha fazla olur INŞALLAH :) dışarıda buaralar tuketim cok yaptım yilbasindan sonra daha dikatli olucam azimlendim ozmn hersey daha ii olucak
verirsin cnm yeterkı azmetKizlar 106 gunum var 3 bucuk ayim var15 kilo verilirmi
Kizlar sporu da bosverdim 22 nisanda naspse nikahimiz olcak İNSALLAH tabi ☺ dugunden once nikah yapcaz tayin icn ole gerekti temuzda dugun kismetse INŞALLAH ben kendimi temuza odaklamistim nisana nasil kilolardan kurtulcam kizlar yardim edin ne yapicam sizce 16 kilo verebilcemmi 4 aya
canım panik yok, vereceksin ayda 4 kg eder, hayli hayli verirsin, akşam ekmeğini kessen iyi olur, birde saat 18 den sonra bir şey yememeye özen göstersen iyi olur, başarılar canııım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?